- 19 Ağustos 2014
- 13
- 2
- 8
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Malesef oyle oldu simdide onunu alamiyorumHaklısın canım en başta rengini tavrını koyacaksın bir kez anlayışlı davranınca önü alınmıyor
Yani ne diyeyim bunu konuş bir daha açılırsa konusu ama tepkini koy mesaj atmıyor mu sen de atma daha fazla anlayış seni üzerMalesef oyle oldu simdide onunu alamiyorum
Ya bu kadar okuz olunmaz eskiden her aksam arardi simdi full nette takiliyor bir kere bile arayip mesaj atmadiYani ne diyeyim bunu konuş bir daha açılırsa konusu ama tepkini koy mesaj atmıyor mu sen de atma daha fazla anlayış seni üzer
Canım belli ki o kararını vermiş araya mesafe koymuş sen de o mesafeyi koru üstüne düşme kendini çok önemli değerli hissetmesinYa bu kadar okuz olunmaz eskiden her aksam arardi simdi full nette takiliyor bir kere bile arayip mesaj atmadi
Biliyorum canim ama suan su yaptigi cok koydu bu duygu nasil tarif edilir bilmiyorum ama elimden tek gelen sadece aglamakCanım arkadaşım. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Karşındaki insanı samimiyetle sevdiğin, ona değer verdiğin için, o kişinin isteklerini yerine getirmek istiyorsun. Sor bakalım kendine, gerçekten o kişinin senden istediklerini sen gerçekten yapmak istiyor musun? Canın istiyor mu? Hiç sanmıyorum. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama erkekler, insanlık bakımından biraz eksiktir. Cinsellik onlar için birinci sırada gelir. Kimisi senden istediğini alıp, sana tekmeyi basabilecek kadar şeref yoksunudur. Seni gerçekten seven erkek ise, senin sadece bir defa elini tutmak için 1 ay değil 1 sene bile bekler... Allah iyilerle karşılaştırsın. İçin rahat olsun, hiç arama, sorma.Yüzsüzlük yapıp niye aramıyorsun fln derse de, açıkça düşündüklerini tek tek tek söyle. Onlar terbisyesizlik yapmaktan çekinmiyorsa, sen de kendini, psikolojini, iffetini korumaktan çekinmeyeceksin... Sevgiler...
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Ay bana da olmuştu. 22 yaşındaydım. KArşımdaki insan formatındaki yaratık, "ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz, neden bir şeyler yapıp (cinsellikten bahsediyor), hayatın tadını çıkarmıyoruz" dedi. Ben de kendimi zorlamak istemedim, yapamadım, hayır dedim. Resmen k.çıma tekmeyi bastı. O kadar çok üzülüp ağlamıştım ki. Allah'tan arkadaşlarım vardı beni bu yanlıştan döndürecek. Ne kadar aptalmışım diye gülüyorum şimdi kendime. İnsan o yaşlardayken bazı şeyleri mantıkla aşamıyor. Birinin seni terketmesi, senden vazgeçmesi inanılmaz zor geliyor. Halbuki işin özü farklı. Ne olur üzülme. Çok çok çok daha iyileriyle karşılaşacaksın eğer sabredersen ve ilkelerinden vazgeçmezsen...Biliyorum canim ama suan su yaptigi cok koydu bu duygu nasil tarif edilir bilmiyorum ama elimden tek gelen sadece aglamak
Eminim buda gecicek ama suanda cok degisik seyler hissediyorum guvendigim inandigim kisinin bir serefsiz cikmasi gibiAy bana da olmuştu. 22 yaşındaydım. KArşımdaki insan formatındaki yaratık, "ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz, neden bir şeyler yapıp (cinsellikten bahsediyor), hayatın tadını çıkarmıyoruz" dedi. Ben de kendimi zorlamak istemedim, yapamadım, hayır dedim. Resmen k.çıma tekmeyi bastı. O kadar çok üzülüp ağlamıştım ki. Allah'tan arkadaşlarım vardı beni bu yanlıştan döndürecek. Ne kadar aptalmışım diye gülüyorum şimdi kendime. İnsan o yaşlardayken bazı şeyleri mantıkla aşamıyor. Birinin seni terketmesi, senden vazgeçmesi inanılmaz zor geliyor. Halbuki işin özü farklı. Ne olur üzülme. Çok çok çok daha iyileriyle karşılaşacaksın eğer sabredersen ve ilkelerinden vazgeçmezsen...
Haklisin hakettiginden fazla degeri aldigi icin kalkti bir taraflari bu adi pisligin boyle oldugunu bilseydim yanina yaklasmazdim sonradan gosterdi kendiniBaska dogru durust adammi kalmadi? Cocugun niyeti belli. Sen ona yuz vermedigin gun pesinden kosar merak etme. Kacan ve s... Tatli olurmus bunu unutma. Yerinde olsam gorusmezdim bu tur niyetli erkeklerle. Sana saygisi olan birini bul derim Ben.
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?