Bu işler sabırdan geçer gönlü ile davet etsin yoksa olmuyor o işler . Arkadaşım tam 3 sene sevgilisini babasına kabul ettirmeye çalıştı adam asla kabul etmedi oyaladı bunları. Geçen ay herkesten gizli evlendiler . Babası yalvardı eve dön diye şimdi hazirana düğün tarihi alındı salon tutuldu . Bir türlü kahve içilmiyor babası yine oyalıyorBenim babamda çok düşkün hazmedemiyor daha küçük görüyor beni.
Baban oğlu hapiste olduğu için o yokken bu tür kararlar almak istemiyordur ,bel ki abinin uzulecegini filan düşünüyordur.Bilmiyorum abiniz bekar miydi ama evliliği sıraya koyan aileler bile var.Once büyük evlenicek küçük bekleyecek diye.yok abla 4 yıl var daha üzgünüm ama öyle
Sıraya koymak değil de sadece abim içerdeyken içi rahat etmiyor.Baban oğlu hapiste olduğu için o yokken bu tür kararlar almak istemiyordur ,bel ki abinin uzulecegini filan düşünüyordur.Bilmiyorum abiniz bekar miydi ama evliliği sıraya koyan aileler bile var.Once büyük evlenicek küçük bekleyecek diye.
Bi cesaret etsem söylesem babam çok diretmez ama cesaret edemiyorum ya da şuan olmaz der bir kaç kez daha söylesem tamam der diye düşünüyorumBu işler sabırdan geçer gönlü ile davet etsin yoksa olmuyor o işler . Arkadaşım tam 3 sene sevgilisini babasına kabul ettirmeye çalıştı adam asla kabul etmedi oyaladı bunları. Geçen ay herkesten gizli evlendiler . Babası yalvardı eve dön diye şimdi hazirana düğün tarihi alındı salon tutuldu . Bir türlü kahve içilmiyor babası yine oyalıyor
O zaman söyle bence eziyet çekme artıkBi cesaret etsem söylesem babam çok diretmez ama cesaret edemiyorum ya da şuan olmaz der bir kaç kez daha söylesem tamam der diye düşünüyorum
Canım 4 yıl az bir süre değil.Beklenecek bir tarafı yok.Ben ailem ile erkek arkadaşımi tanistirmak için balık yemeye goturmustum.Bir erkek arkadaşım babamın kadehini doldurdu,bir babam erkek arkadaşımın ...pamuk gibi oldu ortamSıraya koymak değil de sadece abim içerdeyken içi rahat etmiyor.
Babanın kararına saygı duy.Çevreye ne ya.Çevredikler yanlış anlamasın diye yangından mal mı kaçırıyor.Evlenmek olsun diye evlenilmez.Millet ne der diye hiç evlenilmezMerhaba 25 yaşındayım, bir yıldır devam eden bir birlikteliğim var artık aramızda resmi birşey olsun istiyoruz fakat babam her konuda yumuşak olmasına rağmen bu konular isteme vs evimizde konusu çok açılmaz.
3 hafta önce erkek arkadaşımla annelerimizi tanıştırdık herşey olumlu güzeldi, bizim eve geldiler.
Annem istemeye gelmişler gibi sen tanımıyormışsun gibi babana giriş yaparım söylerim dedi.
Söylemiş babamda (abim cezaevinde) daha zamanı değil demiş.
Annem bir kaç gün sonra yine lindayı sordulad başkaları da soruyor karar verelim demiş.
Sonra konuşalım sus demiş anneme.
Erkek arkadaşımda 3 hafta oldu anneleri tanıştıralı artık söyleyin annen dolaylı değil linda da istiyor desin direk, artık çevremdekiler yanlış anlamaya başladı tanıştıralı anneleri 3 hafta oluyo daha birşey yok diyor.Annesi de soruyormuş lindanın annesi babasına söyledi mi diye.
Resmen arada kaldım nasıl söylenir böyle şeyler nasıl olur sizce erkek arkadaşım haklı mı ?
Allah hayırlısıyla kavuştursun abineyok abla 4 yıl var daha üzgünüm ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?