Erkek arkadaşımın kedisini kesmeme az kaldı

peppee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
18
2
36
İstanbul
Erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz.Evlenmeyi düşünüyoruz yakın zamanda.Hani her şey iyi hoş falan ama...
Beyfendinin bir kedisi var bildiğiniz tekir işte, erkek .Yarabbim bütün gün kediyle oynuyor ya.Kediden yana sıkıntım yok bakımıydı falanda.Yahu bir insan bütün gün kediyle dolaşır mı? İşden geliyor beni öpüyor sonra salona geçip kediyle oynuyor.Yemek yapıyorum kedi ayaklarımızın dibinde..Bide kediyle yatıyoruz öylede bir durum var.
Kedi'yi kıskanıyorum açıkçası, erkek arkadaşımada bırak diyemiyorum.Küçükken evden atılmış açlık ve soğuktan ölecekken bizim ki bu kedi başında miyavlamaya başlamış erkek arkadaşımı öyle bulmuşlar.O zamandan beride kediyle beraber kedi 8-9 yaşında falan anlayacağınız.
Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

kusura bakmayın burayı okuyunca gözümün önüne gelen kareye gülmeden edemedim

Özellikle burası içimin cız etmesine sebep oldu kedileri çok severim bizimde bir yavrumuz var evimizde baktıgımız inanın etrafımızdaki bazı insanlardan çok çok degerli bizim için gerçekten çocugumuz gibi hayvan sevgisi böyle birşey Kediyi kıskanmayın bence sonuçta siz sevdigisiniz evlenicegi insansınız o kedisi yavrusu onun bakımıyla ilgilide bir sorun yokmuş oynaması çok normal bizim evde yüzümüzü güldüren tek varlık diyebilirim örneklemelerle anlatmaya çalıştımki durumunu anlayın diye başlıgı görünce korkmadım degil ama kediyi kesicem derken bir tuhaf oldum ya

sen hayvan sevmıyorsan
erkek arkadasında bakacak bir çaresine, kedinin suçu ne?

Son düzenleme:
Yahu ne güzel işte, ileride de çok iyi bir baba olacağının işareti bu. Ne istiyorsun kedicikten? Sen de sevmeye çalış bence :)

kediyi ölüme terk etmemiş vicdanlı bırı demek kı..hayvaları sevmesı guzel..fakat karsınıza alıp ben kesıyı sevıyorum fakat yemegını surada yemelı surada yatmalı demelı uygun bır sekılde konusmalısınız..

Konudan ziyade konu başlığındaki canilik daha çok dikkatimi çekti ,erkek arkadşımın kedisini kesmeme az kaldı derken bu cümle resmen canilik kokuyo yani ...
O kedicik olduğu sürece bu böyle olcak demektir yapcak bir şey yok..

Canım saçmalama..

Onu bir bebek gibi düşün. Gerçekten şu an sokağa atsanız ölür, yaşayamaz. Sizden başka kimsesi yok.. Tek başına sokakta afallar, ne yapacağını bilemez. Ne yemek bulabilir, ne dövüşmesini bilir. Diğer kediler canına okur onun.. Böyle bir vebali alabilir misin?

Bak benimde kedim var 10 yaşında.. Artık insanlaşmış resmen, yazlığımız bahçeli yazları bahçeye bir tane bile kedi sokmaz.. Düşün hayvan kendi ırkını dışlıyor :)

Her dediğimizi anlıyor neredeyse..

Ne olucak zaten ortalama 12 yıl falan oluyor ömürleri. Sen de sevmeye çalışsan onu?

Benim de bi kedim var biz de sokaktan bulmuştuk yazık ya şimdi 1.5 yaşında bi sevimli görsen .. Hiç hayvan sevmeyen annem sevmek için evin içinde hayvanı kovalıyor .. Yani demem o ki sen de sevmeyi dene sonuçta başka bi kadın değil ki kedi bu melek ya kıyılır mı ona ben de istiyorum gelsin koynumda yatsın pisim.. Kediler sevdiklerinin yanında uyurlar bence güzel bir şey ya bu .. Hem fazla da bi ömrü kalmamış Bi kedi ile ne yapabilirsin araştır bence çok eğleneceğine emin olabilirsin. . <3

cnm ben anlamadım kimi evden atmışlar erkek arkadşınımı ,öyleyse şimdi kaç yaşında erkek arkadşın?ayrıca arkadaşın birisi yazmş bu iyi bir baba olacağının işaretidir diye bende aynı fikirdeym demekki ileride çoduklarınıda çok sevecek ve çok ilgilenecek.uyurken odanızn kapısını kapatn gelmesin o da,o oynarken sende oynamaya çalış eğlenmeye bak yani

kötü bir başlık olmuşş ona olan ilgisi kıskandırıyo heralde ama kedi bu sonuçta başka bi kadın değilki.. ben de çok severim inşallah Allah bana da hayvansever vicdanlı bir eş nasip eder..

ne yapmanız gerekir biliyomusunuz? öyle bir sevgiliyi asla terketmemeniz.hayvansever olan insandan asla zarar gelmez.onlar en merhametli insanlardır.aranızda yatsın,ne var bunda,daha güzel ohh mis gibi sıcacık mırıll mırıl bi kedicik işte. kedi hiç kıskanılırmı ayrıca tabiki sevicek,erkek arkadasınızı tebrik etmek istiyorum ayrıca o masumu kurtarmış,keşke herkes erkek arkadasınız kadar duyarlı olabilse.!!!!

kötü bir başlık olmuşş ona olan ilgisi kıskandırıyo heralde ama kedi bu sonuçta başka bi kadın değilki.. ben de çok severim inşallah Allah bana da hayvansever vicdanlı bir eş nasip eder..

ne de güzel söylemişsiniz.hayvansever-vicdanlı bir eş nasip eder diye. aynen. hayvansever insanlar vicdan sahibi olurlar.daha merhametli olurlar.. bu baslığı acan arkadasımızda bunun farkına bir an önce varır umarım !!! ve ne kadar sanslı olduğunu anlar.. :))

kesinlikle

ne güzel yazmışsınız.aynen onlar birer melek,sadece kediler değil ayrıca tümm hayvanlar.hele kedilerin mırlayarak insanın koyunna sokulup uyuması yokmu;ondan öte huzur varmıı ?? kesinlikle yok :))

başlık dikkatimi çekti güldümde ayrıca kıskançlığının büyüklüğünü ifade etmek için kesmek benzetmesini yapmış bence, deli mi kessin yahu okadar da değil

ben olsam ayynen bende delirirdim valla çok kıskanırdım, evet kesmezdim ama renkli spreyle boyayabilirdim şaka şaka eşim bazen tv ye bakarken şeker kırlente sarılıyo hemen elınden alıp atıyom

yapacak bişey yok malesef , bekleyeceksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…