Erkek arkadaşımın kendisi ile çelişmesi ve bunalım yaşaması lütfen yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşım ile bir yıldan fazla iyi kötü giden bir ilişkimiz vardı çok zor zamanlar atlattık beraber son 4 aydır ona ulaşmam çok zor oluyordu çünkü burada paylaşamayacağım çok zor şeyler yaşadı telefonu kapalıydı hep 1 ay önce konuştuğumuzda gayet iyi bir haldeyken sonrasında ona yine uzun bir süredir ulaşamadım ve ulaşabildiğimde bana ben her şeyimi kaybettim benim gibi bir adamı ne yapacaksın ki dedi güzel kızsın boylu poslu kızsın hayatını yaşa dedi beni yapacaksın ki dedi ben de ona bana her şeyi anlat iyi gününde de kötü gününde de yanındayım dedim ama bana yarın konuşuruz evde iyice anlatırım dedi ben de çok sinirlendim aylardır sana ulaşamıyorum sen neden bahsediyorsun dedim artık öleyim de kurtulayım dedim o da sen ölürsen ben de kendimi öldürürüm sakın öyle bir şey yapma dedi ve sonraki gün ayrıldık gibi oldu ayrıyız sanırım şu anda çünkü çok kötü kavga ettim ve aylardır olan nadir ulaşabilme durumu beni bu hale getirdi lütfen fikirlerinizi alabilir miyim? Bu arada herkesin Mevlid kandilini kutluyorum.
Gençler neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ?

Erkek arkadaşım ile bir yıldan fazla iyi kötü giden bir ilişkimiz vardı çok zor zamanlar atlattık beraber son 4 aydır ona ulaşmam çok zor oluyordu çünkü burada paylaşamayacağım çok zor şeyler yaşadı telefonu kapalıydı hep 1 ay önce konuştuğumuzda gayet iyi bir haldeyken sonrasında ona yine uzun bir süredir ulaşamadım ve ulaşabildiğimde bana ben her şeyimi kaybettim benim gibi bir adamı ne yapacaksın ki dedi güzel kızsın boylu poslu kızsın hayatını yaşa dedi beni yapacaksın ki dedi ben de ona bana her şeyi anlat iyi gününde de kötü gününde de yanındayım dedim ama bana yarın konuşuruz evde iyice anlatırım dedi ben de çok sinirlendim aylardır sana ulaşamıyorum sen neden bahsediyorsun dedim artık öleyim de kurtulayım dedim o da sen ölürsen ben de kendimi öldürürüm sakın öyle bir şey yapma dedi ve sonraki gün ayrıldık gibi oldu ayrıyız sanırım şu anda çünkü çok kötü kavga ettim ve aylardır olan nadir ulaşabilme durumu beni bu hale getirdi lütfen fikirlerinizi alabilir miyim? Bu arada herkesin Mevlid kandilini kutluyorum.
Bunun adı ilişki olmuyor. Sevgiliniz karanlik isler peşindeyse birakin yahu. Onun yolu belli. Sonra haberlerde kadin ölümleri duyuyoruz. Burada bitirip önünüze bakin. Bu insanla olmaz. Yani nesine güvenip yola cikilabilir ki. Ben aradığımda karşımdaki insana ulasabilmeliyim. Bosverin önünüze bakin

Gayet açık ve net yoluna önüne bak yaşın küçük gibi geldi okuyorsan eğitimine önem ver . Nedenini tam anlayamadım ama adam zaten seni gözden çıkarmış . Birinin hayatini kurtarması da omur boyu onu seveceği sayacağın anlamına gelmiyor teşekkür edersin ve yolunu ayirirsin kendi iyiliğini geleceğini düşünmelisin 😊😉 sanada hayırlı kandiller tatlım .
25 yaşındayım ve çalışıyorum çok teşekkür ederim.

Kendine yeni bir hat alıp hayatına devam ediyordur sende onun için üzülüyorsun belki evli bile olabilir sende hayatına devam et unut su ıssız adamı.

Ya boşver Allahaskina! Adamın umurunda değilsin anla. Zerre değer verseydi bir aydır haber verirdi.

Kendine yeni bir hat alıp hayatına devam ediyordur sende onun için üzülüyorsun belki evli bile olabilir sende hayatına devam et unut su ıssız adamı.
İşsiz diye bir üslup kullanmayın lütfen. İkincisi ikinci bir hattının olmadığına çok eminim.Sadece olanlardan dolayı unut deseydiniz anlardım.

Ayrılık acısı kimseyi öldürmez. O kişi sorunlu biriyse buna degmez. Olan sonra size olur size yıllarca emek veren ailenize olur

Konuyu anlatmayacak üyeler bence konu açmasın.soylemediginiz şeylerle nasıl fikir istiyorsunuz.o zaman sizde şöyle ..,.......yapın deyim bari.ne anladınız verdiğim fikirden şimdi.bizde anlamadık iste

İşsiz diye bir üslup kullanmayın lütfen. İkincisi ikinci bir hattının olmadığına çok eminim.Sadece olanlardan dolayı unut deseydiniz anlardım.
İşsiz demedim ki ben ıssız dedim yani ıssız adam. Hayatta hiçbir şeyden bu kadar emin olmayın boş beklentiye girmeyin kendinizi üzmeyin güzel duygular yaşadınız eminim onu böyle hatırlayın.

nerede nasıl kurtardı

yani kusura bakmayın da hikayeniz "beni pavyondan kurtardı"ya döndü

yukarıda da yazdım o kızcağızların bir çoğu da bana yaşamadığım hayatı yaşatıyor diyorlardı
Ay ben bunu açık açık yazacaktım da ban yerim diye yazamadım 😂😂 ibrahim tatlıses gibi 😁

Konuda hicbir detay yok, o yüzden yorum yapamadım ben de; görüldüğü kadarıyla 1aydir aramıyorsa öyle ya da böyle başka bi hayati vardır ztn, kendi yoluna bak derim sadece.

ama işte orada olay tıkanır

dolandırıcı ile, uyuşturucu kaçakçısı ile, katil ile işiniz olmamalı

hani bu yakılıp bidonlara konulan kızlar var ya

ya da mafya tipli adamların sevgilileri vardı ya

bakın artık maalesef yoklar

çoğuna sorsanız biz kader mahkumuyuz derler

bir bölümü ama çıkacağım yakında der ya da işte tutuksuz yargılanıyorum der

5 yıl sonra evlenip kucağında iki çocukla 10 yıl yatarı olan bir adamla ortada kalmaktansa şimdi ağlaman iyidir
Şu yorumu bütün aklı bi karış havada kızlar okusa keşke.

Back
X