• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın kıskançlığı

aserre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
74
0
36
Osmaniye
kızlar.... benim erkek arkadaşım pparkta spor aletlerinde spor yapıyordm
yanımızdan erkekler geçince hemen kalk kalk dedi
kalkmadım dedim ne düşünüyosn ne geliyor aklına...

aynı gün yine ellerin baharatlı gibi bişey kokuyo niye yıkamıyosn
soğan mı yedin soğan kokuyosn diye kavga etti
benimle eskisi gibi değilimişim öyle diyo....

hmm bence bu kıskançlık değil de o anlık bişey gibi spor yaparken kalk demesi falan
kimisi biraz titiz olur kokuya dayanamaz bu kızılcak bişey değil ki..
sadece bu mu yani yaptığı kıskançlıklar? eğer sadece buysa biraz tuhaf geldi bana :44:

yok diyo ki bide bugün kitapçiya gittin nerden biliysn dedimm

zorla aldım ağzından baklayı takip etmiş beni

sakız çiğniyorum bana doğru çiğne sadce ikimiz varız yani başka kim var ki dedim kimden sakıncam kimden çekincem sen varsın??

4 yıl da az değil hatta böyle ufak tefek kıskançlıkları yapacak zaman çoktan geçilmiş bile en manıklısı neden böyle yaptığını sormak ya da şu aralar böyleyse biraz kendi haline bırakıp düzelmesini beklemek gibi

4 yıl da az değil hatta böyle ufak tefek kıskançlıkları yapacak zaman çoktan geçilmiş bile en manıklısı neden böyle yaptığını sormak ya da şu aralar böyleyse biraz kendi haline bırakıp düzelmesini beklemek gibi

bilmiyorum yaa bi değişik oldu kızdım dedim yani ne vrmış spor yapıyorm orası spor için yapılmış ne geliyo aklınada kızıyosnn aramıyo konuşmuyo iki gündür msn de falan görmezden geliyo???*

erkekler böyledir ama ya canı istediğine kızma hakkı varmış gibi sorun çıkarmaya çalışırlar en iyisi üstüne gitmeyip arayıp sormamak..
sonra kendine gelir arar sorar ben napıyorum diyip de :52:

ya bu aralar iyice sapıttı ama bu takip etme falan daha öncede yapmıştıı

yani bilemiyrmm bi değişik bazen oluyo deli gibi sahipleniyo bazaen de umrunda biile olmuyo

ya bu aralar iyice sapıttı ama bu takip etme falan daha öncede yapmıştıı

yani bilemiyrmm bi değişik bazen oluyo deli gibi sahipleniyo bazaen de umrunda biile olmuyo

duyguları uç noktalarda yaşamayı seviyo galiba :27:
peki sen nasıl davranıyosun ona karşı aynı kıskançlıkları ya da ne bileyim umursamaz davranışların oluyo mu?

ayrılmaya mı çalışıyor acaba eskisi gibi değilsin demesi şüphelendirdi beni biraz sen dikkat et yine de cnm :34:

Back
X