- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Sırf para vermek değildir ki destek olmak zaten borcu var! Ve parasını son kuruşuna kadar bu borca! Yatırıyor sende mecbur harcamalarınız için elini cebine atarsın ya da dur daha kötüsü sadece evde buluşursunuz bir süre.
Kısaca aklını basına al
O konuştuğunu söyledi.Ben neden gideyim tekrar ?
Gerçekten çok komiksiniz.Ordan bir insanın yanına sığınmaya muhtaç biri gibi mi duruyorum ? Neyse peki
zararını anlatmak isterdim ama yoruldumHaklı çıksanız ne değişir ki? Benim bir zararım yok.Gelip burda anlatmam yani sorun kalmaz çünkü ortada
Cevabımda mantık bulamaman gayet normal aslında senin mantık normal insandan biraz farklı işliyor olsa gerek. Hangi savcı böyle cevap verir Allah aşkına? Hak, hukuk bilmesek neyse.Evet dedim çünkü ben mantıksızsam sizde en as benim kadar mantıksız bir yorum yaptınız
Sevgilinin arabasi var mi? Ne kadar suredir ve ne yakinlikta bir birlikteliginiz var, insan babasina boyle guvenmiyor bu devirde, soracagim birkac soru var onlareger kafanizda cevap buluyorsa guvenin ve odeyin gitsin!!!Kredi kartının şifresini bilen biri çaldığı için imzaya gerek kalmamış.Araba yedek parçası vs alınmış.Kıyafet alınmış sanırım tam hatırlamıyorum
Afedersiniz ama sizdeki bu tuhaflık neden? Insan şüphe etmese bile acaba bana daha farkli seyler söylerler mi diye düşünüp gider, yine gider yani.
Siz de bi tuhafsınız gerçekten. Burdan kendinize destek alıp ailenizden maddi anlamda yardım almaya mı kalkışacaksınız o niyetle mi açtınız konuyu? Bu yasta bu kadar fikirsiz olmamalısinız bu konuda.
Hesap dokum ekstresi almamis mi hala bu zaman kadar bankadan? Parca parca harcamis olabilir diyorsunuz, siz daha konuya vakif degilsiniz ama hemen inanmissinizParça parça harcamış olabilir.Bir fikrim yok o konuda
Saf ayağına yatmaktaki amacım ne olabilir. hadi bana mantıklı bir şekilde açıklayın o haldeCevabımda mantık bulamaman gayet normal aslında senin mantık normal insandan biraz farklı işliyor olsa gerek. Hangi savcı böyle cevap verir Allah aşkına? Hak, hukuk bilmesek neyse.
Hesap dokum ekstresi almamis mi hala bu zaman kadar bankadan? Parca parca harcamis olabilir diyorsunuz, siz daha konuya vakif degilsiniz ama hemen inanmissiniz
Sevgilinin arabasi var mi? Ne kadar suredir ve ne yakinlikta bir birlikteliginiz var, insan babasina boyle guvenmiyor bu devirde, soracagim birkac soru var onlareger kafanizda cevap buluyorsa guvenin ve odeyin gitsin!!!
1) Sifreyi kac kisi biliyor olabilir ki? Yani sucluyu bulmaniz cok da zor olmamali bu durumda,
2) sevgilinizin kartinin limiti kacti ki? 5-6 bin tl cekim yapabilmisler. Zira limiti bu denli yuksekse, o karti cikaranin odeyecek durumu da vardir,
3) sevgiliniz kendisini bu kadar magdur eden bir konuda neden bu denli gevsek, neden sikayetci olmuyor hala
4) diyelim ki polis oyle demis, sevgilin de deseydi kartimi rizam ile verdigim birisinden neden sikayetci olayim, borc ustume kaldi, mahkeme araciligi ile ondan tahsil edecegim diye,
5) bu sevgilinin ailesi yok mu, borc verecek arkadasi yok mu niye bu kadar kasiyor?
6) bankayla gorusurse borcunu makul sekilde yapilandirabilirler,
Yani diyecegim o ki, sevgilin ajite yapmak yerine cozum bulsa ve uygulasa? Gercekten insanlara bu kadar koru korune guvenebiliyor musunuz bu devirde? Neyse buradaki cogu kisi inanmamis, siz hala celiskili durumlari degerlendirmek yerine sevgilinize guvenmeyi seciyorsaniz diyecegim tek soz var
*Kendi dusen aglamaz!!!
Çelişkili seyler var.
Sevgilinin borcu ödeyecek durumu yok ama mahkemeyle ugrasacak keyfide yok.
Kredi kartini calan kisi belli, baska memlekete gitmis, orda da harcama yapmis o zaman. Erkek arkadasin ayni anda ik farkli yerde olamayacagina gore bunuda ispatlayabilir kolayca.
Ayrica hergun biseyler satin aliyoruz yani cuzdani cikariyoruz. 1 hafta boyunca nasil farketmemis kartinin orda olmadigini?
arkadaşım her şeye bir cevabın var.
benden para istemez ama teklif edersem kabul eder ama benim param yok diyorsun.
verdiğin cevaplara göre benim aklıma gelen, bu çocuk kaçmak istiyor. nelerden dersen, harcamalardan eğer yaptırıyorsan harcamalarından, sorumluluktan, beraberlikten, senden, ortak olan ve yaptığınız/yapacağınız v.b. herşeyden.
yok başka cevap kalmadı.
Sen napabilirsin ki zaten.
Kanıtlanamıyosa ödenecek, yapılacak bişi yok.
Aynı anda iki yerde olmadığını kanıtlaması kartı kendi gönül Rıza'sıyla vermediğinin ispatı değil. Siz her gün kartınızla bir şeyler satın alıyor olabilirsiniz ama o kartını kullanmıyor.Nakit ödüyor genelde her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?