Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Bana ne konuda fikir vermenizi beklemiş olabilirim o halde? Madem cevaplar boy boy bunada siz cevap verin

Cebinizde para yok, sevgilimin bilmemneleri ödeyince parası kalmıyoorr bende öğrenciyim ühü ühü çalışan insan değilim aayyy napabilirizzzzz
Deyince ben taksit anlamıyorum kusura bakmayın..

Peşin hüküm veren ben miyim ? Bu kavramı öğrenip gelin bence
sen taraflı baıyorsun arkadaş.. buraya yazdın neden insanlar sana erkek arkadaşın yalan söylüyor olabiir desinler? her konuya bu şekilde yaklaşmıyor bu insanlar.. seni uyarmaya çalışıyorlar ama sen çok kapalısın söylenenlere. biraz çerçeveni genişlet bak bakalım herkes ne diyor.

Sevgilinizin böyle bir talebi olabilir de o yüzden. Eğer gerçekten dolandırıcı ise

Bu arada kart hangi bankaya ait? İnternetten size telefonunu bulayım sevabına da arayıp bilgi alayım. Nasıl bir işlem uyguluyorlar. Taksit ya da başka bir şey. Size yazayım buraya.
Ziraat bankası. Teşekkür ederim çok

Cebinizde para yok, sevgilimin bilmemneleri ödeyince parası kalmıyoorr bende öğrenciyim ühü ühü çalışan insan değilim aayyy napabilirizzzzz
Deyince ben taksit anlamıyorum kusura bakmayın..
O sizin art niyetli yapınızdan kaynaklanıyordur o halde.

Nasıl kanıtlar ? Kartı zaten kimin kullandığını bile biliyoruz ama kamera kaydında o kişiyi bir kere daha görmemiz neyi kanıtlar,nasıl kanıtlar bir anlatır mısın ? Sonra bende düşünürüm

Isi yokusa suren sensin. Hukuki islerden cok iyi anlarim. Insan anasini babasini bile kendi adina imza attigi icin sikayet edebilir. Kaldiki arkadasin karti calip kullanmasi olabilir ve gayette sikayet edilir. Sen fena kandiriliyosun. Yada kandirilmak istiyosun. Bir suru insan ayni seyi soyluyo. Sen hala "nasil kanitlayabilir, kanitlayamaz.". Git sevgiline kredi cek odede KK kadinlarida rahata kavussun:KK66:

Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şifreyi bilen birisi çalmış ve harcama yapmış hemen.Şehir de değiştirmiş.Erkek arkadaşım çalındığını fark ettiğinde bir hafta kadar geçmişti.Kartı kapattılar ama ödemeyi kendisinin yapmadığını bu kadar süre geçtiği için ispatlayamadı. Şimdi o yüklü borcu ödeyemiyoruz. 5-6 bin kadar borç var ve erkek arkadaşımın ev kirası, elektriği, suyu, sigorta işleri, ödediği kredi borcu vs derken borcun asgarisini ödeyecek parası bile kalmıyor. Asgarisi de taksitsiz alışveriş yapıldığı için epey yüksek.2000 civarı diye biliyorum en son gelen asgarisi. Neler yapabiliriz fikir verebilir misiniz? Ben çalışan biri değilim bu arada. Öğrenciyim
şifreyi bilen birisi kim?

Bahsettiğiniz konu inandırıcı değil. Sen şikayetini

Valla whatsapp mesajlasmaniz falan yok mu hiç. Mesajda ver parami. Kartımi çaldın. Vs gibi bişeyler yazip verdiği cevaba göre itiraf ettirebilirsiniz belki.

Bu arada benzer bir olay kardeşim yurtta kalırken onun yan odasinda gerçekleşti. Yurt arkadaşı kızın banka kartını çalmış odada kız uyurken. Sonra gidip bankadan parayi çekmiş. Kartı da gelip cüzdanına geri koymuş. Bir de güzelce harcamış. Kiz ertesi gün parasının gittiğini anlıyor. Gidiyor bankaya anlatıyor durumu. Onlar diyorlarki şu saatte atm den çekilmiş. Gel beraber kamera kayıtlarına bakalım. Polis falan cagiriyorlar. Olay buyuyor yani. Kimse arkadasina senin kartı vermediğini nerden bilelim demiyorlar. Hırsız kızın babası gelip parayi ödüyor. Kızı kyk yurdundan atıyorlar. Kız da sikayetinden vaz geçince bir şey olmuyor. Ama kız vaz geçmese mahkemeye çıkacaktı. Çok benzer bir durum. Keşke şikayetçi olsaydınız. Zaten adam hırsız illaki benzer vukuatları oldu veya olacak.

Bu suçta etkin pişmanlık halinde cezada indirim oluyor. Şikayetten vazgeçmeyle de dava düşmez, takibi şikayete bağlı değil. O dava sürmüş, kız ceza almıştır yani. Hukukçuyum.

Isi yokusa suren sensin. Hukuki islerden cok iyi anlarim. Insan anasini babasini bile kendi adina imza attigi icin sikayet edebilir. Kaldiki arkadasin karti calip kullanmasi olabilir ve gayette sikayet edilir. Sen fena kandiriliyosun. Yada kandirilmak istiyosun. Bir suru insan ayni seyi soyluyo. Sen hala "nasil kanitlayabilir, kanitlayamaz.". Git sevgiline kredi cek odede KK kadinlarida rahata kavussun:KK66:

Yorum yapmak zorunda değilsiniz.Kimse alnınıza silah dayamadı sizin.Okumazsınız,yazmazsınız olur biter :D

Kimse alnınıza silah dayamadı sizin yorum yapmanız için
Çok bilmişsin arkadaşım sen, ama bize gelince bilmişsin; diğer türlü tırt.
Bana dayamadılar da keşke sana ya da sevgiline dayasalar.
Mesela sana aç gözünü, mantıklı ol diye olabilir.
Sevgiline de biraz erkek ol, adım at diye olabilir.

Siz kartı çalan adamı buldunuz mu ona söylediniz mi? Geçmiş sayfaları okumadım. Yine bunu sormuştum ama cevap vermediniz..

Sevgilisinin eski iş arkadaşı imiş
Ama adam borcu ödemeyeceğini söylemiş
Konu sahibinin sevgilisi de yasal yollara başvurmak istemiyor
Borcu kendisi ödemek istiyormuş

Çok bilmişsin arkadaşım sen, ama bize gelince bilmişsin; diğer türlü tırt.
Bana dayamadılar da keşke sana ya da sevgiline dayasalar.
Mesela sana aç gözünü, mantıklı ol diye olabilir.
Sevgiline de biraz erkek ol, adım at diye olabilir.

Hahah tamam :D

Back
X