- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
Mantıklı düşününce demiş olabilirler.İspatlamak imkansıza yakın çünküAllah Allah polis böyle der mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı düşününce demiş olabilirler.İspatlamak imkansıza yakın çünküAllah Allah polis böyle der mi?
gidip sorduğunu söylemişti bana.harcayanı bulsak bile kartı senin o kişiye vermediğin ne malum vs demişler
Parça parça alışveriş yapılmış.Birden 5000 geçilmemişKredi kartından anlamam da normalde 5000 liralık alışveriş yapmıyorsa banka bunu farkedip uyarmıyor mu?
Mesela ben maaş kartımdan maaşımı çektiğim anda mesaj geliyordu.
TeşekkürlerÖyle şey mi olur erkek ark seni yanlış bilgilendirmiş
O bir şekilde anlaşılıyor merak etme o zaman dolandırılanların hepsi yandı ?
O sırada erk ark nerdeydi, nereden nasıl alışveriş yapıldı, kamera kayıtları vs hepsine bakılıyor
Borcu öderseniz kabullenmiş olursunuz bankaya itiraz dilekçesi yazıp savcılık sonucunu bekleyeceksiniz
Evet yakın birisiymişKredi kartinin sifresini bilen kim calmis? Mesela en yakin arkadasi mi calmis?
Yardim etmeye niyetlenmeden once duzgunce arastirin. Savciliktan oyle bir cevap alacagini sanmiyorum. Zira hukuki islemler icin yonlendirme yapilmasi gerekir. Sunu nereden bilelim demeleri pek mantikli degil.
Bunlar bizimde aklımıza geldi ama adama kendi isteğiyle vermediğini ispatlayamaz işte.
Bilgim yok.Ben bana söylenileni söylüyorumO zaman dolandırıcılara hiç ceza kesilmez mi?
Hani kart bilgisi kopyalayanlar ne oluyor?
Mantıklı düşününce demiş olabilirler.İspatlamak imkansıza yakın çünkü
Biliyor yani kim olduğunu.Evet yakın birisiymiş
Kime sorduğunu bilmiyorum net.Ya polistir ya savcı yanie demin savcılık demiş olabilir diyordunuz..
şimdi polis demiş olabilir diyorsunuz..
polise gidilmez böyle durumlarda insan önce bankayı arar savcılığa dilekçe yazar sonra bankaya yazar..
Evet kimin olduğunu biliyor ama eli kolu bağlıBiliyor yani kim olduğunu.
O zaman işi daha kolay di mi?
Bir düşmanlık var belli ki.
Öğrenciyim zaten.Benden para koparamaz ki.Bana öyle bir mesaj gelmiyor ayrıca.450 tl alışveriş yapmayan biriyim ama bir seferde 450 tl geçtim bana öyle bir mesaj gelmedi.Belki onada gelmedi.Babama da gelmiyorKusura bakma ama burada bu hikayeyi uyduran ya sensin, yada erkek arkadaşın seni fena yemenin peşine düşmüş.
Ben kartımla 50 tllik bir alışveriş bile yapsam ya bankadan bigilendirme amaçlı aranıyorum "bu harcamayı siz yaptıysanız onaylayın" diye. Yada kartınızdan şu kadar harcama yapıldı diye mesaj ve mail geliyor.
1 hafta boyunca yüklü harcamaları farketmemesi acayip anormal geldi bana.
Senaryo yazmış senden para koparmanın peşinde bence.
Kime sorduğunu bilmiyorum net.Ya polistir ya savcı yani
Sizin gibi peşin hükümlü olmadığım için inanmışımdır Belkide.Kartı tanıdığı birisi çalmış ve çok sık kullanmadığı için yokluğunu da farketmemiş.Bende kaybettiğimde anlamıyorum hemen kullanmadığım için.Gayet olağan yaniBu hirsizlik hikayesine zerre inanmadim kusura bakmayin. Nasil oluyorda hirsizlik yapan oyle kartin sifresini bilebiliyor. Insan kartinin sifresini kendisi bilir, sevgiliniz her tanidigina sifresini mi veriyordu ne sacma. Tanidik biri caldi diyorsunuz, nasil olmusta cuzdandan oyle calmayi basarmis. Ayrica kart caliniyor ve 1 hafta boyunca sevgiliniz kartinin calindigini anlamiyor mu yani? 1 hafta be! Ben banka kartim cuzdanimda mi diye gunde 5 6 sefer cuzdanimi kontrol ediyorum, sevgilinizin akli neredeymis? Hayir insan cuzdanini actiginda bir gariplik oldugunu anlar, bu kart nereye gitti felan diye evde arar.
Kusura bakmayin, bu hikayeyi 9 yasindaki yegenime anlatsam o bile inanmaz. Ben inanmadiysam kartinizi aldiginiz banka hic inanmaz. Haklilar da inanmamakla.