- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
Ben 5tl bile çeksem mesaj geliyor![]()
Karttan karta değişiyor demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5tl bile çeksem mesaj geliyor![]()
Kime sorduğunu bilmiyorum net.Ya polistir ya savcı yani
Hiç sanmıyorum bence tüm bankalar aynıdır.Karttan karta değişiyor demek
Tabiki sana ispatlanmasi zor dediler dicek çünkü seni kekliyor bariz
Olduğu gibi anlatıyorum.Bildiğim buHiç sanmıyorum bence tüm bankalar aynıdır.
Sizi saf sanarak bu soruyu sordum diyelim.elime ne geçecek bunu bana bir açıklar mısınız ?Ya sen çok safsın ya da bizi öyle sanıyorsun![]()
Beni neden keklesin ki.Öğrenciyim zaten
Bana gelmiyor,anneme gelmiyor,babama da gelmiyor. Sizce öyle olabilir ama bence değilHiç sanmıyorum bence tüm bankalar aynıdır.
Olduğu gibi anlatıyorum.Bildiğim bu
Ne işle meşgul sevgilin
Öğrenciyim zaten.Benden para koparamaz ki.Bana öyle bir mesaj gelmiyor ayrıca.450 tl alışveriş yapmayan biriyim ama bir seferde 450 tl geçtim bana öyle bir mesaj gelmedi.Belki onada gelmedi.Babama da gelmiyor
Hangi soruyu cevaplayamadım pardon ?çocuğum belli ki yaşın küçük..
bak burda tecrübeli kadınlar sana kırk tane cevaplayamadığın soru sordular..
sende bu soruları erkek arkadaşına sor bakalım cevaplayabilecek mi ?
Kartlarım sürekli aktif halde ayrıca abimde olan kartlarımda var ve her harcamasının bilgisi kartı çektiği anda mail kutuma düşüyor. Hani başkasının kullanımı adına konusuyorum su an.
Her banka yapılan harcamayı bilgilendiriyor.
Bankada tel no. Mail adresin vs. Güncel değildir onu bilemem. Ama bu güncelleme için bile arıyorlar bilgilerinizi güncelleyin diye.
Öğrencisinde eline illa para geçiyor bursun vardır ailen yollar yada isteyebileceğin birileri. Onun peşine düşmüştür o da belki?? Yarın sana borç bulabileceğin birileri yokmu diye sorarsa hiç şaşırmam.
Bu işin içinden başka bir şey çıkacak öyle hissediyorum. Laf söyletmek istemiyorsun belki ama sevgilin fazla güvenme bence.
Sizi saf sanarak bu soruyu sordum diyelim.elime ne geçecek bunu bana bir açıklar mısınız ?
Peşin hüküm veren ben miyim ? Bu kavramı öğrenip gelin benceSiz sevgilinizin borcunu odemekten ziyade bu borcun nasil olustuguna odaklanin.
Zira ogrenci oldugunuz halde alternatif cozum onerileri ariyorsunuz.
Halbuki sorunu tam ogrenmelisiniz. Sifreyi bilen kac kisi var? Karta ulasabilecek kac kisi var?
Bu isimlerle birlikte dilekce verilir ve odenme yolu ondan sonra aranir. Ogrenci sevgiliye boyle yetersiz bir aciklama yapilarak endise duymasi saglanmaz.
Pesin hukum veren sizsiniz. Size gore kart calinmis. Bana gore ise karta her sey olmus olabilir.
Hangi soruyu cevaplayamadım pardon ?