Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

İş arkadaşı çalan

Yani belirli bir kisi var. Ismi ile savciliga basvurulabilecek olan.

Artik her ticarethanede bulunan kamera ile goruntusu tespit edilebilecek olan.

Bu kisinin ismi ile savciliga basvuruldu size gore, ve denildi ki senin vermedigin ne malum?

Halbuki kartlar kisisel himayededir ve baskalarinin kullanimi kisitlama altindadir. Is arkadasinin karti calmasi bu sekilde cevap bulmaz. Cunku adi bir hirsizlik olayinin sanigi belli olani iste.

Siz de ogrenci haliniz ile burada odeme ile ilgili yardim sormussunuz. Belki de sevgiliniz bunun boyle olacaginin farkindadir, ne dersiniz?

Yaa benim basima gelse hakkimi ararim niye ödiycekmisim ki. bu ulkede savcilik var bilmem ne var hakkinizi arayin bir avukatla fln gorussun burdan da yardimci olmaya calisiyolar zaten. yarin sabah tekrar okuyun ve tavsiyeleri dinleyin.
Bir dee ,
Kemalim yapmazz diye bi replik vardi o geldi aklima nedense :) kemalimm yapmazz demeyinn neler duyyoruz :)

Yapmaz demiyorum aslında ama benden ne çıkarı olacak ki? Öğrenci olduğumu biliyor.O borcu ödeyemeyeceğimi de biliyor gayet ve 1,5-2 ay önce oldu bu çalınma olayı.Bana mevzusunu açmadı hiç bugüne kadar.Bu ara ödeyemeyecek duruma geldiğini ve canının o yüzden sıkkın olduğunu söyledi o kadar

Neden ısrarla savunuyorsun ?? Hoş bizde yargilamiYoruz ama bence sen bundan ayrıl bak gerçekten sağlam değil bu çocuk

Yani belirli bir kisi var. Ismi ile savciliga basvurulabilecek olan.

Artik her ticarethanede bulunan kamera ile goruntusu tespit edilebilecek olan.

Bu kisinin ismi ile savciliga basvuruldu size gore, ve denildi ki senin vermedigin ne malum?

Halbuki kartlar kisisel himayededir ve baskalarinin kullanimi kisitlama altindadir. Is arkadasinin karti calmasi bu sekilde cevap bulmaz. Cunku adi bir hirsizlik olayinin sanigi belli olani iste.

Siz de ogrenci haliniz ile burada odeme ile ilgili yardim sormussunuz. Belki de sevgiliniz bunun boyle olacaginin farkindadir, ne dersiniz?
Burda çözüm arayacağımı bilmesi ona ne kazandırır ki? Alt tarafı soru cevap ? Para kazanmıyorum burdan

Herkese gitmiyor demek ki mesajlar.Ben 600 limitli kartımdan 450 tl harcamayı tek seferde yapmama rağmen gitmedi.Babamın 10.000 limitli ek kartında 500 tl'lik tek seferde harcama yapmış olmama rağmen gitmedi. Yine aynı şekilde o karttan 3 bin liralık bilgisayar aldığımda mesaj gitmedi. Anneme de kesinlikle gelmiyor öyle bir mesaj ne alırsam alayım. Bunu o yüzden kabul edemem.

Su şartlara bakılırsa demek ki senden para koparabilir !

Aşık olmaktan değil ya.Kartını 1,5-2 ay önce çaldırdı ve o günden beri bununla ilgili bana pek bir şey söylemedi.Bu dün olmuş bir olay deil yani.Benden para koparmaya çalışsa ben öğrenciyim,param olmadığını zaten biliyor.Hani dün olsa veya üç gün önce olsa ve bunu söylese anlarım.Çalışan bir insan olsam ve bunu kurgulasa yine anlarım ama ne çıkarı olacak ki? Amacı ne olabilir yani ?

onu ben bilemem siz tartabilirsiniz ancak
açın sorun ödemene yardım etmek istiyorum yapabileceğim bir şey var mı diye ?
bakalım ne diyecek..

Siz dünden hazırmışsınız inanmaya. Şurada ne kadar mantıklı sorular sorulmuş, yönlendirmeler yapılmış hepsini kendinizce çürütmeye çalışmışsınız. Çürütme bile değil aslında olabilir, başka bankadır, sormuştur bilmem ne.

Allah akıl fikir versin.

Herkese gitmiyor demek ki mesajlar.Ben 600 limitli kartımdan 450 tl harcamayı tek seferde yapmama rağmen gitmedi.Babamın 10.000 limitli ek kartında 500 tl'lik tek seferde harcama yapmış olmama rağmen gitmedi. Yine aynı şekilde o karttan 3 bin liralık bilgisayar aldığımda mesaj gitmedi. Anneme de kesinlikle gelmiyor öyle bir mesaj ne alırsam alayım. Bunu o yüzden kabul edemem.

Kendini kandırdığının farkına kısa zamanda varırsın umarım. Ne diyelim. Babandan falan iste de ödeyin zavallı adamcağızın borcunu.

Siz dünden hazırmışsınız inanmaya. Şurada ne kadar mantıklı sorular sorulmuş, yönlendirmeler yapılmış hepsini kendinizce çürütmeye çalışmışsınız. Çürütme bile değil aslında olabilir, başka bankadır, sormuştur bilmem ne.

Allah akıl fikir versin.

Buradakiler kadar kolay 'dolandırıcı' diyemem sevgilime değil mi ?

Yapmaz demiyorum aslında ama benden ne çıkarı olacak ki? Öğrenci olduğumu biliyor.O borcu ödeyemeyeceğimi de biliyor gayet ve 1,5-2 ay önce oldu bu çalınma olayı.Bana mevzusunu açmadı hiç bugüne kadar.Bu ara ödeyemeyecek duruma geldiğini ve canının o yüzden sıkkın olduğunu söyledi o kadar
Ödeyemiyoruz diyerek borcu biraz sahiplenmissin gibime geldi. Seninde biseler yapmak adina biyerlerden bulup bulusturmak isteyecegini dusunmus olabilir. Konu karisik Allah kolaylik versin

Back
X