Erkek arkadaşımın omuzları

eklerpastam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11
0
6
Bolu
Merhaba kızlar. Bir süredir forumu dışarıdan takip ediyordum. İlk defa burada konu açıyorum. Biliyorum bu bir dert değil ama sizlerden de fikir almak istedim. Altı aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın boyu uzun 1.85 boylarında ve 69-70 kilo civarlarında yani boyuna göre çok zayıf. Vücudu orantısız kalıyor ve omuzları çok dar,küçük. Ben yanında biraz iri kalıyorum. Çevremden de bu konuda çok eleştiri alıyorum. İşte x'e söylesene spora falan gitsin kötü duruyor niye öyle falan diye Ben birkaç defa spora gitsene aşkım gibi çaktırmadan fikir verdiğim halde beni pek takmadı tamam diye geçiştirdi. Erkek arkadaşım aynı zamanda çok kırılgan bir insan böyle şeyleri kafasına takar biliyorum üsteleyip kırmak da istemiyorum. Ben bu konuda onu kırmadan nasıl yönlendirebilirim? Veya spor vs.. gibisiden başka önerileriniz neler olabilir? Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

vücut geliştirmeye gitmesi lazım ancak öyle kalıbı büyür birlikte spora gidelim fln deseniz kabul edermiki

Ne kadar dış görünüşe önem veren toplum haline geldi güzel ülkem. Çevrene neymiş arkadaşının omuzlarından ya, ayrıca sana da düşmez rahatsız olsaydı mutlaka giderdi. Sana söylese böyle bir şeyi arkadaşlarım omuzlarını beğenmiyor deseydi hoşuna gitmezdi yüksek ihtimal..

Son düzenleme:
İnsanları neden bozuyorsunuz ki, size önemli bir konu gelmediyse yazmazdınız olur biterdi.

Bence kendi üzerinizden yönlendirin. Sürekli spora başlayacağım, spor yapacağım vücudumun daha fit olmasını istiyorum vs. deyin. Sonrasında beraber spora yazılalım mı, ya da sen de yapsana omuzların falan genişler daha iyi görünür deyin. Ama öyle basit bir konuymuş gibi rahat davranın ki sevgiliniz onu beğenmediğinizi düşünüp alınmasın.

cok sacma ya, neden sevgilini degistirmeye calisiyorsun ki.sonucta tanistiginizda o hep öyleydi.sen bence bir daha ki sefere kendi kalibina göre birini bul söyle iri kiyim. ne sinir olurum su sonradan degistirmeye kalkanlara hayret dogrusu

Bayanlar olarak Rabbena hep bana deme durumumuz var:)
Erkek arkadaş veya eş,tırnağımızı bile eleştirse dünyanın sonu gelir.
Ama biz onların saçına sakalına,giyimine karışmaktan geri kalmayız.
Bir erkeğin,bir kıza "omuzların dar" dediğinde olacakları düşünemiyorum.

Aranızda 12cm boy farkı varmış,sanmıyorum yanında iri kaldığınızı.
Bence kuruntu yapıyorsunuz.

Son düzenleme:

Sanırım en doğrusu dediğiniz gibi. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

erkek arkadşınızın arkadaşlarıda kız arkadaşının omuzları ne ırı senden kılolu kalıplı görunuyo söylede kılo versın dıyebılırlerdı değilmi

ilişkinize görsellik konusunda dahı olsa kımseyı dahil etmeyın

cok sacma ya, neden sevgilini degistirmeye calisiyorsun ki.sonucta tanistiginizda o hep öyleydi.sen bence bir daha ki sefere kendi kalibina göre birini bul söyle iri kiyim. ne sinir olurum su sonradan degistirmeye kalkanlara hayret dogrusu

Bu onun kişiliğini değiştirmek falan değil. Siz hiç mi eşinize, erkek arkadaşınıza, arkadaşınıza önerilerde bulunmazsınız. Sakalın saçın vs.. gibisinden. bir kere de önyargılı davranmayın asıl size hayret doğrusu.

Yakışıklı sevgilim beniimmm... Aslında omuzlarını biraz daha genişletsen daha da harika olacaksın bence.
Çok yakışır sana geniş, kaslı omuzlar, kollar. )
Bunun için çalışmaya ne dersin? ) diyebilirsin.
Önce onu çok beğendiğini vurgulayıp, sonra öneride bulunursan incinmez.

bana kalirsa sen bu konudan uzak dur eger ciddi olarak zayifsa zaten o kusurlarinin farkindadir özeliklede vcut gelistirmeye gitmesini ailesi kendi arkadaslari falanda dile getirmistir espiri olarak yada ciddi o yizden psikolojik olarak zaten senin spora yazilalimmi kelimene her zaman tavri bellidir bence hiç kasma önce kendin spora yazil sonra zaten oda seni kiskanip pesinden yazilir ama sen hic onunda yazilmasini istedigini soyleme..

aaa ne münasebettt koca adam salak mı anlamayacak mı spora teşvik edilirken kendi omuzları için teklif ettiğinizi:) omuzlar için günde 2 saat spora harcanır da adam bunun basit bir konu olduğunu nasıl düşünür ki:)) siz de bir alemsiniz vallahi.
kendi üzerinden nasıl yönlendirecek,yönlendiren kişi nasıl hissedecek kendini?çok acı bir durum haline gelir bu...her zaman istenmeyen durumlarda bu yol mu kullanılacak? cidden çok saçma kusura bakmayın ama rağbet etmeyin böyle sözlere...
arkadaş bozulacak olsa zaten sormazdı arkadaşım rahat olun.Allah hepimizi kusursuz yararatmış.bir evlilikte öyle sorunlar oluyor ki; evli arkadaşlar bilir,omuz filan hikayee,ayrıca bir insanın kusursuz yapıdaki vücudundaki o ufacık olumsuzlukları buraya taşımak bence onu hakir görmektir,ayıptır..o anlamda söyledim,bozulacak bişey yok bunda,soran arkadaş kusura bakmasın.

saç sakal kaş göz değişir.omuz,kalça,el ayak ..bunlar uzuvdur zor değişir canım benim fark var.keşke değiştirebilsem diye düşünüp te,daha önceki ilişkisinde bu yüzden bir sorun yaşamış üzülmüş ve bu ilişkisinde Allaha çok şükür omuzlarımı dert etmeyen bir sevgilim var diye düşünmüş olması olasıdır.omuz,kollar ne kadar spor yaparsa yapsın çok bir değişime uğramaz.onu öyle kabul etseniz çok daha mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…