Erkek arkadaşımın omuzları

Haftada 1 veya 2 gün 1 saat spora gitmekle olmaz gerçekten.
Özellikle omuz çalışmazsa zaten o sürenin çoğu da diğer aletlerle geçer.
Kendisi omuz çalışmaya niyetlenmedikçe,yapacağı spor,fitness amaçlı olacaktır.

Arkadaşlarının tepkileriyle sevgilinin omuzları sana kötü görünmeye başlıyorsa konu onun spora gitmesinden ziyade senin ona karşı hislerinde de değişiklik anlamına gelir.
Omuzları genişledi varsayalım ama düzelemeyecek bir uzvunu kaybetti , o zaman ne yapardın.?

Bence sevgilinizin omuzları sizi rahatsız etmemişte çevrenizden etkilenerek bu konuyu açtığınızı düşünüyorum.
Ben kendi adıma söyleyeyim, ben sevgilimi seviyorsam onu öyle beğeniyorsam kimin ne dediği pek umrumda olmaz.

Şöyle düşünün; sevgiliniz sizi seviyor ama annesi sizi beğenmemiş, yok burnu çirkin, kemikleri iri, çok kilolu vs.

Sevgilinizde gelip size bunu söylüyor ne düşünürdünüz? Daha doğrusu ne hissederdiniz?
Böyle söylemese bile, sadece "hayatım böyle de iyisin ama spor mu yapsan biraz" dese bile gelip buraya konu açardın artık beni sevmiyor mu diye.

Biraz empati.

Direk ayrılın hiç uğraşmayın. O omuzları genişletip, kas yapınca zaten daha güzel birini arayıp bulacaktır. İlişkilerde oluşturduğunuz mantığın sonu budur ne yazık ki. Ya da siz her omzu geniş birini gördüğünüzde dalıp gidersiniz. Adam kırılan egosuna mı yansın , her an aldatıp gidebilecek sevgilisine mi? Eğer bu konularda takıntınız varsa İLİŞKİYE HİÇ BAŞLAMAYIN. Karşınızdakinin de psikolojisini bozmayın.Geniş omuzlu beğeniyorsanız geniş omuzlu seçin. İnsanlar hamur değilki. Ben bunu alayım da şekil veririm var mı böyle bir mantık?
Arkadaşınız zaten büyük ihtimal bunu kafasına takıyordur. Çok stresli bir aile ortamı varsa , ya da başka bir sıkıntısı yemek yiyemiyordur , ya da yese de kilo alamıyordur. Çok büyük ihtimal zaten üzüldüğü bir konudur. Çünkü patavatsız milletimiz insanın kilosunu da eksiğini de yüzüne yüzüne söyler.

Yarın herhangi birimiz kanser olduğunu öğrenip saçları dökülebilir, kaza geçirebilir bir uzvunu kaybedebilir. Ya da afrika da doğmuş olabilirdik.

Omuz gelistirmek mesakatli is. Bir faydasi da yok, daha guzel gorunsun diye isteyerek yapilan birsey. Anlasilan erkek arkadasin bunu yapmak istemiyor. Sen de usteleme bence. Adamla ugrasacagina size laf atanlarin agzini kapatirsan iliskiniz icin daha hayirli birsey yapmis olursun.
Ben de insanlarin boyle degistirilmeye calisilmasina cok kiziyorum. Bu ayni basi acik kizla cikip sonra onu kapatmaya calismak gibi. Hicbir fark yok. O adam boyle, begenmiyorsan omzu genis, yapili bir insanla beraber olursun.

hayir ben öneride bulunmam, esim onu hala ilk tanidigim gibi.cevremizden sürekli tepki gelmesine ragmen uzun saclarina kiyip kestiremiyor mesela.herkes 2 cocuklu 40 yasini gecmissin kessene saclarini der ve ben onlara su cevabi veririm. bu konu esimden baskasini ilgilendirmez neden siz ilgileniyorsunuz ki derim? saclarini begendigimden filan degil ama bende isterdim kesmesini ama esim böyle seviyor.kaldiki sac konusunda bu böyle birde sizin gibi omuzlarin dar deseydim bu ciddi bir hakaret olurdu ve bana aynen söyle derdi.valla güzelim begeniyorsan begenirsin ben sana boyun cok uzun git kisalt diyormuyum ?

anlamissindir umarim aradaki farkli.Ask karsindaki degismeye basladigi anda ucup gider. degistirmeye calisiyorsanda Ask yoktur zaten

Spora gıtsın
erkekler kadınalrdan daha sanslı cunku onların vucutları gelısmeye daha musaıt 3 ays pora gıden bır erkek cok fark ederken yapı olarak kadında +yorgunluk olarak donuyor

Insanlar ne kadar densiz, gelip size bir de bunu soyluyorlar mi, onlara neymis ki? Adamin g.tune basina yorum yapma ozgurlugunu niye bu insanlara veriyorsunuz?

Gonul kimi severse guzel oldur kuzum. Ben de bu aralar birinden hoslaniyorum, 1.90 boylarinda ve bir deri bir kemik ama ben ona bayiliyorum Brad Pitti getirseler bakmam, onun bir gulusune hastayim ben

insanların aklına bakıp iş yapıyorsunuz ,üstelikde kırılgan biriymiş bukadar boş bir şey için aranız bile açılabilir,çok iriysen sen zayıfla yada bunu dert ediyorsan ayrıl yahu

benim eşimde ilk tanıstgmzda 6o kiloydu.1 87 boyu war.bende iriyim tabi :) ama hiç takmadım o zaten kiloma laf bile etmedi.kocişkom simdi 9o kilo :) ama boy var hic abes olmuyo.dicegm o takma tek derdmz o olsun.

Slm kızlar, dış görünüş zamanla spora gitmese bile değişecektir. Genetik faktorlerede bağlı tabi. Şöle diyebilirsin. Spora gitmek istiyorum ama iti kopuğu vardır bana eşlik edermisin de... hem sende biraz spor yapmış olursun. nacizane fikrim bunlara takılmamalısın aslında. İlişkinin karakterine odaklan. sağlamlaştır ilişkini. O omuzlar genişlerse sonrasında talep artacağı için ayrılma ihtimalide var ayrıca...
İnşallah başka sorun çıkmaz aranızda tek sorun şekil olsun gönüller şen olsun...

Kendiniz beğeniyosanız sorun haline getirmeyin kimseninde canını sıkıp moralini bozmayın. sizene ben böyle beğeniyorum diyemiyomusunuz ?

erkekler yaş geçtikçe kilo alıyor, babam da öyleymiş şimdi tosun gibi.

ilişkiniz çok yeniymiş, o yüzden kolay kolay söyleyemezsin. ben söylüyorum benimkine spor yap diye, adonis yap bile diyorum ama kendimde yapıyorum plates vs.

kuzenim 1.96 boyunda 75 kilo, çocuk farkında zayıflığın iyi durmadığının, sürekli spor yapıyor, kilo almaya çalışıyor. bence erkek arkadaşın da farkındadır ama üşengeç sanırım.

Konu sahibinin üzerine çok gidiyorsunuz bence...
Ben de sevgilime sakalları çok uzadı diye kaç kez kestirmesini söyledim.
Saçlarını öyle.
Beni hep dinlemiştir.

İlişkide çiftler birbirine karşı -nezaket kurallarını aşmadan- böyle şeyleri söyleyebilmeli bence.
Zira o ona hakaret etmiyor ki.
Zaten bu konu da, güzel bir dille söyleyebilmesi adına açılmış bir konu.
Onu sevmese, ona değer vermese gider çat çat söylerdi dimi ama...
Bence konu sahibinin niyeti iyi ve bazı kötü yorumlara maruz kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz biraz incelmeye çalışsanız

eğer kemikleriniz iriyse fazladan 1 kaç kilo bile iri bir gorünüm verecektir.

ve anladığım kadarıyla bu durumdan rahatsız olan sevgiliniz değil sizsiz..

Son düzenleme:
Sen git spora incel madem bu kadar takıntı yaptın, sorun sende. Sen git, çöz sorununu(zu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…