Erkek arkadaşımın omuzları

Omuz dar olsa ne yazar geniş olsa ne yazar dertlendiğinde yaslanacak sağlam bir omuz olmalı darmış genişmiş boş iler... karakteri sağlam olsun adam olsun mert olsun kafi... boş bir konu açmışınız size söyleyenlerde boş insanlar... gözünün üstünde kaşın var dercesine gereksiz saçma bahaneler...

ben de tam bunu yazmayı düşünüyordum ki bir önceki sayfaya baktım arkadaş yazmış.

Aşkım ben spora gitmek istiyorum beraber gidelim mi falan de o biraz vücudunu geliştirir sen de biraz incelirsin.Ortada buluşursunuz.

ayrıca şöyle bir konuda falan konu sahibinin üzerine niye gidilir anlamış değilim ,millet saldırmaya yer arıyor vallahi.

Sen bu adamın YÜREĞİNİ mi seviyorsun DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ mü ?

Evvela buna bir karar ver.

Dış görünüşünü seviyorsan o vakit göz zevkine göre birini bulmaya çalış.

Yok eğer yüreğini seviyorsan bırak o bunu dedi şu şunu dedileri mutlu olmaya bak.

Ben onu böyle seviyorum de çomak sokmaya çalışanlara da...

ayrıca şöyle bir konuda falan konu sahibinin üzerine niye gidilir anlamış değilim ,millet saldırmaya yer arıyor vallahi.

Sevgilinizin arkadaşları sizin dış görünüşünüz hakkında yorum yapsa, sevgiliniz de gerçekten kötüymüş spora falan git değiştir dese zorunuza giderdi diye tahmin ediyorum. İnsanları omzuna, beline, kalçasına göre ayırmak değiştirmeye çabalamak çok incitici bir şeydir. Adamda kırılmış olmalı ki konuyu kapatmış...

İyi de kız da zaten onu kırmadan nasıl yapsam diye fikir soruyor.
Kusura bakmayın size değil de toplumun geneline söylüyorum bir erkek yanında mini etek giymiş kız arkadaşıyla dolaşırken nasıl giydirmiş deniliverir hemen.
Adamın kızın kıyafetine karışması çok normalmiş + bi de nasıl izin verir diye hayrete düşülür çoğu zaman.
Şimdi bu ikiyüzlülük ne.
Kız da sevgilisinin omuzlarını geliştirmesini istiyor ne var bunda yani.Üstelik de onu incitmeden nasıl yapsam diyor ve kaldı ki çok da dert değil ama fikir almak istiyorum yazmış.Hemen kızı şekilci yaptınız çıktınız.Sevgilisini sevmiyor da hemen aldatmaya meyilli diye çıkarım yapanlar bile olmuş.Sevmese bırakırdı herhalde niye uğraşsın.Allah allah ya.

" x'e söylesene spora filan gitsin, çok kötü duruyor" ne demek ya, kusura bakmayın ama neden böyle patavatsız insanlara fırsat veriyorsunuz? bence siz rahatsız filan değildiniz erkek arkadaşınızın fiziğinden falan ama dışarıdan böyle bir şey duyunca öyle düşünmeye başlamışsınız.siz erkek arkadaşınızı tanıdığınızda da böyleydi sonuçta,o zaman beğendiyseniz şimdi de beğenirsiniz. ayrıca insanların fiziksel özelliklerini eleştirmek kimsenin haddine değil. böyle saçma saçma konuşan insanlara ağzının payını vermelisiniz. başkası erkek arkadaşınıza "kız arkadaşının acayip göbeği var,söylesene mekik çeksin" dese ve siz bunu duysanız erkek arkadaşınıza demez misiniz "nasıl böyle konuşmalarına izin verirsin?" diye.

2 yanlış bi doğru etmez.
Benzer bişeyi erkek arkadaşım bana yaptı.Benden 5 yaş küçük bi kız onunla çalışmaya başladı,yaşı küçük kızın+ kolu bacağı çöp gibi,aşırı ince ve şekilsiz.
Bana senin biraz şeklin değişti,daha yuvarlak hatların oldu falan dedi.(O sırada d.k hapı kullanıyodum tedavi için,yüzüm bile daha bi yuvarlak hal almıştı hormonlardan.)Bu sırada bu kızı da anlatıp duruyodu.Anladım kendi kendine bi karşılaştırma yapmış yani.Bu arada ben de 170 boya 51 kiloyum.İnceyim ama spor yaptığım için çöp gibi değil.Kaslarım falan belli kolumda falan.
Aradan 7-8 ay geçti,aklımın bi kenarında hala.
İlişkinizi saçma sapan şeylerle yormayın.Çok konuşan olursa benim de zevkim bu sizene diyin.

Bir kadın için bazen geniş omuzlar güven verici olabiliyor, elbet yanında kendinden daha iri ve güçlü bir erkeği istemesi doğasının gereği :)
Ben anormal bir istek gibi görmedim konu sahibi bu yüzden onu sevmiyorum, ayrılsam mı dememiş, beğenmesi, bunu istemesi doğal ve konu sahibi bunun tek yolu da biraz kilo alması ve vücut geliştirmesi, spor yapması :)

valla bunun gerçeğini yaşıyorum iyi yönümü de kötü yönümü de pat diye söyler kendisi. başlarda dumur olmuştum şimdi alıştım hatta ben de onu eleştiriyorum ve kendimizi geliştiriyoruz. iyi oluyor aslında. ama 2 tarafın da eleştiriye açık olması lazım ve aradaki saygı sınırını da korumak lazım

insanlar sporu sağlık için yapmalı dıye dusunuyorum mıllete veya sevgılıye kendını begendırmek için deıl, insan sevdıgını her halıyle begenır zaten

insanlar sporu sağlık için yapmalı dıye dusunuyorum mıllete veya sevgılıye kendını begendırmek için deıl, insan sevdıgını her halıyle begenır zaten

Alkışlıyorum bu yorumu..
Veeee...
Benim eşiminde omuzları çok geniştir hatta ben ona Orhan Gencebay omuzlu derim.. :)))) hatta elle ölçerim maşallah kaç karış omuzun var derim :)) güleriz birlikte..

Benim de omuzlarım dar ne yazık ki..
Eşimde bana sen sırf "kafasın" ya hiç omuz yok sende der :)))) yine güleriz.
Hiç sorun bile olmadı aramızda İnan...

Ne yapalım valla bu farklılığı da sonra fark ettik evlendikten çok sonra.. İnsan sevdikten sonra omuz momuz veya başka birşey görmemeli.. Biz şahsen birbirimizin yüreğine,sevgisine,cesaretine bakardık daha çok..

Şimdiki nesli sahiden anlamakta güçlük çekiyorum..
Dış görünüşü ile yargılanmayı hak etmiyor kimse bence..

Sevgiler

Ben de değiştirilebilecek konularda ufak ikazlar yapılabileceğini düşünüyorum.

Burada erkek arkadaşım şunu dedi,eşim böyle dedi diye konular açılınca,"aaaa nasıl der" denmesine atıfta bulundum :)

Boy gibi değiştirilemeyecek yapısal özellikler bir yana,
ufak tefek mevzularda biz nasıl karışabiliyorsak,onlara da anlayış göstermeliyiz.

Onun omuzlarını genişletmesi yıllar alır, bence siz biraz zayıflayın omuzlarınızı dar gösterecek giysiler seçin o zaman uyumlu olursunuz

ben spora başlıcam sende gel falan de.. sonra beraber gidin.. ohh mis gibi endorfin salgılarsınız:)) mutlu olursunuz :))

allah beyin darlığı vermesin,varsın vücut olarak birbirinize uymayın kafalarınız uyduysa gerisi boş ayrıca yerinde olsam başkalarının lafıyla sevgilime bir şey demem

Tatlim bence o arkadaşlarına kalmadı sevgilinin spor yapip, yapmaması.
Sirf arkadaşların için isyorsan, ayrıl, bundan iyi.

Eyer sevgilin şahsen kendiside bu durumdan rahatsızsa, omuza şekil ve genişleten en iyi spor yüzme:)
Google'dan göz at bir bakalım, yüzücülerin omuzlarinin genişliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…