- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
- Konu Sahibi eklerpastam
-
Slm kızlar, dış görünüş zamanla spora gitmese bile değişecektir. Genetik faktorlerede bağlı tabi. Şöle diyebilirsin. Spora gitmek istiyorum ama iti kopuğu vardır bana eşlik edermisin de... hem sende biraz spor yapmış olursun. nacizane fikrim bunlara takılmamalısın aslında. İlişkinin karakterine odaklan. sağlamlaştır ilişkini. O omuzlar genişlerse sonrasında talep artacağı için ayrılma ihtimalide var ayrıca...
İnşallah başka sorun çıkmaz aranızda tek sorun şekil olsun gönüller şen olsun...
ayrıca şöyle bir konuda falan konu sahibinin üzerine niye gidilir anlamış değilim ,millet saldırmaya yer arıyor vallahi.
Sevgilinizin arkadaşları sizin dış görünüşünüz hakkında yorum yapsa, sevgiliniz de gerçekten kötüymüş spora falan git değiştir dese zorunuza giderdi diye tahmin ediyorum. İnsanları omzuna, beline, kalçasına göre ayırmak değiştirmeye çabalamak çok incitici bir şeydir. Adamda kırılmış olmalı ki konuyu kapatmış...
İyi de kız da zaten onu kırmadan nasıl yapsam diye fikir soruyor.
Kusura bakmayın size değil de toplumun geneline söylüyorum bir erkek yanında mini etek giymiş kız arkadaşıyla dolaşırken nasıl giydirmiş deniliverir hemen.
Adamın kızın kıyafetine karışması çok normalmiş + bi de nasıl izin verir diye hayrete düşülür çoğu zaman.
Şimdi bu ikiyüzlülük ne.
Kız da sevgilisinin omuzlarını geliştirmesini istiyor ne var bunda yani.Üstelik de onu incitmeden nasıl yapsam diyor ve kaldı ki çok da dert değil ama fikir almak istiyorum yazmış.Hemen kızı şekilci yaptınız çıktınız.Sevgilisini sevmiyor da hemen aldatmaya meyilli diye çıkarım yapanlar bile olmuş.Sevmese bırakırdı herhalde niye uğraşsın.Allah allah ya.
Bayanlar olarak Rabbena hep bana deme durumumuz var:)
Erkek arkadaş veya eş,tırnağımızı bile eleştirse dünyanın sonu gelir.
Ama biz onların saçına sakalına,giyimine karışmaktan geri kalmayız.
Bir erkeğin,bir kıza "omuzların dar" dediğinde olacakları düşünemiyorum.
insanlar sporu sağlık için yapmalı dıye dusunuyorum mıllete veya sevgılıye kendını begendırmek için deıl, insan sevdıgını her halıyle begenır zaten
valla bunun gerçeğini yaşıyorum iyi yönümü de kötü yönümü de pat diye söyler kendisi. başlarda dumur olmuştum şimdi alıştım hatta ben de onu eleştiriyorum ve kendimizi geliştiriyoruz. iyi oluyor aslında. ama 2 tarafın da eleştiriye açık olması lazım ve aradaki saygı sınırını da korumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?