erkek arkadaşımın paraları

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
benim bir sağlık problemimden dolayı sevgilim doktor için bana 3 ay boyunca aylık 260 lira gönderdi. babamla kötü olduğum için mecburen babama açmadım bile konuyu zaten çok da mühim bişey değildi. psikolog içindi. bana 130 lira gerekiyodu aylık 1 seans için, ancak o ısrarla 260 lira gönderdi her ay ihtiyacın olur senin diye. ve bu parayı ben istemedim ondan binbir ısrarla göndermeye devam etti. ben de 130dan fazlasına dokunmadım hesapta birikti kalanlar. fakat şimdi, onun 510 lira paraya ihtiyacı oldu acil olarak. bana hesapta para kalıp kalmadığını sordu. ben de durumu söyledim çekmedim yarasını diye, tamam dedi önemli değil dedi üstünü ben hallederim dedi. ama vicdanım hiç mi hiç rahat değil kendimi sevgili parası yiyen çıkarcı bi kız gibi hissediyorum. ona da söyledim ama kötü hissetmemem gerektiği konusunda rahatlatmaya çalıştı beni. yinede içim rahat değil. acaba diyorum çok ayıp mı ettim çocuğa :18:
bi de ısrarla rica ediyorum lütfen ama lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapacak olanlar hiç yazmasın. şimdiden teşekkürler.

ne olursa olsun parayı babandan istemeliydin
ben sevgililerin yüksek miktarda para alıp vermelerini pek uygun bulmuyorum

Şu cümleyi okuyunca ayar oluyorum, konuya yazasım gelmiyor :S

bence belli bi seviyeye ulaşan sevgililer arasında para lafı pek olmamalı tabi bu demek değil ki her fırsatta iki taraftan biri sömürsün.
ama bence burda senin kötü hissetmeni gerektircek bi durum yok.
sen zorla istememişsin çocuktan ki sana lazım olandan fazlasını yollamış.
sen de gönderdiği paranın aman nasılsa hepsini bana yolladı deyip yememişsin biriktirmişsin.
hiç kendini kötü hissetme.
hatta şuanda durumun varsa 50-100 sevgiline yardım da edersen çok daha hoş olur.

ne olursa olsun parayı babandan istemeliydin
ben sevgililerin yüksek miktarda para alıp vermelerini pek uygun bulmuyorum

karşılık beklemek değildi amacım ama zamanında ben de çok destek olmuştum ona. bu para alışverişi borç adı altında değilde kimin ihtiyacı varsa birbirimize destek olduk her zaman. yani sıkışık bi zamanında ben de yardım etcem mutlaka tabiki.

ben de öyle yapmayı düşünüyom. zaten dediğim gibi borç değil de bunlar birbirimize destek olmak olarak gördük hep bu zamana kadar. teşekkür ederim

Uzun süreli ilişkilerde para lafı bence olmaz sende kendini kötü hissetme kendin bile istememişin sevgilinden o seni düşünüp göndermiş.
Bizdede olur böyle şeyler 2 senelik ilişkim var benimde 50-100 ne kadar lazımsa elimden geldiğince vermeye çalışırım oda aynen o şekilde ihtiyacım varsa düşünmeden verir.

teşekkür ederim. onun ihtiyacı olunca da birden kalakaldım kötü oldum yani keşke hiç almasaydım yazık ettim diye

teşekkür ederim. onun ihtiyacı olunca da birden kalakaldım kötü oldum yani keşke hiç almasaydım yazık ettim diye

Öyle düşünme kesinlikle insanın içi bi huzursuz oluyor ama sevgilin kendi içinden gelerek göndermiş onun ihtiyacı olduğundada sen desteklersin...

bence üzülecek bir durum yok burada..
parasını yiyen kız modeli çok farklı oluyor diye biliyorum...

bence bu meseleyi de o kadar sık dile getirmeyin...

zor zamanlarında sevgililerin birbirine destek olması çok iyi bir şey...
kötü düşünmeyin...
imkanlar olduğu sürece yardımcı olmak ve bunu gönülden yapmak çok güzel...

üzmeyin kendinizi, uzun ve gerçekten sağlam olan ilişkilerde bunlar yaşanıyor... yaşanmalı da

çok teşekkür ederim

İnsan nasıl ki arkadaşından zor durumda kaldığında, gerektiğinde para yardımı alıyorsa sevgilisinden de alır.
Kötü hissedecek bir şey yok bunda.
Şimdi siz de yapabileceğiniz yardımı yapın ona

ben kötü bakamıyorum bu tip durumlara... Ne güzel sana değer veriyor yardım etmek istemiş. Eleştirenleri de anlamıyorum açıkcası. Gören de adamdan zorla istedin, aldın sanacak. Sevgi budur. Her durumda yardım etmek yanında olmaktır. Kendini suçlu hissetmemelisin. Gün gelir senin eline para geçer sen de ona yardım edersin...

sen istememişsin ki o ısrarla göndermiş....
bence fazla dert etme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…