benim bir sağlık problemimden dolayı sevgilim doktor için bana 3 ay boyunca aylık 260 lira gönderdi. babamla kötü olduğum için mecburen babama açmadım bile konuyu zaten çok da mühim bişey değildi. psikolog içindi. bana 130 lira gerekiyodu aylık 1 seans için, ancak o ısrarla 260 lira gönderdi her ay ihtiyacın olur senin diye. ve bu parayı ben istemedim ondan binbir ısrarla göndermeye devam etti. ben de 130dan fazlasına dokunmadım hesapta birikti kalanlar. fakat şimdi, onun 510 lira paraya ihtiyacı oldu acil olarak. bana hesapta para kalıp kalmadığını sordu. ben de durumu söyledim çekmedim yarasını diye, tamam dedi önemli değil dedi üstünü ben hallederim dedi. ama vicdanım hiç mi hiç rahat değil kendimi sevgili parası yiyen çıkarcı bi kız gibi hissediyorum. ona da söyledim ama kötü hissetmemem gerektiği konusunda rahatlatmaya çalıştı beni. yinede içim rahat değil. acaba diyorum çok ayıp mı ettim çocuğa :18:
bi de ısrarla rica ediyorum lütfen ama lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapacak olanlar hiç yazmasın. şimdiden teşekkürler.
bi de ısrarla rica ediyorum lütfen ama lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapacak olanlar hiç yazmasın. şimdiden teşekkürler.