erkek arkadaşımın paraları

erkek arkadaşını sömürdüğünü parasını kullandığını vs düşünmüyosan sıkıntı yok demektir için rahat etsin, sömürüyo olsan zaten bunu bilirdin...ayrıca o da niye gönderdiği parayı istiyoki geri canım aaa:) bilmiyorum ama ciddi birlikteliklerde böyle 3 ün 5 in lafı olmamalı.. bikaç aylık bi ilişki olsa kesinlikle doğru karşılamazdım... eğer parasını yediğini düşünecek biriyse zaten hayır gelmez...bence çok takma...

Bende biraz senin durumundayım.. Eylulun 1 ine kadar ödemem gereken bi miktar para var param çıkışmadı ailemden de isteyemedim. Bi şekilde bulurum derken sevdiceğim ben vericem konu kapanmıştır dedi.
Hani almak istemiyorum çalışıyo kazanıyo. benim bi salaklığım yüzünden 200 liraya yakın parası heba olacak içime dokunuyo. Ama hani bi yandan düşünüyorum aile olacağım eşim olacak insan o bana yardım etmicek de kim etcek. Ya da ben ondan yardım almıcamda kimden alcam..
Eylülün ikinci haftası elime biraz para geçicek ondan vermeyi düşünüyodum direk. Ama çok kötü tersledi beni aramızda paranın lafı mı var diye.. Bu durumda veremem ama için rahat etmicek o yüzden o paraya ona hediye alıp vericem..

Bunu dert etmen aslında ahlakının güzelliğini gösteriyo birazda ne güzel..

pek bi sorun yok burda
sana verdigi paralari harcamamissinki,ne guzel bi kenarda birakmissin
bugun sana yarin bana hesabi var sizde, para lafi pek olmuyo ne guzl
insallah boyle devam eder,mutluluklar dilerim canm

erkek arkadaşını sömürdüğünü parasını kullandığını vs düşünmüyosan sıkıntı yok demektir için rahat etsin, sömürüyo olsan zaten bunu bilirdin...ayrıca o da niye gönderdiği parayı istiyoki geri canım aaa:) bilmiyorum ama ciddi birlikteliklerde böyle 3 ün 5 in lafı olmamalı.. bikaç aylık bi ilişki olsa kesinlikle doğru karşılamazdım... eğer parasını yediğini düşünecek biriyse zaten hayır gelmez...bence çok takma...

hayır hayır parasını istemiyo o. zaten gönderdiği paraların hepsini çektiğimi zannediyodu şaşırdı hesapta kalan paralara

benim bir sağlık problemimden dolayı sevgilim doktor için bana 3 ay boyunca aylık 260 lira gönderdi. babamla kötü olduğum için mecburen babama açmadım bile konuyu zaten çok da mühim bişey değildi. psikolog içindi. bana 130 lira gerekiyodu aylık 1 seans için, ancak o ısrarla 260 lira gönderdi her ay ihtiyacın olur senin diye. ve bu parayı ben istemedim ondan binbir ısrarla göndermeye devam etti. ben de 130dan fazlasına dokunmadım hesapta birikti kalanlar. fakat şimdi, onun 510 lira paraya ihtiyacı oldu acil olarak. bana hesapta para kalıp kalmadığını sordu. ben de durumu söyledim çekmedim yarasını diye, tamam dedi önemli değil dedi üstünü ben hallederim dedi. ama vicdanım hiç mi hiç rahat değil kendimi sevgili parası yiyen çıkarcı bi kız gibi hissediyorum. ona da söyledim ama kötü hissetmemem gerektiği konusunda rahatlatmaya çalıştı beni. yinede içim rahat değil. acaba diyorum çok ayıp mı ettim çocuğa :18:
bi de ısrarla rica ediyorum lütfen ama lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapacak olanlar hiç yazmasın. şimdiden teşekkürler.

sonuçta kocan değil sevgilin o ısrar ediyorsa olduğu gibi geride gönderebilirdin parayı babanla istediğin kdr kavgalı ol sonuçta baban snaa verirdi uygun bir dille isteseydin ve çok gereklide değildi diyosun evet bence yanlış yapmışsın ama sevgilin önemsiz olduğunu söylüyor o yüzden fazlada takma ama bir daha para alma bence

Para alma durumuna neden geldiniz ki,
ailenizin durumumu yok, yani neden ailenizden almadınız.
Ailenizin durumu müsait ise, almasaymışsınız iyi olurmuş.
Ama bir ihtiyaç durumu var ise, bence göndermesinde bir sakınca yok.
Yalnız 3 ay boyunca hem gönderirken ve siz de harcarken, sıkıntı yapmamışsınız,
şimdi neden aldım neden diyorsunuz ki.
Karşınızdaki zaten sıkıntı yapmıyor, sırf bu yüzden onun gözünde yeriniz
değişecekse, yanlış düşünecekse, varsın düşünsün, böyle sevgi mi olur zaten.
O yüzden bir sıkıntı yok bence.
Ama normal şartlarda para mevzularına girmenin anlamı yok.

Para alma durumuna neden geldiniz ki,
ailenizin durumumu yok, yani neden ailenizden almadınız.
Ailenizin durumu müsait ise, almasaymışsınız iyi olurmuş.
Ama bir ihtiyaç durumu var ise, bence göndermesinde bir sakınca yok.
Yalnız 3 ay boyunca hem gönderirken ve siz de harcarken, sıkıntı yapmamışsınız,
şimdi neden aldım neden diyorsunuz ki.
Karşınızdaki zaten sıkıntı yapmıyor, sırf bu yüzden onun gözünde yeriniz
değişecekse, yanlış düşünecekse, varsın düşünsün, böyle sevgi mi olur zaten.
O yüzden bir sıkıntı yok bence.
Ama normal şartlarda para mevzularına girmenin anlamı yok.

şimdi onun ihtiyacı olunca sıkıntı yaptım ben. ailemin durumu var ama babamdan oldum olası para istemedim şu ara aramız iyi olmadığından hele hiç istemedim. aslında pişmanın çektiğim için o paraları, içim rahat değil ama yapcak bişey kalmadı malesef

sonuçta kocan değil sevgilin o ısrar ediyorsa olduğu gibi geride gönderebilirdin parayı babanla istediğin kdr kavgalı ol sonuçta baban snaa verirdi uygun bir dille isteseydin ve çok gereklide değildi diyosun evet bence yanlış yapmışsın ama sevgilin önemsiz olduğunu söylüyor o yüzden fazlada takma ama bir daha para alma bence

evet verirdi babam belki ama istemedim. dktora gitmemi sevgilim de çok istemişti geleceğimiz açısından. yaptım işte bi saflık

ayrilirsaniz paralarini geri isteyebilir...burda okumustum bi keresinde oyle birsey yasamisti birisi sanki...
riskli tabii bu isler, ama artik olan olmus..

konu sağlık olunca insan yabancıya da yardım ediyor, üzme kendini o o parayı vererek mutlu bile olmuştur, çok büyük para değil yarın sende onun bi işine koşarsın , dünyanın binbir türlü hali var, kimin kime neye muhtaç olacagı belli degil

Bence sömürmek çok yanlış bir kelime sizin durumunuz için, aynı şey onun başına gelse ve imkanınız olsa siz de yollardınız eminim. Seviyeli ve samimi ilişkilerde paranın önemi olmamalı tabii abartılı durumlar dışında. Sevgiliniz kendi isteğiyle size yardım etmiş şimdi siz de ona yardım ediyorsunuz yolladığı paranın gerekli olmayan kısmını düşüncesizce harcasaydınız sömürmüşsünüz derdim ama bu konuda kesinlikle ortada bir suç yok :)

ayrilirsaniz paralarini geri isteyebilir...burda okumustum bi keresinde oyle birsey yasamisti birisi sanki...
riskli tabii bu isler, ama artik olan olmus..
evet öyle de bi durum var tabi ama güveniyorum ona. hem altında kalmam yani ben de ona destek olurum bigün mutlaka..
konu sağlık olunca insan yabancıya da yardım ediyor, üzme kendini o o parayı vererek mutlu bile olmuştur, çok büyük para değil yarın sende onun bi işine koşarsın , dünyanın binbir türlü hali var, kimin kime neye muhtaç olacagı belli degil
öyle tabi. teşekkür ederim
paralari zula yapmissin ben ne yorum yapayim
yorumunuzu anlayamadım
Bence sömürmek çok yanlış bir kelime sizin durumunuz için, aynı şey onun başına gelse ve imkanınız olsa siz de yollardınız eminim. Seviyeli ve samimi ilişkilerde paranın önemi olmamalı tabii abartılı durumlar dışında. Sevgiliniz kendi isteğiyle size yardım etmiş şimdi siz de ona yardım ediyorsunuz yolladığı paranın gerekli olmayan kısmını düşüncesizce harcasaydınız sömürmüşsünüz derdim ama bu konuda kesinlikle ortada bir suç yok :)

tabiki zamanında yardım ettim ben de. yine yardım ederim. teşekkür ederim biçok yorum içimi rahatlattı burdaki

bence belli bi seviyeye ulaşan sevgililer arasında para lafı pek olmamalı tabi bu demek değil ki her fırsatta iki taraftan biri sömürsün.
ama bence burda senin kötü hissetmeni gerektircek bi durum yok.
sen zorla istememişsin çocuktan ki sana lazım olandan fazlasını yollamış.
sen de gönderdiği paranın aman nasılsa hepsini bana yolladı deyip yememişsin biriktirmişsin.
hiç kendini kötü hissetme.
hatta şuanda durumun varsa 50-100 sevgiline yardım da edersen çok daha hoş olur.

Gayet güzel bi yorum olmuş missmini bence aradığın cevabı vermiş

benim bir sağlık problemimden dolayı sevgilim doktor için bana 3 ay boyunca aylık 260 lira gönderdi. babamla kötü olduğum için mecburen babama açmadım bile konuyu zaten çok da mühim bişey değildi. psikolog içindi. bana 130 lira gerekiyodu aylık 1 seans için, ancak o ısrarla 260 lira gönderdi her ay ihtiyacın olur senin diye. ve bu parayı ben istemedim ondan binbir ısrarla göndermeye devam etti. ben de 130dan fazlasına dokunmadım hesapta birikti kalanlar. fakat şimdi, onun 510 lira paraya ihtiyacı oldu acil olarak. bana hesapta para kalıp kalmadığını sordu. ben de durumu söyledim çekmedim yarasını diye, tamam dedi önemli değil dedi üstünü ben hallederim dedi. ama vicdanım hiç mi hiç rahat değil kendimi sevgili parası yiyen çıkarcı bi kız gibi hissediyorum. ona da söyledim ama kötü hissetmemem gerektiği konusunda rahatlatmaya çalıştı beni. yinede içim rahat değil. acaba diyorum çok ayıp mı ettim çocuğa :18:
bi de ısrarla rica ediyorum lütfen ama lütfen sırf muhalefet olmak için yorum yapacak olanlar hiç yazmasın. şimdiden teşekkürler.

ilişkilerde maddi alış-verişlerden haz etmem. yaşamamaya da dikkat ederim. ama senin istisnai bir durumun varmış.ayrıca 2 yıl olmuş.bu kadar takılma sonra ona ödersin.

o sana 260 tl göndermiş sen 130 tl yani ihtiyacın olanı kullanmışsın, kalana dokunmamışsın. ortak duyguları paylaşıyorsunuz, o senin durumunda olsaydı senyardım edermiydin samimiyetle "tabi ki"cevabını verebiliyorsan kendine sorun yok demek ki. hem çıkarcı olsan zaten göndermiş o kadar kullanıyım hepsini der, kullandıklarına da kılıf uydurabilirdin.

Bence olabilir 2 yıllık bir ilişki sonuçta, ne kızlar var sadece para yemek için çıkıyolar bence onlara laf edilmeli. Ayrıca haklısın muhalefet için yazıyor bazıları... Çok okuyoruz erkek arkadaşlarına maddi açıdan yardım eden kızları... Sonuçta sağlık için kullanılmış bu gayet normal.

ya bnce dert etcek birşey yok...o para yiyen kızlar bile para yiyorum demiyor sen burda utancından kıvranıyorsun:))))

bak bn şuanki eşimden sevgililiğimizin 3. senesinde çok büyük bir yardım görmüştüm hem de 1,5 milyar:))))

üni bitmişti ama mezun olmam için yaz okuluna gerek vardı ve babama söylemem imkansızdı 2 ders aldım ve ders başı 750tlden

1500 tl verdi sevgilim hemde bireysel emeklilik parasını durdurup oradan çekmişti ve bnm yüzümden yıllarca yatırdığı heba oldu düşün....

şuan evliyim ama aklıma geldikçe bn de üzülüyorm ama bnde olsa aynı şekilde davranırdım ona...üzülme yani....

ya bnce dert etcek birşey yok...o para yiyen kızlar bile para yiyorum demiyor sen burda utancından kıvranıyorsun:))))

bak bn şuanki eşimden sevgililiğimizin 3. senesinde çok büyük bir yardım görmüştüm hem de 1,5 milyar:))))

üni bitmişti ama mezun olmam için yaz okuluna gerek vardı ve babama söylemem imkansızdı 2 ders aldım ve ders başı 750tlden

1500 tl verdi sevgilim hemde bireysel emeklilik parasını durdurup oradan çekmişti ve bnm yüzümden yıllarca yatırdığı heba oldu düşün....

şuan evliyim ama aklıma geldikçe bn de üzülüyorm ama bnde olsa aynı şekilde davranırdım ona...üzülme yani....

çok teşekkürler

sizin zor anınızda içinden gelerek size katkıda bulunmuş.sizde bu katkısını çıkar olarak görmeyipp ihtiyacınız kadarını kullanmış geri kalanını onun zor anında yine ona yollamışsınız.eğer yolladığı parayı yollamamış olsaydı belkide o sıra hepsini harcayacak ve şuanda ihtiyacı olduğunda ihtiyacı karşılanmayacaktı :34: ..durumunuz iyi olduğunda onun sıkışıklık anında sizde arkadaşınıza yardım edersiniz..

Back
X