• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın seks kaseti varmış :( yine yıkıldım...

kız nete koymaktan ziyade şimdi kız bunun çalştığı kuruma kpss ile atanmış , bayramdan sonra göreve başlayacak ve aynı dairede çalışacaklar.. iş yerinde gösterirmiş.. bi de bu adam cesur biri böyle birşeyden nasıl korkuyor anlamadım....

hıımm,, tanımadıklara değilde tanıdıklara göstermekle tehdit ediyo

belki performansı kötüdür
belki dahada kötüsüdür şeyi küçüktür :17:

Beni değil ayrıldığım erkek arkadaşımı tehdit ediyor.. onunla evlenmezse rezil edermiş onu... benle bi ilgisi yok o insanla da yollarımı ayırdım ama benim anlamadığım bu çok tuhaf kız neden böyle bişey yapsın.... acaba yalan var mıdır bu işte.... Bi de ben neden hep bu tarz şeyler yaşıyorum

Nasıl kazayla birlikte olmuş ya ? Ayrıca kızlar mı artık tehdit etmeye başladı. Erkek arkadaşın mırım kırım ederse çok üsteler oda onu tehdit etsin onun gibi davransın.

Kız neden kendini rezil etsin? Erkek arkadaşınız bunu düşünemeyecek kadar saf değildir benim burnuma iyi kokular gelmedi.
Ha oldu ki kız kendini de ortaya atacak kadar rezalet meraklısı o halde savcılığa versin, böyle şeyler kızların başına geldiğinde polise, savcılığa gidiyor artık da erkek arkadaşın niye kuyruğunu kıstırıp oturuyor yerinde?
Asıl olayın korkusu olduğuna emin misin başka şeyler mi var bunun altında?

Kız neden kendini rezil etsin? Erkek arkadaşınız bunu düşünemeyecek kadar saf değildir benim burnuma iyi kokular gelmedi.
Ha oldu ki kız kendini de ortaya atacak kadar rezalet meraklısı o halde savcılığa versin, böyle şeyler kızların başına geldiğinde polise, savcılığa gidiyor artık da erkek arkadaşın niye kuyruğunu kıstırıp oturuyor yerinde?
Asıl olayın korkusu olduğuna emin misin başka şeyler mi var bunun altında?

işin aslı çok başka..... Bi çözsem... ama o kız buraya gelecek bayramdan sonra.... o zmn dananın uyruğu kopacak...... çok zeki biri o yüzden şaşırıyorum.... ama bu işin içinde tuhaf şeyler var... belki vicdan azabı duyuyor ama öyle gibi de değil...

bir de bu kız evli değil miydi ?öyle yazmıssın konunun başında.

yok yok... o il ayrıldığım sevgilimin ki... o zamanda böyle bi olay yaşamıştım ama o kız öyle şantaj falan yapan biri değildi sade vicdan azabı duyuyordu o evlenene ne kadar evlenmem demişti.... bi,zde ciddi birşey yapamıyorduk ama o kişi ile de ayrıldım... sonra bunla tanıştım bununda böyle sorunu çıktı ama bun ki çirkef çıktı

Ne saçmalıyor bu kız ya? Bu bayan erkek arkadaşının seks kasetini yayınlayacak he? Erkek arkadaşın tek başına mı işini görmüş. Kız yok mu yani :D Onun yüzü görünmeyecek mi sanki? Çok güzel bir oyun oynuyor kesinlikle ama kafası fazla çalışmıyor sanırım.

Bu durumda rezil olan kesinlikle erkek arkadaşın değil o kız olur. Senden korkmuyorum istediğini yayınla de. Seni görenlerin yüzüne bir daha bakabilecek misin bakalım de bir de.

yok yok... o il ayrıldığım sevgilimin ki... o zamanda böyle bi olay yaşamıştım ama o kız öyle şantaj falan yapan biri değildi sade vicdan azabı duyuyordu o evlenene ne kadar evlenmem demişti.... bi,zde ciddi birşey yapamıyorduk ama o kişi ile de ayrıldım... sonra bunla tanıştım bununda böyle sorunu çıktı ama bun ki çirkef çıktı

Neden hep kadın çirkef gösteriliyor ki? Hep kadın kısmı yapışır, yılışır, aldatmaya teşvik eder, baştan çıkartır, hatta alıp zorla şey yapmıştır
Tövbe ya sinirleniyorum.
Bence vicdan falan yapmıyor sevgilin bir işler karıştırıyor
Böyle bir şeyden pısacağını sanmıyorum yani çok saçma

babasi imam kiz tesetturlu
gidip calisacagi yere kaseti gosterecek oylemi?

hani cok rahat bir aileden gelen bile boyle bir sey
yapmaz diye dusunuyorum
var bu isin icinde bir sey

ya o kizla beraber yada konusuyorlar hatta adam kizla evlenmeyi dusunuyo
size yalan soyluyo yada daha degisik bir sey var
her halukarda ilginc

O oyle demıs bu boyle demıs :27:

O kız salak mı vıdeoyu koyacakmıs :ssz:

Nasıl bır fılm ıcındesınız farkında mısınız pekı? :31:

Kısa ve öz yazacağım bu adamdan bi'cacık olmaz.
Niye dersen eski konularını sakin bi'kafayla okumanı öneririm.
Bu adam daha kaç aylık ilişkide yakınlaşmaya izin vermiyosun diye sinirleniyodu bi'de.
Geçmişi de pek içaçıcı durmuyo zaten yol ver gitsin belgesel mi çekiyo ne çekiyolarsa çeksinler eskisiyle:19:
Adam düzgün olsa geçmişinde böyle abuk şeyler olmazdı, bu olay gerçek olsa bile kız kendini sırf aşk için yakmaz bi'acısı var demekki ki bu ayrılık acısı değil.

seninki turk filmi cekiyo galiba.bu ne sacmaliktir.o kizin bence boyle bi kaset mevzusundan haberi bile yoktur.evlenmeye zorlamak istese savciliga gidip suc duyurusunda bulunur zaten.yok kaset varmista gostercekmis.bunu 10 yasindaki cocuga anlatsan guler be.koskocaman palavra...

Back
X