Erkek arkadaşımın sorunu

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
bir erkek arkadasım adına yazıyorum.Bir kızı seviyor.Ama kıza açılamıyor. Çünkü kızın onu sevip sevmedıgınden emın degıl.Bazen sadece arkadas gıbı goruyo bazende yeşil ışık yakar gıbı oluyo.Teklıf etse ve kız kabul etmese kızın arkadaslıgından olucak.Aynı yerde çalısıyorlar.Ne yapsın bi akıl verin

açık açık konussun,bayanın reddetmesi halinde kararına saygı duyacağını söylesin.sonucta gönül işleri zorla değil rıza ile olur.bayanında hisleri vardır belki,bir erkek bunu anlayabilir diye düşünüyorum ben.gidip konuşsun,kadınlar cesur erkekleri severler

paldır küldür açılmasın.bırden red cevabı arkadasınızı da kotu etkıler .
suan gıden arkadaslıga devam etsın .ama ozel davransın .o'na ozel oldugunu hıssettırsın .
zamanla zaten kızın hal ve hareketlerı tepkı vermeye baslar .arkadasınızın ılgısınden bunalırsa
ne bılıyım aradıgın da telefonu acmamaya baslıyor ıse ,bılkı kız cocugun kendısınden hoslandıgını anladı
ve bunaldı kendınden uzaklasıtmak ısteyecektır .ama tam tersı olursa yanı ılgısınden bunalmaz ıse
bılkı kızda cocuga karsı bos degıldır .o zaman cevabı bılerek gonul rahatlıgı ıle acılabılır
ama yok arkadasınız bunların hepsını denedı ama sonuc sıfır ıse ,arkadasımızın da dedıgı gıbı
ınceldıgı yerden kopsun acılsın o zaman

Utangaç olmamasından yanayım, özgüveni yokmuş izlenimi yaratır, hiç hoş olmaz. Rahat davransın, madem arkadaşlarmış da zaten "başbaşa" yemeğe çıkmaya ya da sinemaya falan davet etsin. Ama lafın arasına sıkıştırıversin öyle çok bastırmadan. Bu durumda oğlan tarafının niyet hafiften belli olur :) Hanım kızımız da zaten meyilliyse yok demez zannımca.. :) Ama yok derse de arkadaşlıkları da çok o kadar zedelenmez düşüncesindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…