• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasimin suskunlugu..

Merhabalar.
3 yildir bir iliskim var. Ben 28,o ise 32 yasinda.
Ailemle tanisti. Annem,babam sevdi buraya kadar her sey guzel.
Bir sorun var ve bu sorun yuzunden ayrilmayi dusunuyorum.
Geliyorum soruna.
Ben de uc ay once ailesiyle tanistim ailesini de sevdim. Zaten her sey oyle basladi.
Ablasi ilk tanismamizdan beri her plana dahil olmaya calisti, oldu da.
Sevgilimle ben, calisan insanlar oldugumuzdan sadece hafta sonlari bir gun gorusebiliyorduk.
O hafta sonlari burnumdan geldi desem yeridir.
Ilk basta bir iki kez biz davet ederek gercekten birlikte vakit gecirmek istemistik. O zaman bile sevgilim yanimizdan gidince laf sokmalar, mezun oldugum okuldan tutun makyajima kadar elestiriler, surekli kardesini ovmeler. Duysaniz ben superman'le birlikteyim sanirsiniz o derece. Daha neler neler hepsini sayarsam destan olacak.
Baktim ablasi gorumce modunu aciyor son ses, uzak durayim dedim. Oyle hayal ettigim gibi normal iki insan iliskisini surduremeyecektik. Bu arada ben butun bu laflara tatsizlik cikmasin diye pek bisey demedim.
Cok yanlis yapmisim. Benim bu sorun cikmasin tavrim karsi tarafi daha cok hadsizlestirdi.
Ben artik ablasindan uzak durmaya karar verdim ki hafta sonlari yaklasirken beni arayip planlarimiza dahil olmaya calisti ve yine oldu.
Yine laf sokmalar, govde gosterileri, saygisizca had bildirdigini sanmalar...Ben artik nazikce cevap vermeye basladim ama asla etkilenmedi, insan gibi soyledim yine devam etti. Guya bu planlarimiza dahil olmalardan erkek arkadasim da rahatsizdi, hatta benden bile fazla rahatsiz. Kendi soyleniyodu ama hic bir sey diyemedi.
Son olaya geliyorum.
Yine beni aradi ve ben insan gibi, nazikce daha onceden basbasa bir plan yaptigimizi soyledim. Gayet anlayisli ve normal konusan kadin telefonu kapattiktan sonra aglama krizlerine girerek "ben biliyorum plan falan yapmadi yalan soyluyor ben gitmeyeyim diye " demis. Ben bunlari adamdan ogreniyorum. Bunlari bana nasil anlatir ya ? Insan bunlari soylemez ya, amaci ne cozemedim. Bu adamin bana bunu tabiri caizse yetistirmesi cok cirkin degil mi ?
Planimizi bozup gelmesine müsaade etseydin mi demek istiyor aklinca ?
E sen ne dedin dedim.
Bisey dememis sonra konusacakmis.
Arkadaslar bu uc ayda benim duydugum sey bu
" bir sey demedim sonra konusacagim"

Bu olay disinda da Kendi yaninda defalarca bana laf soktugunu gordu,benim neye kirildigimi anladi ve bana ben bunu onla konusacagim dedi.

Hic bir sey konusmadi,konusamayacak.
Ben boyle bir sey gormedim. Benim ailemden su tavrin onda birini gorseydi problem ne diye sorar,ogrenir bir sekilde cozerdim. Hic bir sey cozemiyorsam yan yana getirmezdim.

Cok iyi biri,beni cok seviyor vs vs.
Ama su sessizligi, dengeyi kuramayisi hepsini silip goturmez mi ?
Ben bu kadinla bas edemem. Kendi de ablacigina bir sey diyemiyor.
Haksiz miyim ? Ilerde daha fazla sorun olmaz mi ? Cok uzgunum :KK43:
Seni gerçekten sevse ablasına böyle yaptırmazdı

Eğer devam etmek istiyorsan kara kaşı kara gözü ben ondan vazgeçemem deyip yutacaksın çünkü bu adam sürekli böyle devam edecek. Hep sen arka planda kalacaksın onlara gık diyemeyecek sen kötü olacaksın

Eğer devam etmek istiyorsan kara kaşı kara gözü ben ondan vazgeçemem deyip yutacaksın çünkü bu adam sürekli böyle devam edecek. Hep sen arka planda kalacaksın onlara gık diyemeyecek sen kötü olacaksın

Daha simdiden yoruldum. Asla bas edemiyorum ablasiyla.
Ne desen fayda etmiyor, adam da yanimda durmuyor. O kadar etkisiz ki anlatamam.
Simdiden boyleyse evlenince daha beter olacak sanirim..

Daha simdiden yoruldum. Asla bas edemiyorum ablasiyla.
Ne desen fayda etmiyor, adam da yanimda durmuyor. O kadar etkisiz ki anlatamam.
Simdiden boyleyse evlenince daha beter olacak sanirim..
Bunlar sadece fragman ona göre düşüncelerini şekillendir. İlerideki pişmanlık daha beter ayrıca daha yaşın 28 kimler çıkacak dur bakalım acele etme evlenme konusunda bence iyi seçilmeli eş

Görümcenin hadsizliğimden çok, sevgilinizin sizi korumaya almaması tehlikeli. Bu durum evliliğinizi cehenenneme çevirir. Bu kişi sizi ezdirir aileye. Cesursanız evlenin. Benim için bu durum ayrılma sebebidir. Görümce değil kuma moduna geçmiş resmen kadın.

Merhabalar.
Geliyorum soruna.
Ben de uc ay once ailesiyle tanistim ailesini de sevdim. Zaten her sey oyle basladi.
Sevgilimle ben, calisan insanlar oldugumuzdan sadece hafta sonlari bir gun gorusebiliyorduk.
Ilk basta bir iki kez biz davet ederek gercekten birlikte vakit gecirmek istemistik. O zaman bile sevgilim yanimizdan gidince laf sokmalar, mezun oldugum okuldan tutun makyajima kadar elestiriler, surekli kardesini ovmeler. Duysaniz ben superman'le birlikteyim sanirsiniz o derece. Daha neler neler hepsini sayarsam destan olacak.
Baktim ablasi gorumce modunu aciyor son ses, uzak durayim dedim. Oyle hayal ettigim gibi normal iki insan iliskisini surduremeyecektik. Bu arada ben butun bu laflara tatsizlik cikmasin diye pek bisey demedim.
Cok yanlis yapmisim. Benim bu sorun cikmasin tavrim karsi tarafi daha cok hadsizlestirdi.
Ben artik ablasindan uzak durmaya karar verdim ki hafta sonlari yaklasirken beni arayip planlarimiza dahil olmaya calisti ve yine oldu.
Yine laf sokmalar, govde gosterileri, saygisizca had bildirdigini sanmalar...Ben artik nazikce cevap vermeye basladim ama asla etkilenmedi, insan gibi soyledim yine devam etti. Guya bu planlarimiza dahil olmalardan erkek arkadasim da rahatsizdi, hatta benden bile fazla rahatsiz. Kendi soyleniyodu ama hic bir sey diyemedi.
Son olaya geliyorum.
Yine beni aradi ve ben insan gibi, nazikce daha onceden basbasa bir plan yaptigimizi soyledim. Gayet anlayisli ve normal konusan kadin telefonu kapattiktan sonra aglama krizlerine girerek "ben biliyorum plan falan yapmadi yalan soyluyor ben gitmeyeyim diye " demis. Ben bunlari adamdan ogreniyorum. Bunlari bana nasil anlatir ya ? Insan bunlari soylemez ya, amaci ne cozemedim. Bu adamin bana bunu tabiri caizse yetistirmesi cok cirkin degil mi ?
E sen ne dedin dedim.

Bu olay disinda da Kendi yaninda defalarca bana laf soktugunu gordu,benim neye kirildigimi anladi ve bana ben bunu onla konusacagim dedi.

Ben boyle bir sey gormedim. Benim ailemden su tavrin onda birini gorseydi problem ne diye sorar,ogrenir bir sekilde cozerdim. Hic bir sey cozemiyorsam yan yana getirmezdim.

Gorumceligi gectimde bir kız kendini niye bu kadar rezil eder yani davet edilmedigin yere zorla gitmek başkasının planina emrivaki yapmak erkek arkadaş kişisi de sapla samani ayiramayacak kadar pasif anlaşılan bunlarla uğraşılmaz

Evet keske tavrimi en basta sergileseydim
Tatsizlik olmasin diyerek sustum. Ben sustukca o daha fazlasini yapti.
Simdi o ne dese onu yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor.
Disari cikmayinca aglamak nedir,vallahi cok sasiriyorum..
Tesekkurler yorumunuz icin.
Acaba ablanın aklında başka biri var da sizi ayırmaya mi çalışıyor? Şimdi aklıma geldi. Bayağı sizin sinir uçlarınızla oynuyor çünkü. Sevgilinizi karşınıza alıp sert bir şekilde konuşun. Ben işe yarayacağını sanmıyorum pek ama denemeye değer. Düzelirse ne ala ama duzelmezse bir ömür görümce tırı vırısı çekersiniz. Benim de gorumcelerim var. Beraber oturup kocalarımızı cekistirir dedikodu yaparız. İnsan olmak zor değil. Ha gorumcemle ellvlenmeden önce arkadaştık zaten ama olsun yani.

Gorumceligi gectimde bir kız kendini niye bu kadar rezil eder yani davet edilmedigin yere zorla gitmek başkasının planina emrivaki yapmak erkek arkadaş kişisi de sapla samani ayiramayacak kadar pasif anlaşılan bunlarla uğraşılmaz

Ben de anlamadim soyle bi durum cikti ortaya. Haftada bir biz ucumuz gorusmeye basladik. Ben bi ara bari bi hafta sonu 3umuz bi hafta sonu basbasa gecirelim derken buldum kendimi ki dusunun anormalligi.
Bi de erkek arkadasima, ben size cikmayin demedim hic vs demis. Yani bunu bi lutuf olarak goruyor.
Ikisinden de biktim gercekten.

Acaba ablanın aklında başka biri var da sizi ayırmaya mi çalışıyor? Şimdi aklıma geldi. Bayağı sizin sinir uçlarınızla oynuyor çünkü. Sevgilinizi karşınıza alıp sert bir şekilde konuşun. Ben işe yarayacağını sanmıyorum pek ama denemeye değer. Düzelirse ne ala ama duzelmezse bir ömür görümce tırı vırısı çekersiniz. Benim de gorumcelerim var. Beraber oturup kocalarımızı cekistirir dedikodu yaparız. İnsan olmak zor değil. Ha gorumcemle ellvlenmeden önce arkadaştık zaten ama olsun yani.

Ya sanki bilerek ayirmaya calisiyor gibi degil mi ? Olabilir gercekten bu kadari cok anormal.
Soyleyecegim ama hic umudum yok. Ben her zaman kiymetsiz olacagim bu iliskide galiba. Ablasi her zaman hakli.
Ya ne kadar guzel sizin iliskileriniz. Insan olmak bu kadar zor mu?onu gectim madem beni sevmedin,anlasamadin yan yana gelmeye calisma.
Cok tesekkurler yorumunuz icin..

Ya sanki bilerek ayirmaya calisiyor gibi degil mi ? Olabilir gercekten bu kadari cok anormal.
Soyleyecegim ama hic umudum yok. Ben her zaman kiymetsiz olacagim bu iliskide galiba. Ablasi her zaman hakli.
Ya ne kadar guzel sizin iliskileriniz. Insan olmak bu kadar zor mu?onu gectim madem beni sevmedin,anlasamadin yan yana gelmeye calisma.
Cok tesekkurler yorumunuz icin..
Rica ederim. İşte kasten gelmeye çalışıp istenmeyince zirlamasi çok art niyetli geldi. Görümcem hep der. Sizin aranizi boyunca benim elime ne geçer ki? Siz mutlu olursanız ben de mutlu olurum. Evine geliyorum kendi evim gibi rahat ediyorum. Öbür türlü ağzımızın tadı olmazdı diye. Gelir istediği kadar kalır hiç demem neden geldi diye. Geleceği zamanı da iple çekerim. Ben de görümce olacağım kısmetse umarım iyi bir görümce olurum.

Kaç kurtul. Bu ne böyle. Ben evliyim görümcem var. Çok iyidir aramız. Böyle şey görmedim. Evlenince ne olacak artık üç kişilik ilişki yaşarsınız. Bence başlamadan bitir sonra çok ah edersin.

Merhabalar.
Geliyorum soruna.
Son olaya geliyorum.
E sen ne dedin dedim.

Hemde çok sorun olur siz bir evlenince görün neler olacak o sesini çıkaramayan adamlarla evlenmeyin Allah aşkına gidip ailelerinin dizinin dibinde otursunlar bir tek bu olay diil ilerde yasayacaginiz bir sürü olay olacak ve bu adam sizin arkanızda duramayacak açıkça konuşun yapıyorsa yapsın yapamıyorsa yol verin çok net böyle insanlarla hayat geçmez mutlu olmak için mi evleniyorsunuz böyle insanlarla uğraşmak için mi.

İnsan anne babasını secemiyor, 5 parmağında 5 I bir değil. Aile önemli ama çok önemli değil. Önemli olan sevgiliniz. Ama o da sizi savunamiyorsa uzatmamak önemli . Bunun evlilik versiyonunu düşünün bir de daha fena.
Bence tüm düşüncelerinizi direk söyleyin sevgilinize. Böyle devam ederse ,devamıni siz getirin

Biz sevgiliyken eşimin benle yaşıt kızkardeşi de bir iki atak yaptı bana karşı , sevgilime söyledim o söyleyince yapamaz olmuştu şimdi aramız nedense çok iyi.5 yıl oldu , çok şükür bir sorunumuz yok.Arada yine ufak ufak gıcıklık yapmaya kalkarsa eşim çat diye cevap verir beni yormaz.

Sevgilin tam bir abla kılıbığı.Bir de şöyle bişey var , acaba abla evlenmemiş falan diye yaptıkları hoş mu görülüyor acaba? Hani ev yuva kuramadı biz de kırmayalım bari mi diye düşünüyorlar olabilirler ailecek? Bence sevgilinle kırıp üzmeden açık açık konuş.Tehdit eder gibi değil de hani söyle güzelce farkında değil misin bunların diye.Cidden çok garip görümceler var.Ben de görümceyim , biz de gelinden çekiniriz abimin huzuru kaçmasın diye.

almanlarin bir sözü var..."bicagi bogazina dayayacaksin"....yani sunu demek istiyorlar, ya o ya ben, ya araya gereken mesafeyi koyarsin ya da ben yok olurum senin ablanin kaprislerini laf sokmalarini bu yasimda yutamam diceksin...bu ne bicim iliski böyle? kadinin baska ici gücü mü yok senle ugrasiyor? gitsin kendine koca bulsun senle ugrasacagina...ne sinir oldum ya...gicik sey...

Ben de anlamadim soyle bi durum cikti ortaya. Haftada bir biz ucumuz gorusmeye basladik. Ben bi ara bari bi hafta sonu 3umuz bi hafta sonu basbasa gecirelim derken buldum kendimi ki dusunun anormalligi.
Bi de erkek arkadasima, ben size cikmayin demedim hic vs demis. Yani bunu bi lutuf olarak goruyor.
Ikisinden de biktim gercekten.
Arada olur yani siz teklif edersiniz oda gelir her haftasonu nedir ya evlenince ne yapacak ortanizdami yatacak bence bu cüreti ailesinden aliyor evin dokunulmaz prensesi modunda erkek arkadaş kisiside bostan korkuluğu

Nasil laf sokuyor neler diyor mesela? Belki yanlis algilamista olabilir misin? Şunu dedi bunu dedi diyemedin çünkü.

Back
X