Merhabalar.
3 yildir bir iliskim var. Ben 28,o ise 32 yasinda.
Ailemle tanisti. Annem,babam sevdi buraya kadar her sey guzel.
Bir sorun var ve bu sorun yuzunden ayrilmayi dusunuyorum.
Geliyorum soruna.
Ben de uc ay once ailesiyle tanistim ailesini de sevdim. Zaten her sey oyle basladi.
Ablasi ilk tanismamizdan beri her plana dahil olmaya calisti, oldu da.
Sevgilimle ben, calisan insanlar oldugumuzdan sadece hafta sonlari bir gun gorusebiliyorduk.
O hafta sonlari burnumdan geldi desem yeridir.
Ilk basta bir iki kez biz davet ederek gercekten birlikte vakit gecirmek istemistik. O zaman bile sevgilim yanimizdan gidince laf sokmalar, mezun oldugum okuldan tutun makyajima kadar elestiriler, surekli kardesini ovmeler. Duysaniz ben superman'le birlikteyim sanirsiniz o derece. Daha neler neler hepsini sayarsam destan olacak.
Baktim ablasi gorumce modunu aciyor son ses, uzak durayim dedim. Oyle hayal ettigim gibi normal iki insan iliskisini surduremeyecektik. Bu arada ben butun bu laflara tatsizlik cikmasin diye pek bisey demedim.
Cok yanlis yapmisim. Benim bu sorun cikmasin tavrim karsi tarafi daha cok hadsizlestirdi.
Ben artik ablasindan uzak durmaya karar verdim ki hafta sonlari yaklasirken beni arayip planlarimiza dahil olmaya calisti ve yine oldu.
Yine laf sokmalar, govde gosterileri, saygisizca had bildirdigini sanmalar...Ben artik nazikce cevap vermeye basladim ama asla etkilenmedi, insan gibi soyledim yine devam etti. Guya bu planlarimiza dahil olmalardan erkek arkadasim da rahatsizdi, hatta benden bile fazla rahatsiz. Kendi soyleniyodu ama hic bir sey diyemedi.
Son olaya geliyorum.
Yine beni aradi ve ben insan gibi, nazikce daha onceden basbasa bir plan yaptigimizi soyledim. Gayet anlayisli ve normal konusan kadin telefonu kapattiktan sonra aglama krizlerine girerek "ben biliyorum plan falan yapmadi yalan soyluyor ben gitmeyeyim diye " demis. Ben bunlari adamdan ogreniyorum. Bunlari bana nasil anlatir ya ? Insan bunlari soylemez ya, amaci ne cozemedim. Bu adamin bana bunu tabiri caizse yetistirmesi cok cirkin degil mi ?
Planimizi bozup gelmesine müsaade etseydin mi demek istiyor aklinca ?
E sen ne dedin dedim.
Bisey dememis sonra konusacakmis.
Arkadaslar bu uc ayda benim duydugum sey bu
" bir sey demedim sonra konusacagim"
Bu olay disinda da Kendi yaninda defalarca bana laf soktugunu gordu,benim neye kirildigimi anladi ve bana ben bunu onla konusacagim dedi.
Hic bir sey konusmadi,konusamayacak.
Ben boyle bir sey gormedim. Benim ailemden su tavrin onda birini gorseydi problem ne diye sorar,ogrenir bir sekilde cozerdim. Hic bir sey cozemiyorsam yan yana getirmezdim.
Cok iyi biri,beni cok seviyor vs vs.
Ama su sessizligi, dengeyi kuramayisi hepsini silip goturmez mi ?
Ben bu kadinla bas edemem. Kendi de ablacigina bir sey diyemiyor.
Haksiz miyim ? Ilerde daha fazla sorun olmaz mi ? Cok uzgunum