- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Merhaba sizlerden fikir almak istiyorum.
1 yıllık ilişkim var ben 28 erkek arkadaşım 30 olmak üzere.
Geçen yıl tam bu vakitlerde tanıştık o çok istedi tanışmayı başladık işte.
3 ay sonra nişanlanmak istedi ben hazir değildim babam bilmiyordu.
Babam iş için sehir dışında çalışıyordu eve 20 günde bir kez gelip 1 gece kalıp gidiyordu.
Erkek arkadaşım İstanbul'da yaşıyor, bunun için düşündüm.Bana sürekli aileme git onlari tanı demeye başladı babam tam anlamıyla bilmedigi için ben gidemedim annesini davet ettik bize yengesi halasi ile tanıştık baska bir ev gezmesinde.
Babama anlattim olayı onayladi.Erkek arkadaşımin annesi gelmek istedi bize ne olcak bu iş nasil olur vs diye konusmaya
Annemi aramış biz o gün gezmeye gidecektik
Anlatmış annem kadın da müsait ararsın demiş.
Erkek arkadaşım annemi davet etmedniz
Senin benimle evlenmeye niyetin yok ailende uzak diye pek gönüllü değiller,biz seninle anlasamayiz ailemde artık bu iş olmaz dedi siz anlaşamazsiniz gibisinden laflar demişler
Benden ayrılmak istedi,biz normalde iyi anlaşiriz, ben herşeyi yoluna koyucam dedim.
Şuan bana çok soğuk davranıyor aramak
Aramak istemiyor mesaj atmıyor hatalı olan benmiyim?
1 yıllık ilişkim var ben 28 erkek arkadaşım 30 olmak üzere.
Geçen yıl tam bu vakitlerde tanıştık o çok istedi tanışmayı başladık işte.
3 ay sonra nişanlanmak istedi ben hazir değildim babam bilmiyordu.
Babam iş için sehir dışında çalışıyordu eve 20 günde bir kez gelip 1 gece kalıp gidiyordu.
Erkek arkadaşım İstanbul'da yaşıyor, bunun için düşündüm.Bana sürekli aileme git onlari tanı demeye başladı babam tam anlamıyla bilmedigi için ben gidemedim annesini davet ettik bize yengesi halasi ile tanıştık baska bir ev gezmesinde.
Babama anlattim olayı onayladi.Erkek arkadaşımin annesi gelmek istedi bize ne olcak bu iş nasil olur vs diye konusmaya
Annemi aramış biz o gün gezmeye gidecektik
Anlatmış annem kadın da müsait ararsın demiş.
Erkek arkadaşım annemi davet etmedniz
Senin benimle evlenmeye niyetin yok ailende uzak diye pek gönüllü değiller,biz seninle anlasamayiz ailemde artık bu iş olmaz dedi siz anlaşamazsiniz gibisinden laflar demişler
Benden ayrılmak istedi,biz normalde iyi anlaşiriz, ben herşeyi yoluna koyucam dedim.
Şuan bana çok soğuk davranıyor aramak
Aramak istemiyor mesaj atmıyor hatalı olan benmiyim?