Aynen zaten yakalandın itiraf etTam bir pislik ..
Madem yedin bir halt mesajı saklayıp bir de aptal muamelesi yapmasın bari insana. En sinir olduğum şey insanı aptal yerine koymaları..
Ben burada bir takıntı göremedim. Mesaj normal bir mesaj olsa zaten saklamazdı sanırım... Kız resmen aldatılmış..Bu tavır fazla fevri olmamış mı? Bu takıntılı hal size zarar verir
Takıntı değilBu tavır fazla fevri olmamış mı? Bu takıntılı hal size zarar verir
Yani bu takıntı değilBen burada bir takıntı göremedim. Mesaj normal bir mesaj olsa zaten saklamazdı sanırım... Kız resmen aldatılmış..
Ben çok fevri buldum. Buarada mesaj gördükten sonra üstüne gitmemek gerekirdi bence sakin kalıp gözlem yapılabilirdi. Adamın tavıçrı garip ama mesaj içeriği yanlış değil ki belli ki sessçz kalıp gözlese içi soğurduBen burada bir takıntı göremedim. Mesaj normal bir mesaj olsa zaten saklamazdı sanırım... Kız resmen aldatılmış..
3 hafta falan kopmuştuk bir keresindeZaten hep karşı tarafın ilgisi olur.
Ara ara kopan ilişkilerden de pek hayır gelmiyor ayrıca.
İyi de mesajın içeriğini bile göremezken neyi gözlemleyecek ?Ben çok fevri buldum. Buarada mesaj gördükten sonra üstüne gitmemek gerekirdi bence sakin kalıp gözlem yapılabilirdi. Adamın tavıçrı garip ama mesaj içeriği yanlış değil ki belli ki sessçz kalıp gözlese içi soğurdu
Ama çekincesi olmasa göstermez miydi?Ben çok fevri buldum. Buarada mesaj gördükten sonra üstüne gitmemek gerekirdi bence sakin kalıp gözlem yapılabilirdi. Adamın tavıçrı garip ama mesaj içeriği yanlış değil ki belli ki sessçz kalıp gözlese içi soğurdu
Burada demek istediğim bu zaten asıl şuan siz gözünüzü kapatıp attınız kenara asilce gözünüzü açıp gözleyin demek istedim bitecekse de içiniz soğurdu fevri olunca karşı tarafta kendisini suçlu hissetmiyor böyle ondan dedim tabiki aldatma varsa ayrılın olması gereken o zatenTakıntı değil
Dürüst olsaydı gösterirdi
Gözümü kapatıp bu şekilde yaşayamam
Kendini suçlu hissedip hissetmemesi umrumda değil İnanBurada demek istediğim bu zaten asıl şuan siz gözünüzü kapatıp attınız kenara asilce gözünüzü açıp gözleyin demek istedim bitecekse de içiniz soğurdu fevri olunca karşı tarafta kendisini suçlu hissetmiyor böyle ondan dedim tabiki aldatma varsa ayrılın olması gereken o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?