Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Yok bayağı bağırıp çağırdım
Kesin olarak son sözümü söyledim

Bu tür şeyleri bende yaşadım o yüzden flört takılıyorum uzun ilişki yapmıyorum çünkü hepsi aynı :) düzgün gözüktüklerine bakma istersen çocukluğundan beri aşık olsun sana yok yani olmuyor hep bir arayış içerisindeler neyi elde ederlerse umurlarında olmuyor bilmiyorum belki istisnalar vardır ama genel olarak herkese denk gelen erkekler böyledir gerçekten seveni görmedim :) merkezine erkek koyma rahat devam et o kadar iyi olacaksın ki biri giderse diğerine bak hayat böyle gitmez sadakat bağlılık tabiki güzel birşeydir bende çok sadakatli ve bağlı bir insandım ama sonunda aldatıldım :) ama bir kere bitirdiklerimede bakmadım :) gururluyumdur beni kıranı üzeni affetmem yol verip giderim sizde öyle yapın

Ama çekincesi olmasa göstermez miydi?
Yani takip etmek falan nasıl olucak ki
Her gün birbirimizi göremiyoruz ki
Göstermesi gerekirdi ama o an dedi ki ısrar etmez geçer aldatma aleni var mı bilmiyorum ama sevgilinizin yanlış bişi karıştırdığı belli brn sadece şu sebepten yazdım o sizin için şuan pişmanlık duygusu yaşamıyor çünkü fevri davrandınız ve bitti sessizce çözüp önüne koyup gitseydiniz acısını yaşardı gibi dedim yoksa varsa böyle bir durum ki hoş koku gelmiyor burnuma sadece sesi daha güçlü olsaydı dedim

Bence yazışmanın öncesi vardı
Yani bunun ona yazdıkları
Onu görücem diye sakladı

Elbet belli ederdi o saatten sonra belki ki profesyonel değil
Kusura bakmayın da insanda da mide var. Boynuz yediğini bile bile neyini gözlemlesin

Sizin dediğiniz ancak evli bir çifte uygulanır o da boşanma için delil toplama amaçlı...

İşte duygular yoğun olunca filmlerdeki gibi esas kız sessizce gitmiyor
Kan beynine fırlıyor insanın

Kusura bakmayın da insanda da mide var. Boynuz yediğini bile bile neyini gözlemlesin

Sizin dediğiniz ancak evli bir çifte uygulanır o da boşanma için delil toplama amaçlı...
Yani benim öyle bir sabrım yok
Bekleyip göreyim
İçimde tutamam ben

Erkeklere zerre güven olmaz göstermediğine göre var birşeyler asla peşini bırakmazdım bu olayın. Sakın devam etme o mesajları görmeden

Erkeklere zerre güven olmaz göstermediğine göre var birşeyler asla peşini bırakmazdım bu olayın. Sakın devam etme o mesajları görmeden
Yık zaten dünden beri kavga ediyoruz
Bugün ağzıma geleni saydım engelledim

Ben henüz genç bir kizkan 2 yıllık sevgilimi bana ilgisi olan bir adamla yazışarak aldatmistim tabi o zaman bunu aldatma olarak saymiyordum mesaj geldi okumak istedi izin vermedim bir sürü yalan söyledim mesajı görürse yaptığım yanlısı farkedicekti biliyorum o bana inandı ve ayrılmadı mesajı da okumadı sonra ben onu bırakıp diğerine gittim bunu neden anlatım biliyor musun o mesaj bu yüzden okutulmadi ve sen afedince ve inaninca o diğeriyle işi ilerleticek ve terkedilen sen olacaksın...bu arada yaptığımı tasrip etmiyorum çok fırlama bir genç kızdım ne yazık ki

İlk aldatması değildir sakın affetme şutla hemen.

bide bağrıo ruh hastası

Kendisinden emin olan adam anında verir telefonu, baktırır mesajlara. Güya uzak durmuş :) Eminim karşılık verdiği mesajları görmenden korkmuştur. Ayrılıp barışmaların olduğu ilişkilerde çok sık olur bu, hep yedekte biri tutulur. Sakın barışma, kim bilir daha kimlerle aldattı ama haberin yok

Sonra onla ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…