Yok bayağı bağırıp çağırdımDoğru olanı yapmışsınız. Kendisinden emin olan, şüphe barındırmayan biri o esnada mesaj içeriğini göstermekten korkmazdı diye düşünüyorum. Umarım kararınızdan dönmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu tür şeyleri bende yaşadım o yüzden flört takılıyorum uzun ilişki yapmıyorum çünkü hepsi aynı :) düzgün gözüktüklerine bakma istersen çocukluğundan beri aşık olsun sana yok yani olmuyor hep bir arayış içerisindeler neyi elde ederlerse umurlarında olmuyor bilmiyorum belki istisnalar vardır ama genel olarak herkese denk gelen erkekler böyledir gerçekten seveni görmedim :) merkezine erkek koyma rahat devam et o kadar iyi olacaksın ki biri giderse diğerine bak hayat böyle gitmez sadakat bağlılık tabiki güzel birşeydir bende çok sadakatli ve bağlı bir insandım ama sonunda aldatıldım :) ama bir kere bitirdiklerimede bakmadım :) gururluyumdur beni kıranı üzeni affetmem yol verip giderim sizde öyle yapınSevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Göstermesi gerekirdi ama o an dedi ki ısrar etmez geçer aldatma aleni var mı bilmiyorum ama sevgilinizin yanlış bişi karıştırdığı belli brn sadece şu sebepten yazdım o sizin için şuan pişmanlık duygusu yaşamıyor çünkü fevri davrandınız ve bitti sessizce çözüp önüne koyup gitseydiniz acısını yaşardı gibi dedim yoksa varsa böyle bir durum ki hoş koku gelmiyor burnuma sadece sesi daha güçlü olsaydı dedimAma çekincesi olmasa göstermez miydi?
Yani takip etmek falan nasıl olucak ki
Her gün birbirimizi göremiyoruz ki
Bence yazışmanın öncesi vardıKesinlikle saklayacağı bir mesajdı dürüst olsaydı kız ona takıntılı bile olsa zaten ifade etti size , mesajı da rahatlıkla gösterirdi .ama göstermeye cesareti yok çünkü pislikleri ortaya çıkacak biliyor . Üzüldüm ama farketmenize sevindim , hakkınızda hayırlısı olsun .
Elbet belli ederdi o saatten sonra belki ki profesyonel değilİyi de mesajın içeriğini bile göremezken neyi gözlemleyecek ?
Yaw he he..Yani bu takıntı değil
Görmem gerekiyordu
Çekincesi olmayan gösterir
Bana kadınların böyle olduğunu artık nefret ettiğini bu davranışlardan yok bilmem ne diyor laf kalabalığı yapıyor
Bence o kizla birşeyler karıştırıyor dönmeyin
yok ya aptalın teki zatenElbet belli ederdi o saatten sonra belki ki profesyonel değil
Kusura bakmayın da insanda da mide var. Boynuz yediğini bile bile neyini gözlemlesinElbet belli ederdi o saatten sonra belki ki profesyonel değil
İşte duygular yoğun olunca filmlerdeki gibi esas kız sessizce gitmiyorGöstermesi gerekirdi ama o an dedi ki ısrar etmez geçer aldatma aleni var mı bilmiyorum ama sevgilinizin yanlış bişi karıştırdığı belli brn sadece şu sebepten yazdım o sizin için şuan pişmanlık duygusu yaşamıyor çünkü fevri davrandınız ve bitti sessizce çözüp önüne koyup gitseydiniz acısını yaşardı gibi dedim yoksa varsa böyle bir durum ki hoş koku gelmiyor burnuma sadece sesi daha güçlü olsaydı dedim
Yani benim öyle bir sabrım yokKusura bakmayın da insanda da mide var. Boynuz yediğini bile bile neyini gözlemlesin
Sizin dediğiniz ancak evli bir çifte uygulanır o da boşanma için delil toplama amaçlı...
Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Kime güvenicez?
Ara ara koptuk barıştık
Zaten hep karşı tarafın ilgisi olur.
Ara ara kopan ilişkilerden de pek hayır gelmiyor ayrıca.
Yık zaten dünden beri kavga ediyoruzErkeklere zerre güven olmaz göstermediğine göre var birşeyler asla peşini bırakmazdım bu olayın. Sakın devam etme o mesajları görmeden
Ay evet kızın ilgisi varmış hissetmişAynen hep karşı tarafta suç hep. Bi de birşey yok diye yeminler ediyorsa kesin birşey vardır. Yoksa niye saklasın
Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Kime güvenicez?
Ara ara koptuk barıştık
Sonra onla ne oldu?Ben henüz genç bir kizkan 2 yıllık sevgilimi bana ilgisi olan bir adamla yazışarak aldatmistim tabi o zaman bunu aldatma olarak saymiyordum mesaj geldi okumak istedi izin vermedim bir sürü yalan söyledim mesajı görürse yaptığım yanlısı farkedicekti biliyorum o bana inandı ve ayrılmadı mesajı da okumadı sonra ben onu bırakıp diğerine gittim bunu neden anlatım biliyor musun o mesaj bu yüzden okutulmadi ve sen afedince ve inaninca o diğeriyle işi ilerleticek ve terkedilen sen olacaksın...bu arada yaptığımı tasrip etmiyorum çok fırlama bir genç kızdım ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?