Bide paranoyakmışım benİlk aldatması değildir sakın affetme şutla hemen.
bide bağrıo ruh hastası
Ay evet kızın ilgisi varmış hissetmiş
Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun..Bide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten
Zaten engelledim geçmiş olsunYıllardır yıllar önce çok tatlı, çok düzgün, sevgi dolu bir sevgilim vardı. Ben de onun telefonunda son çektiğimiz resimlere bakmak isterken galeride bir sürü platin sarısı saçlı,kırmızı rujlu kadının oldugu bir video görmüştüm. Ama panik olup telefonu elimden almıştı.
Bu arada dünyada kıskanç olacak son insanım. Asla sevmediğim bir his. Bu çocuk da benim ondan hemen önceki sevgilime 'istanbula gelecekmişsin, benim otel var. Gelince mutlaka burda kal' diyen bir çocuktu. Yani bu derece uzağım kıskançlik dolu ilişkilerden . O ısrarla gostermemekte diretince 'onu çok sevdigimi-ayrilmak istemediğimi, bir şeyler saklamaya devam ederse zaten ayrilacagimi, ama eğer gösterirse belki de büyük bir tepki vereceğim olay olmadığını' söyledim.
En son uzuuuuun tartismalar sonucu tabii ki ben galip geldim, videoyu açtım.
bir baktim platin saçlılar düğün videosu - kuzenleri-akrabalari falan.
Neye ugradigimi şaşırdım, neden bunca tantana diye
Meger galerinin derinliklerinde arkadaslariyla esrar ictikleri bir video varmış. Onu görürüm diye korkmuş
Yani diyeceğim o ki bazen bazı olaylarda insan ters köşe olabiliyor.
Yine de ne yapıp edip size göstermesi lazımdı, bu saatten sonra gösterse de önemsiz çünkü silmiş olabilir.
Yok ya inanır mıyımHep öyle derler canım inanma hepsi aynı yalanlar aynı yeminler ezberledik artık.
Bide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten
Zaten engelledim geçmiş olsun
Beni bu kadar üzüp sinirlendirdi bir kere
Doğru söylese ne olur
Bide bana kimseyle artık çıkmayacağını falan söylüyor salak ya
Takıntı felan degıl kardesım sakın barışma sakın.Takıntı değil
Dürüst olsaydı gösterirdi
Gözümü kapatıp bu şekilde yaşayamam
Şimdi rahat rahat msjlaşsın çıksın ne yaparsa yapsın umrumda değilİnanma hep aynı yalanlar yok senden başkası giremez hayatıma yok unutamam yok seni bekleyeceğim hep aynı hikaye. Anında o kızla mesajlaşmaya devam eder yada başkasını bulur. Erkekleri de tanımasak
Sonra onla ne oldu?
Yok geri dönüş olmazTakıntı felan degıl kardesım sakın barışma sakın.
Şimdi rahat rahat msjlaşsın çıksın ne yaparsa yapsın umrumda değil
Böyle pisliklere ihtiyacım yok
Sakın inanma.. İnanırsan bir omur aklında kalacak. Değmez. Yoluna bakYok geri dönüş olmaz
Zaten bayağı bağırdım çağırdım
Oda bana bağırdı
Yok yapmaz öyle birşey artıkBu kadar kavga gürültüye rağmen daha beter kavga ederiz gibi saçma bir bahaneyle göstermiyorsa mesajı demek ki var birşey.
Dikkat edin size kurgu bir konuşma gösterip ikna etmeye çalışabilir. Ama birşey olmasaydı o an gösterirdi zaten.
Üzmeyin kendinizi, her şeyde vardır bir hayır. Ya bu yüzünü daha geç görseydiniz... Allah bir şekilde karşınıza çıkarmış işte.
Tabi cnmKesin flört etti. Utancından gösteremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?