Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Yıllardır yıllar önce çok tatlı, çok düzgün, sevgi dolu bir sevgilim vardı. Ben de onun telefonunda son çektiğimiz resimlere bakmak isterken galeride bir sürü platin sarısı saçlı,kırmızı rujlu kadının oldugu bir video görmüştüm. Ama panik olup telefonu elimden almıştı.
Bu arada dünyada kıskanç olacak son insanım. Asla sevmediğim bir his. Bu çocuk da benim ondan hemen önceki sevgilime 'istanbula gelecekmişsin, benim otel var. Gelince mutlaka burda kal' diyen bir çocuktu. Yani bu derece uzağım kıskançlik dolu ilişkilerden . O ısrarla gostermemekte diretince 'onu çok sevdigimi-ayrilmak istemediğimi, bir şeyler saklamaya devam ederse zaten ayrilacagimi, ama eğer gösterirse belki de büyük bir tepki vereceğim olay olmadığını' söyledim.
En son uzuuuuun tartismalar sonucu tabii ki ben galip geldim, videoyu açtım.
bir baktim platin saçlılar düğün videosu - kuzenleri-akrabalari falan.
Neye ugradigimi şaşırdım, neden bunca tantana diye
Meger galerinin derinliklerinde arkadaslariyla esrar ictikleri bir video varmış. Onu görürüm diye korkmuş
Yani diyeceğim o ki bazen bazı olaylarda insan ters köşe olabiliyor.
Yine de ne yapıp edip size göstermesi lazımdı, bu saatten sonra gösterse de önemsiz çünkü silmiş olabilir.

Zaten engelledim geçmiş olsun
Beni bu kadar üzüp sinirlendirdi bir kere
Doğru söylese ne olur
Bide bana kimseyle artık çıkmayacağını falan söylüyor salak ya

Bu kadar kavga gürültüye rağmen daha beter kavga ederiz gibi saçma bir bahaneyle göstermiyorsa mesajı demek ki var birşey.
Dikkat edin size kurgu bir konuşma gösterip ikna etmeye çalışabilir. Ama birşey olmasaydı o an gösterirdi zaten.
Üzmeyin kendinizi, her şeyde vardır bir hayır. Ya bu yüzünü daha geç görseydiniz... Allah bir şekilde karşınıza çıkarmış işte.

Bide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten

Bak bu tipler böyledir annem dişi kana deymiş adamdan hayır gelmez derdi yani kadınlara alışmış adamlar farklı farklı kadınlara..

Bende aldatıldım nişanı attım. Biz anlarız sadece çok sevdiğimizden duygusal yapıdayız üstünü kapatıyor affediyoruz. Ama nah daha olmaz.. İlişkide iki insan biribirinde huzur bulmalı entrika değil.

At gitsin bebeğim yenisi gelir

Boşveeer ben de ihanet sonucu bitirdim 1.5 senelik ilişkimi. Zor oluyor tamamen acısını atmak, atlatmak ama daha önüme neler çıkar diye telkin ediyorum kendimi. Ali gideer Veli geliiir, yaş daha 21

Zaten engelledim geçmiş olsun
Beni bu kadar üzüp sinirlendirdi bir kere
Doğru söylese ne olur
Bide bana kimseyle artık çıkmayacağını falan söylüyor salak ya

İnanma hep aynı yalanlar yok senden başkası giremez hayatıma yok unutamam yok seni bekleyeceğim hep aynı hikaye. Anında o kızla mesajlaşmaya devam eder yada başkasını bulur. Erkekleri de tanımasak

İnanma hep aynı yalanlar yok senden başkası giremez hayatıma yok unutamam yok seni bekleyeceğim hep aynı hikaye. Anında o kızla mesajlaşmaya devam eder yada başkasını bulur. Erkekleri de tanımasak
Şimdi rahat rahat msjlaşsın çıksın ne yaparsa yapsın umrumda değil
Böyle pisliklere ihtiyacım yok

Ama sunuda soyleyeyim mesajı gormedıgın ıcın kafanı karıstırmaya calısacaktır. Uydur budur bıseyler soylecektır sende inanmak isteyeceksin hatta belki diyeceksin ki gormedım nasıl olsa belki zaman gelecek gercekten kotu bısey degıldı diyeceksin. Sakın ola kendını de kandırma insan sevince inanmak ister cunku kendı kafasında olumlu bahaneler uretmeye calısır.öfken gectıkce sakın yumusama.

Şimdi rahat rahat msjlaşsın çıksın ne yaparsa yapsın umrumda değil
Böyle pisliklere ihtiyacım yok

kesinlikle karaktersiz sana yapan başkasına yapmayacak mı sanıyosun. Aldatmaya meyilli insan fırsatını bulunca kaçırmaz.Daha önce evlilik yapmışmıydın?

Yok yapmaz öyle birşey artık
Zaten çok sorguladım ve bunaldı
İnanmayacağımı bilir
Belasını bulur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…