Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Aman ne çıkıyorsa bu tiplerden çıkıyor işte
Din tüccarı bunlar
Pislikler hepsinden nefret ediyorum

İşin garibi bunlar kendilerini düzgün sanıyor
Gerçekten nasıl birşey bu ya

Düzgün sanıyor değil düzgün gösteriyor kandırıyor, bal gibi de biliyor düzgün olmadığını
Çok iyi rol yapmış inandırmış olay bu.
Düzgün insan bu pisliği yaparmı yapmaz.
Yalan söylermi söylemez.
Kendinin çöp olduğunu senin düzgün olduğunu biliyor haliyle kaybetmek istemiyor.

Kaybetti bile
Bana 1-2 ay sonra yapamıyorum sensiz diye dönmesin çok ciddiyim mahvederim onu
Bide acını yaşıyorsun ağlıyorsun zırlıyorsun tam unutuyorsun hortlayıp sinir bozuyorlar ya o zaman deliriyorum işte

Kaybetti bile
Bana 1-2 ay sonra yapamıyorum sensiz diye dönmesin çok ciddiyim mahvederim onu
Bide acını yaşıyorsun ağlıyorsun zırlıyorsun tam unutuyorsun hortlayıp sinir bozuyorlar ya o zaman deliriyorum işte

Aynen otursun seni kaybettiğine yansın.
Ki ben aldatanların kaybetme korkusu olduğuna da
inanmıyorum sevgisine de ya ben yanlış seviyorum bilmiyorum. Korkan yapmazdı mantıken. O yüzden
boşvermek lazım. Yoksa kendimize yapıyoruz düşündükçe en değerli kendimiziz. Tabiki belli bi yaşanmışlık var üzülmeyen insanda sorun var demektir ama bunu çok uzatmadan unutmak en güzeli.
Acını yaşayıp bitirdikten sonra dönse ne yazar
Bu sefer daha iyi öyle bi sayıp söversin ki pişman olur döndüğüne :))

Erkekler işte bir o bir bu derken
Elindekini kaybediyorlar
Beni kaybetti
Bir daha da benim gibi zor gelir
İlişkiden sıkılmış o belli
Yeni heyecanlar peşine düşmüş
Umarım görür gününü

yazık bunlara gerçekten ya. bu yaşananlara özellikle güvenin kırılmasına gerek var mıydı ya...

Erkekler işte bir o bir bu derken
Elindekini kaybediyorlar
Beni kaybetti
Bir daha da benim gibi zor gelir
İlişkiden sıkılmış o belli
Yeni heyecanlar peşine düşmüş
Umarım görür gününü

Aynen öyle erkek kafasını anlamam mümkün değil.
Ama ne olursa olsun düzgün insan şunu yapamaz diyorum. Yoksa her erkek böylemi demekten kafayı yiycem :))
Gününü görür bir şekilde elbet o kesin ilahi adalete
inanıyoruz.

Herseye inancım bitti
Büyük travma yaşadım
Gerçekten değmezmiş

Herseye inancım bitti
Büyük travma yaşadım
Gerçekten değmezmiş

Büyük travma kesinlikle çok zor.
Ama bil ki geçiyor
Geçmeyen acı yok dünyada.Ve kazandırdığı tecrübe
çok büyük bence sonrası için. Buna bakmak lazım

Büyük travma kesinlikle çok zor.
Ama bil ki geçiyor ☺
Geçmeyen acı yok dünyada.Ve kazandırdığı tecrübe
çok büyük bence sonrası için. Buna bakmak lazım
Tecrübe evet ama işte insanlara güvenini yitiriyorsun o yüzden bu tip şeyler insan hayatında olumsuzluk getiriyor
Dürüst oldum değer verdim
Ama karşılığı bu oldu
Demek böyle olmaması gerekiyor diyorsun

En azından çok erken olmasa da farketmişsin. İyi tarafından bakalım , ya evlendikten sonra olsaydı ..

Tecrübe evet ama işte insanlara güvenini yitiriyorsun o yüzden bu tip şeyler insan hayatında olumsuzluk getiriyor
Dürüst oldum değer verdim
Ama karşılığı bu oldu
Demek böyle olmaması gerekiyor diyorsun

Değer verdim karşılığı bu oldu gibi düşünme bence bu senin karakterin o pisliği yapanda o adamın karakteri yapacak bişey yok.

Hayat bu acı tecrübe yaşamadan olur mu nasıl öğreneceğiz yaşayarak.
Bundan sonra hayatına girecek insana ona göre değer verirsin
Aldatıldığını yıllar sonra öğrenen bi kadın vardı bu sitede eşi 18 yıl hayat kadınlarıyla aldatmış kadın bunu 18 yıl sonra öğreniyor düşünsene yaşadığı yıkımı
dürüst olacağız karakterimiz bu ama ben karşımdaki erkeğe asla güvenmiyorum artık her an herşeyi bekleyebilecek durumdayım.
Olumsuzluk getirebilir bundan sonraki ilişkinde önyargılı olacaksın ister istemez adama karşı. Ama bence bu kötü değil daha iyi, çok abartmadıktan sonra.
Uzmanlar diyorki; Kimseyi hayatının merkezi yapmamak lazım sevgilin yada eşin hayatının yüzde 25 i olacak ki bi gün hayatından çıktığında büyük yıkım yaşamayasın. Çok doğru, değer vericez ama kararında. O bana bunu yapmaz dememek lazım herkesten herşey beklenir bu hayatta.

Birebir yaşadim canim kiz bana takintili dedi yok dedi annesinin üstüne yemin etti sonra dan öğrendim ki o kızla da beni idare etmiş. Sonra benden ayrılıp o kızla sevgili oldu. İnanma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…