Aman ne çıkıyorsa bu tiplerden çıkıyor işteAnarlar zaten böylesinden korkcaksın dedim ya çalıştığım yerdeki kadını eşi Hac da aldatmıştı var mı ötesi iş için gidip işi pişirmiş Hac da hemde ki bu adam kadınlarla gözgöze gelmeyen bi adam.
en dindarına da en karakterli dediğine de zerre güvenmem. Asla inanma yeminlerine de bence. Yaradan vermeyecek mi sanıyosun cezasını elbet verecek.
Aman ne çıkıyorsa bu tiplerden çıkıyor işte
Din tüccarı bunlar
Pislikler hepsinden nefret ediyorum
İşin garibi bunlar kendilerini düzgün sanıyorAynen ama umutsuz olmakta doğru olmaz
Bi yerlerde bizim gibi düzgün insanlar vardır ve karşımıza çıkar inş.
İşin garibi bunlar kendilerini düzgün sanıyor
Gerçekten nasıl birşey bu ya
Kaybetti bileDüzgün sanıyor değil düzgün gösteriyor kandırıyor, bal gibi de biliyor düzgün olmadığını
Çok iyi rol yapmış inandırmış olay bu.
Düzgün insan bu pisliği yaparmı yapmaz.
Yalan söylermi söylemez.
Kendinin çöp olduğunu senin düzgün olduğunu biliyor haliyle kaybetmek istemiyor.
Kaybetti bile
Bana 1-2 ay sonra yapamıyorum sensiz diye dönmesin çok ciddiyim mahvederim onu
Bide acını yaşıyorsun ağlıyorsun zırlıyorsun tam unutuyorsun hortlayıp sinir bozuyorlar ya o zaman deliriyorum işte
Erkekler işte bir o bir bu derkenAynen otursun seni kaybettiğine yansın.
Ki ben aldatanların kaybetme korkusu olduğuna da
inanmıyorum sevgisine de ya ben yanlış seviyorum bilmiyorum. Korkan yapmazdı mantıken. O yüzden
boşvermek lazım. Yoksa kendimize yapıyoruz düşündükçe en değerli kendimiziz. Tabiki belli bi yaşanmışlık var üzülmeyen insanda sorun var demektir ama bunu çok uzatmadan unutmak en güzeli.
Acını yaşayıp bitirdikten sonra dönse ne yazar
Bu sefer daha iyi öyle bi sayıp söversin ki pişman olur döndüğüne :))
yazık bunlara gerçekten ya. bu yaşananlara özellikle güvenin kırılmasına gerek var mıydı ya...Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Erkekler işte bir o bir bu derken
Elindekini kaybediyorlar
Beni kaybetti
Bir daha da benim gibi zor gelir
İlişkiden sıkılmış o belli
Yeni heyecanlar peşine düşmüş
Umarım görür gününü
Benim sadece ilişkim bitmediyazık bunlara gerçekten ya. bu yaşananlara özellikle güvenin kırılmasına gerek var mıydı ya...
Herseye inancım bittiAynen öyle erkek kafasını anlamam mümkün değil.
Ama ne olursa olsun düzgün insan şunu yapamaz diyorum. Yoksa her erkek böylemi demekten kafayı yiycem :))
Gününü görür bir şekilde elbet o kesin ilahi adalete
inanıyoruz.
Herseye inancım bitti
Büyük travma yaşadım
Gerçekten değmezmiş
Tecrübe evet ama işte insanlara güvenini yitiriyorsun o yüzden bu tip şeyler insan hayatında olumsuzluk getiriyorBüyük travma kesinlikle çok zor.
Ama bil ki geçiyor ☺
Geçmeyen acı yok dünyada.Ve kazandırdığı tecrübe
çok büyük bence sonrası için. Buna bakmak lazım
En azından çok erken olmasa da farketmişsin. İyi tarafından bakalım , ya evlendikten sonra olsaydı ..Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Tecrübe evet ama işte insanlara güvenini yitiriyorsun o yüzden bu tip şeyler insan hayatında olumsuzluk getiriyor
Dürüst oldum değer verdim
Ama karşılığı bu oldu
Demek böyle olmaması gerekiyor diyorsun
Kesinlikle benimki de ayrılınca ağlayıp kapıma gelen biri idi ama boynuzlarım ankara ya yol olduişte o arada kopup barışılan ilişkiden bi cacık olmuyo
Kesinlikle benimki de ayrılınca ağlayıp kapıma gelen biri idi ama boynuzlarım ankara ya yol oldu
Oldukça büyükbaş bir şerefsiz di canımAsıl ondaki nasıl bir mideymiş rezille ya
Kızlar zaten hep takıntılı olur dimiZaten hep karşı tarafın ilgisi olur.
Ara ara kopan ilişkilerden de pek hayır gelmiyor ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?