- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Beni tanımıyorsunuz sanırım arada bakın yorumlarıma nasıl birisi olduğunu görürsünüz diyorum gidiyorum. Buarada ki ifademi konu sahibi anladı zatenBence sizin bakim acinizda sıkıntı var. Dikkat edin feci aldatilirsiniz bunlara göz yuman bir tip olmayin
Ben anladım cnmBeni tanımıyorsunuz sanırım arada bakın yorumlarıma nasıl birisi olduğunu görürsünüz diyorum gidiyorum. Buarada ki ifademi konu sahibi anladı zaten
Karşılıklı tabi cnm eminim bundanBu erkek turunun iyisi kalmamis galiba.biz esimle sevgiliyken telefonunu masaya birakir giderdi bende rahat rahay kurcalardimerkek arkadasiniz bi halt karistirmasa bi msj icin 1.5 yillik iliskisini boyle yapmazdi.demekki o mesajlar karsilikli
Tabi tabi bundab sonra öyleBenim eşim hep bi cazibe merkezi olmuş zamanında. Ama onu tanıdığımdan beri bir yanlışını görmedim. Acaba biraz doymuşlara mı yönelseniz? O anlattığınız erkek profili eziklik psikolojisi yaşıyor gibi geldi. Bana göre daha tehlikeliler. Hayatlarında tercih edilmeyişlerinin acısını zor bela buldukları kadınlardan çıkartabiliyorlar.
Yok şöyle olduMesajı göremedin dimi?
Telefondan birşeyler bakıyordum demişsin ya hani msj gelince açıp bakmışsındır diye düşündüm
Madem iş bağlantısıYok şöyle oldu
Yanyana oturuyorduk birşeye bakıyorduk yeni aldığı bir eşya
Telefon koltuğun üzerindeydi aramızda hemen ben gördüm
Whatsapp msjı
Şöyle bir baktım bir kız ismi
Bu ne dedim
Bana grup msjı iş dedi
Hayır dedim grup değil
Sonra işte yok biri varmış iş yerinden o yazmış canımlı cicimli konuşuyormuş bunla
Buda karşılık vermiyormuş
Ama ne yapsınmış kızla iş bağlantısı varmış bozmak istememiş falan filan
Yani kısaca karşılıklı yazışıyorlar belli bu
Bunuda gösterip yalancı durumuna düşmek istemedi
Bende dedim göstersen de göstermesende bitecek
Bari göster
Göstersen karşılıklı olduğu için bitiricem
Göstermezsen bu şüpheyle olmaz
Yani çekinecek bir durum olmasa gösterirdi
Laf kalabalığı yapıyor bana
Istedigim yorumu yaparim. Yaptiginiz yoruma yaptim o yorumu. Konu sahibi de begenmis. Konu sahibi aldatiliyorsun kabullen. Gercekler.Beni tanımıyorsunuz sanırım arada bakın yorumlarıma nasıl birisi olduğunu görürsünüz diyorum gidiyorum. Buarada ki ifademi konu sahibi anladı zaten
Profil fotosu karisiyla olan foto olan adamlar da aldatiyorlar ki.Madem iş bağlantısı
Profiline ikinizin fotosunu koysaydı mesela
İnsanın içinde olcak cidden
Zaten pısırık biriymiş sonradan egosu kabarmış anlattığına göre
Defet gitsin
Malesef..Profil fotosu karisiyla olan foto olan adamlar da aldatiyorlar ki.
E kabullendik işte o yüzden gittim alla alla yaIstedigim yorumu yaparim. Yaptiginiz yoruma yaptim o yorumu. Konu sahibi de begenmis. Konu sahibi aldatiliyorsun kabullen. Gercekler.
Yok onu istemezdimMalesef..
Yok zaten onu adamı zorlamak için dedim
Hani kızla flörtleşiyorsa ve kız sevgilisi olduğunu bilmiyorsa (ve karakterliyse) adamla sohbeti keser
Tabi evli bası bağlı olanlarla konusanlar ayrı bi dünya
Öyle düşündüm bendeNormal bir mesaj olsaymış zaten saklamazmış, siz orada ayrılmaktan bahsetmişsiniz o hala mesajı ssklamanın derdinde. Ben olsam aldatıldığımı düşünürdüm başka açıklama bulamıyorum
Fena çıkardı hem deözür dileyerek söylüyorum, adam eziklik acısını çıkarmış gibi.
Çünkü haksız çıkacakNormal bir mesaj olsaymış zaten saklamazmış, siz orada ayrılmaktan bahsetmişsiniz o hala mesajı ssklamanın derdinde. Ben olsam aldatıldığımı düşünürdüm başka açıklama bulamıyorum
Fena çıkardı hem de
Şimdi koltukları kabarık geziyordur
İlk hislerim olumsuzdu
Keşke dinleseydim hislerimi
Ben böyle birşey yaşamadım hiç
Travma oldu
Çok eski bir erkek arkadaşım aldattığını söylemişti bana mesela
Şöyle demişti çoğu erkek yalan söyler inkar eder ama ben yapmıyorum bunu
Bende öyle mi peki demiştim
Hoşçakal devam edemem
Ne kadar aptalmışım demişti doğruyu söyledim terk edildim
Dedim hayır ne kadar ahlaklısın ki yaptığın yanlış bile olsa söylüyorsun
Kandırmıyorsun en azından
Ben aldatılmayı kaldıramam
Yapım bu
O yüzden mutlu bir hayat diliyorum dedim ayrıldım
Sonra pişman falan oldu ama dönmedim
Benim için önemli sadakat
Bende çok sadık bir insanımdır
Kimseyi aldatmadım
Bunlar değerli şeyler ve günümüzde çok az bulunuyor
Ya bu kendini ispatlama derdindeMuhtemelen yoksa hem sevip hem nasıl aldatır insan bunu anlamak güç
İşte niye yalan onu anlamıyorumKoltukları kabarık gezse ne olacak senin için ne kadar şerefsiz olduğu belli değil mi belli. Yazık hayatına girecek kadına.
Şu an kabarık gezdiğini de düşünmüyorum neticede affetmedin
Gerçekten itiraf eden erkek arkadaşın bi tık daha düzgün biriymiş. Vicdan yaptı belkide. Çünkü yüzde 99 u yalan söyler.
bende senin gibiyim sevgilim varken bırak biriyle bişey yaşamayı kafamı kaldırıp birine bakmam bile.
dua etmek lazım ki ileri bişey olmadan yüzünü görmüş oldun düşünsene nişanlı yada evliyken yaptığını o zaman yaşayacağın travmayı ?
İşte niye yalan onu anlamıyorum
Bir kadını aldatıyorsan zaten kaybetmeyi göze almışsın öbür taraf daha cazip gelmiş
E tamam söyle kurtul
Herkes yoluna gitsin
Karşı tarafta kendi hayatına baksın
Ne bu inkar yani
Zaten bitmiş
Amannn aptal işte
Yalancı çıkmamak için yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?