erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Ne için böyle bişey söyleyeceğini düşünmek istersin o zaman
Aşktan mı seni çok seviyor ondan falan mı desinler

Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım. En Büyük KK

Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz 🤗
Ne saygısı yahu duyar kasmak sizinkine denir. Saygı diye diye içine edildi birçok şeyin!

Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım. En Büyük KK

Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz 🤗
erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...

erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...
Yok ua değer vermez olur mu? İşte bunlar hep aşktan sevgiden. Ya da şöyle mi acaba :
Erkek arkadaşınız mükemmel bir girişimci kafasına sahip. Sermaye de var, değerlendirin...

Ne yeyip ne iciyorsunuz çok merak ediyorum :KK9:

Konuyu okuyunca aklıma bir üye geldi ama o musun acaba?
Sevdiğini başkasıyla paylaşmaktan farkı yok benim gözümde size teklif ettiği şeyin. Bunları yapıp birde ebeveyn olanlar var. Böyle pisliklere anne baba olmayı nasip etmese keşke Rabbim. Tiksiniyorum böyle şeyler yapan mahluklardan. Daha ahlaklı ebeveynleri hakediyor masum yavrular.

Buradaki bir çok kadının gayet aydın görüşlü olduğunu düşünüyorum ama bu konu çok farklı. İlişki demişsiniz de hangi ilişki?

Ne yok artık 😁 bence herkes istediğini yapabilir. Ben sokakta öpüşenlerden de rahatsız değilim, ucu bana değmiyorsa beni ne ilgilendirir ki. Haddini bilmek çok önemli
Konuyu nereye getirdin :D ben yapamaz demedim, saygı duymak gerek lafına tepki verdim. Eğer kamuya açıyorsan özelini, yorumları da göze almışsındır demektir. Böyle bi şeye saygı duymuyorum. Sokakta öpüşmek falan ne alaka allasen :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X