erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okuyunca aklıma bir üye geldi ama o musun acaba?
Sevdiğini başkasıyla paylaşmaktan farkı yok benim gözümde size teklif ettiği şeyin. Bunları yapıp birde ebeveyn olanlar var. Böyle pisliklere anne baba olmayı nasip etmese keşke Rabbim. Tiksiniyorum böyle şeyler yapan mahluklardan. Daha ahlaklı ebeveynleri hakediyor masum yavrular.
ben bir şeyi kabul etmişim gibi yorum yapmayalım lütfen.

Eskiden p....nk denirdi boylelerine.zaten o alageyik çekecegi kadar video çekmiştir.annesi
bacısı yüzünü kapatsin videolarını satsın madem.
Bunun başka adı var ama kesin ban yerim...

Konuya gelince... Demek sevgiliniz sizi sevmiyor.. başka erkekler izleyip zevk almasından sakınmıyor... tüh tüh

merhaba kızlar, bu benim ikinci üyeliğim, adminlerin haberi var. hemen konuya giriyorum. bir yıllık ilişkim var. erkek arkadaşımla aramızda cinselllik var. neyse geçen erkek arkadaşım bir şeylerden bahsetti. hani şu you..be'un c*nsel versiyonu olan bir site var "po..hub", çiftler falan orada kendilerine hesap açıp video atarak izlenme sayısına göre para kazanabiliyorlarmış. bir kaç hesap gösterdi. bayağı profesyonel kameralarla kendileri tarafından çekilmiş, yüzler kapalı veya açık video çeken bir sürü hesap var. 15-20milyon izlenmeler söz konusu.1- 2 milyonluk bir kaç video ile 2-3 bin dolar gibi paralar kazanılabliyormuş. erkek arkadaşım bana şakayla karışık, biz de yüzümüz kapalı video çekelim bence dedi. ben bayağı şaşırdım. insanlar tanır dedim, önlem alırız, yabancı hesap gibi açarız dedi, güldüm geçti ama ciddi de gibiydi. o günden beri sürekli bu konuyu açıyor şakayla. profesyonel kamerası falan da var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. erkek arkadaşım şaka mı yaptı yoksa cddi miydi? ciddi ise ne düşünmeliyim, kendimizi izlemeyi seviyorum ama yüzümüz olmasa bile başkalarının bizi izleyecek olması fikri bana çok tuhaf geldi. kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi? beni mi deniyor, yoksa teşhirci bir sapık mı kafam çok karışık, lütfen bana bir yardımcu olun.
sizce ne yapmalıyım? size eşiniz/sevgiliniz böyle bir teklifle gelse ne yapardınız?

NOT: paraya ihtiyacımız yok, ikimizin de iyi gelirli resmi işleri var.
Ne berbatt yasamlar varr ozel diye bisey kalmamis sozum size degil sevgilinize

erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...

Bu ilişkiden ne beklediğine bağlı, ben sahiplenilmek isterim ve benim beklentime göre evet değer vermiyor demektir.

Ama mesela sen ve sevgilin özgürlükçü olmaktan yanasınızdır. Birbirinize karışmaz ve bu tarz videoları fantezi olarak görürsünüz. Böyle düşünen biri de kendi düşüncesine göre değer veren birisidir. Onun değer verme biçimi farklıdır o kadar.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, çok yakın arkadaşım ahiretligim çok değer verdiği ve aşırı güvendiği modern sevgilisi yüzünden çok ağladı. Bu çocuğa x diyelim. X resimlerini çekmiş kızın gizli, ve bunu hiç bir zaman söylememiş. Ayrıldıktan sonra bu resimleri hava atmak amaclı bir kaç arkadaşıma göstermiş. Daha sonra ahiretligim bu resimleri goren çocuklardan birine aşık olmuştu. Tabi kız durumu bilmiyor. Aslında bu birkac kisi haric kimse bilmiyor. X de resimleri sadece gırgır şamata için gösteriyor. Sonunda ahretligimin begendigi cocuk durumu açıklamıştı ve resimleri gidip sildirdim ama yine de seni uyarmak istedim bir daha dikkatli ol demişti. Çok acı bir tecrübe. Kimselere bu kadar çok güvenme derim ben. Günlerce dizimde ağladı. Bil istedim

İğrenç 😧
Hayatımda çok sapıklık duydum ama böylesini ilk defa duydum😡
Sizin bunu düşünmeniz de ayrı bi iğrenç!
Aranızda cinselliğin olması videolarınızı çekip millete peşkeş çekmeniz anlamına gelmiyor bi de para hesabı yapmışsınız ıyyy midem bulandı yeminle!
Operammm

Yuh diyorum. Ilerde hayatiniza baskasi girer veya evlenirseniz ona haksizlik olmuyacak mi? Kendinizi resmen teshir etmek istiyorsunuz. aman Allahim. Boyle bir teklif gelse bana o an kapiya korum. Yakinda 3lu teklifle gelirse sasirma... bulmus sende o yüzü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X