- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Strelitziia
Çok ilginizi çektiyse bakabilirsinizsizin konunuz neydi
Kk nın değerli kadınlar BAKINIZ inkar etmiyo aksini söylemiyor sukut ikrardan gelir
Konu fake lütfen yorum yazmasak mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginizi çektiyse bakabilirsinizsizin konunuz neydi
ben bir şeyi kabul etmişim gibi yorum yapmayalım lütfen.Konuyu okuyunca aklıma bir üye geldi ama o musun acaba?
Sevdiğini başkasıyla paylaşmaktan farkı yok benim gözümde size teklif ettiği şeyin. Bunları yapıp birde ebeveyn olanlar var. Böyle pisliklere anne baba olmayı nasip etmese keşke Rabbim. Tiksiniyorum böyle şeyler yapan mahluklardan. Daha ahlaklı ebeveynleri hakediyor masum yavrular.
benden gizli yani. çok da açmayayım ama.
sadece bir tane vardı. onu da ben ayarladım, ben sildim.
Bunun başka adı var ama kesin ban yerim...Eskiden p....nk denirdi boylelerine.zaten o alageyik çekecegi kadar video çekmiştir.annesi
bacısı yüzünü kapatsin videolarını satsın madem.
Yapmadım zaten. Bunları yapmayı kabul edenlere yorumumben bir şeyi kabul etmişim gibi yorum yapmayalım lütfen.
kameradan sildim, hafıza kartını da resetledim. geri gelir mi gerçekten?
Ne berbatt yasamlar varr ozel diye bisey kalmamis sozum size degil sevgilinizemerhaba kızlar, bu benim ikinci üyeliğim, adminlerin haberi var. hemen konuya giriyorum. bir yıllık ilişkim var. erkek arkadaşımla aramızda cinselllik var. neyse geçen erkek arkadaşım bir şeylerden bahsetti. hani şu you..be'un c*nsel versiyonu olan bir site var "po..hub", çiftler falan orada kendilerine hesap açıp video atarak izlenme sayısına göre para kazanabiliyorlarmış. bir kaç hesap gösterdi. bayağı profesyonel kameralarla kendileri tarafından çekilmiş, yüzler kapalı veya açık video çeken bir sürü hesap var. 15-20milyon izlenmeler söz konusu.1- 2 milyonluk bir kaç video ile 2-3 bin dolar gibi paralar kazanılabliyormuş. erkek arkadaşım bana şakayla karışık, biz de yüzümüz kapalı video çekelim bence dedi. ben bayağı şaşırdım. insanlar tanır dedim, önlem alırız, yabancı hesap gibi açarız dedi, güldüm geçti ama ciddi de gibiydi. o günden beri sürekli bu konuyu açıyor şakayla. profesyonel kamerası falan da var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. erkek arkadaşım şaka mı yaptı yoksa cddi miydi? ciddi ise ne düşünmeliyim, kendimizi izlemeyi seviyorum ama yüzümüz olmasa bile başkalarının bizi izleyecek olması fikri bana çok tuhaf geldi. kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi? beni mi deniyor, yoksa teşhirci bir sapık mı kafam çok karışık, lütfen bana bir yardımcu olun.
sizce ne yapmalıyım? size eşiniz/sevgiliniz böyle bir teklifle gelse ne yapardınız?
NOT: paraya ihtiyacımız yok, ikimizin de iyi gelirli resmi işleri var.
Evet öyle ama olmuştu malesefAy evet ben hatırlıyorum herkes şok olmuştu sizin konuya olabilemez diye : D
erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...
Operammmİğrenç![]()
Hayatımda çok sapıklık duydum ama böylesini ilk defa duydum![]()
Sizin bunu düşünmeniz de ayrı bi iğrenç!
Aranızda cinselliğin olması videolarınızı çekip millete peşkeş çekmeniz anlamına gelmiyor bi de para hesabı yapmışsınız ıyyy midem bulandı yeminle!
Hahaha dimi ama chucky bir sahnesinde tum cazibesini yitirdi gozumde kırılınca bıcak gibi düşmesi...............Aynayı karıştırma şimdi o güzel oluyor![]()
bilmiyorum, olamayacağım galiba. aklıma kurt düşürdünüz. biz her şeyi konuşan insanlarız. bilmiyorum şu an.Bundan sonra senden habersiz çekip koymayacağından nasıl emin olacaksın?
Ne saygısı yahu duyar kasmak sizinkine denir. Saygı diye diye içine edildi birçok şeyin!
Sapıklıkta atlanan leveller bunlar.
Konulara nerden bakılıyor ki ? Ben göremedim sizin konuyu profildeEvet öyle ama olmuştu malesef![]()