erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim attığınız için ben bulamıyorum profilden bakıp malesef:KK52:
Buna geçmiş olsun denir mi bilmiyorum ama geçmiş olsun. İyi ki sevmiyormussunuz derin yara açmamış sizde. Karşınıza umarim cok daha iyi insanlar çıkar
Mümkünse kimse çıkmasın :) teşekkürler

Ya belki de boşuna yazdım yukarıdaki satırları..
Bunun üzerinde kafa yoracak kadar düşünüyorsan eğer keyfine bak..
Fake de değilsen elbet.

Hahah, ben severim fantezi falan, dini inanışıma aykırı olduğu için bu toplara giremem. Ama girene de neden koydun demem. Hatta vay be insanlar tutkulu ne güzel seviyor sevişiyor derim 🤣
Bunun tutkuyla ilgisi yok, baska birseyle ilgisi var😂 bir cok kisi yeterince dile getirmis zaten😂

Ben genel olarak yorumlamıştım. Size özel degildi tam olarak. Burdaki linç timine yazdım. Ayrıca neden saygı duymamalıyız??
Durmadan saygı duyalım diyen tipler bana komik geliyor, senden bağımsız bi durum. Ayrıca bu kişileri iki yüzlü buluyorum, çok defa samimiyetsizliklerine tanık oldum. Ben kendi adıma konuşursam saygı duymam, çünkü iğrençlik bence bu. Sokakta öpüşmekle aynı şey değil kesinlikle, mesela büyük ihtimalle sende sokakta sevişilmesini doğru bulmuyorsundur, sokağın ortasında böyle bi çifte denk gelsen saygı duyar mıydın onlara? Tam olarak aynı olmasada kendini internet aracılığıyla kamuya servis eden tipler böyle geliyor bana. Normal olduklarını düşünmüyorum.

Ne geldi aklıma?
Ya siz farkında olmadan çektiyse?
Böyle bir şey teklif eden biri, gizli çekim de yapar bence.
Belki de yaptı bunu açıklamanın yolunu arıyoro_O
Belki de nabız yokluyor, açıklasam tepkisi ne olur diye:KK51:

Yalnız eşini/partnerini para karşılığı başkalarıyla paylaşan bir ş....sizden zerre kadar farkı olmayan bu kişiden, siz nasıl bir algı zaafiyetindesiniz ki hala "sevgilim" diye bahsedebiliyorsunuz...bunu da anlamak çok zor.
Allah akıl fikir versin ne denir ki başka...

yasal olmayan herhangi bir şey yok ortada. ısrarla konu başka noktaya çekiliyor. biz öyle insanlar değiliz.
Valla sevdicegin gayet de oyle bir insan. Yakinda grupda teklif ederse sasirma. Sapigin tekiyle berabersin bil de hani.
Ustelik yasal ya da degil demedim. Birinin eline gecer tehdit eder sonra aglarsiniz falan anlaminda dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X