- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Strelitziia
-
kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi?
E peki amaç ne ya? Tamam çekin ya hu sizi tutan mı var bak ne dedim ben alan razı veren razı bu konuyu açman bile falso biz nerden bilelim erkek arkadaşının seni sevip sevmediğini yani sizin genişlik bizim erisemeyecegimiz kadar büyükpara kazanmak amacıyla söylemediğni düşündüğümü o kadar çok söyledim ki.
2009 da 3 bin arkadasla facebookunu kapatmis biri zaten kolay kolay etki altina girmez.Konu sahibi kendi ile çelişiyor.
Madem yaşadığın hayatın arkasındasın neden 2.üyelik aldın ki???
Biz değil ama etki altında kalabilecek kişiler olabilir diye düşünüyorum.
Şimdiki jenerasyon sevgili bulmaya çok meraklı.
Ama bu kadar uç bir örnek göreceğimi hiç düşünmüyordum.
Gerçekten nutkum tutuldu konuyu ilk okuyunca.
Bu arada konu da kapanmıyor.
Tren kazası gibi, istemesen de bakıyorsun..
evet haklısınızİşın etiğini, ahlaki boyutunu filan geçtim.
Sizce cidden zarar vermeme ihtimali var mı?
Duygusal yoğunlukla değil, cinsel çekimle değil, o an birbirinizi istediğiniz için değil; muhtemelen masturbasyon yapmaya hazırlanan adamlara görsellik sunmak için sevişeceksiniz.
Kamera hazır, yatak hazır, hadi sevişelim de bakalim kaç tık alacağız. Mantığı bu mu yani? Sevişmek bu kadar duygusuzlaşınca o ilişkinin geleceği hali düşünebiliyor musunuz?
Kendine biraz saygin varsa bu sapiktan ayrilmalisin.istemiyorum. kafamda çok şüphe var.
bilmiyorum. değişik mavili pembeli peruklar falan alırız demişti. normal ilişkmiziden sıkıldı mı acaba diye düşünmüştüm
Konuyu açarken direkt paradan puldan bahsederek açmışsınız. Takdir edersiniz ki 35 sayfa yorumu tek tek okumak gibi bir misyonum yok.para kazanmak amacıyla söylemediğni düşündüğümü o kadar çok söyledim ki.
blöf yapmayı düşünüyorum şu an, ciddi mi değil miKendine biraz saygin varsa bu sapiktan ayrilmalisin.
Uzum uzume baka kararir. Benden soylemesi...
blöf yapmayı düşünüyorum şu an, ciddi mi değil mi
erkek arkadaşımı seviyorum ve güveniyorum. başka biri olsa ben de oha yavaş gel derdim. bir de bir sürü yabancı hesabı inceleyince tepki veremedim.kaldım öyle. bu şekilde düşünmesi kesin olarak bana değer vermediği manasına mı geliyor yani? ben sadece heyecan arayışı olarak düşünmüştüm. çeşitli kostümler, farklı şeyler falan...
Bunu diyecektim sayfalardır da kaynadı
Kesinlikle blöfü yap ki ortaya çıksın elinde var mı yok mu
Varsa imha et ve kendini böyle bir düdükten koru
Ya var ya cidden şu haberim olmadan kameraya alınmak bazen çok takılıyor aklıma.Bunu diyecektim sayfalardır da kaynadı
Kesinlikle blöfü yap ki ortaya çıksın elinde var mı yok mu
Varsa imha et ve kendini böyle bir düdükten koru
Blof yaptigini biliyordum ondan kabul ettim derse , kabul edecek misin?blöf yapmayı düşünüyorum şu an, ciddi mi değil mi
Ya var ya cidden şu haberim olmadan kameraya alınmak bazen çok takılıyor aklıma.
Hadi bilgisayarı telefonu falan bir şekilde hallettirdim de ya odada gizli kamera varsa? Off durduk yere stres yaptım yine.
2009 da 3 bin arkadasla facebookunu kapatmis biri zaten kolay kolay etki altina girmez.
Boyle sevgili istesek coktan bulurduk canimmmm. Karaktersiz erkekleri kabul etmeme gibi bir ozelligimiz var.
Yalniz bu konu eksi sozluge duser .
Biz ilk durakta inelim.
Ya var ya cidden şu haberim olmadan kameraya alınmak bazen çok takılıyor aklıma.
Hadi bilgisayarı telefonu falan bir şekilde hallettirdim de ya odada gizli kamera varsa? Off durduk yere stres yaptım yine.
Desne kezbos olduk yine:)2009 da 3 bin arkadasla facebookunu kapatmis biri zaten kolay kolay etki altina girmez.
Boyle sevgili istesek coktan bulurduk canimmmm. Karaktersiz erkekleri kabul etmeme gibi bir ozelligimiz var.
Yalniz bu konu eksi sozluge duser .
Biz ilk durakta inelim.
hayır tabiki ya ofBlof yaptigini biliyordum ondan kabul ettim derse , kabul edecek misin?
Korkarim ki edersin sen. Adamda kisilik yok sen kalkmis onda kisilik kirintisi aramaya calisiyorsun.
Hadi ya, işe yarıyor mu? Tavanda falan da olsa, ne bileyim kuytuda köşede de olsa çıkıyor mu?Odadaki tüm ışık kaynaklarını kapatıp, telefon flaşı ile yansımaları kontrol edebilirsiniz.
Evet benim de ilk aklıma o geldi konuyu görünce de sonra dönüp adamlara baktım bi' yeak yeak donunu zor toplayan iq da oldukları için ihtimal vermedakjskajhsks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?