erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben aslında size hak veriyorum ama üzerine çok gidildiği için biraz korumak istedim. Bu kadar tepki de cok fazla. Küfürleri yazmama gerek yok okudunuz siz de. Buraya konu adam tamam fikir istiyor ama bu resmen ezmek küçük görmek kötü bir şekilde etiketlemek. Tamam tepki olur Ama bu kadarı çok fazla.

Acmasinin nedeni akil alma dusuncesi degil ki. Zaten yapip yapmamaya egimli olup olmadigi goruluyor.

Cok umrumda degil canim . Buradaki konular hayatimi sekillendirmiyor. Kimsenin sekillendirmesin.

Ozellikle genc kizlarimiz da cok amaaaa cokkkk dikkatli ve akilli olsun.

Modern hayatin yan etkileri bunlar : Erken yasta sevgili edinmek , akabinde doyumsuz olmak, degisik fantaziler vs vs...

Biz ne yapacaksiniz bu yasta sevgiliyi, okuyun deyince geri kafali ve libidosu dusuk oluyoruz.

O yuzden bosverrrr....

Güzel kardeşim insan bazen olayın içindeyken gerçekleri göremeyebilir.Ama sen bir değişik bakıyosun olaya.Sevip sevmediğini anlamaya çalışıyosun ya şöyle anlatayım.Normal normlarda olan türk erkekleri “sevdiğim” dediği kadının değil vücudu biraz seksi giyinip dişi görünse problem çıkarır.
Kıskançlık denen bişey var ya hani o sevdiğini paylaşamamaktan gelir.Evet herkesin belli ölçülerde fantezileri olabilir ama bukadarına sapıklık deniyo.

İki ihtimal var birincisi erkek arkadaşın seni sevmiyor ,cinsel araçsın ve sapık.İkincisi seni seviyor ama sapık.Yani her ikiside iğrenç.
Yapma bunu kendine yaşın çok küçük.Bazı şeyleri özgürlük,modernlik diye adlandırıyorsunuz ama vallahi billahi bu değil.

Misal verdim, öyle bi stereotip vardır ya, benimde 3 tane dövmem var mesela, yüzümde piercing dolu çoğu yoruma pek katılmadım ben de ama ben diyorum ki buna izin veren kişi konu sahibi, konu resmen kamuoyu yoklaması. Önünde klavyesi olan istediğini yazar artık, biz beğensekde beğenmesek de.

Kizlar bana kizmayin bende kapaliyim yeminle muhafazakar kapalilikla alakasi yok esimle benim ortak arkadasimiz var kiz o kadr saf iyi biriyid ki kocasini aldatti oda kapali pardesuldu allah korkusu yok iste hastahaneye gidiyorm diye birini bulmus birde doktor diye kaydetmis o ne ala gunu gunu gun etmissss allah islah etsin

Valla hala nasıl o adamla berabersin ben onu anlamıyorum.Sevgilinde biraz akıl olsa kalkıpta kız arkadaşıyla olan özelini cümle aleme izletmez.

Evet haklısın. Ama biliyor musun yavaştan ülke değişiyor. Yakında bu durumlar çok normal karşılanacak hissi var bende. Hahah ben kocayı da boşadım, kim ne yaparsa yapsın benim derdim bana yeter tiplerindeyim

Birde şu açıdan bak.
Bunu para için istemiyor çünkü şimdi maddi durumunuz iyi.
Peki dünyanın binbir türlü hali var... Olaki ilerde işler bozuldu, işinizi kaybettiniz, ekonomik kriz çıktı vs vs parasız kaldınız.
Bu adam (adam dediysem lafın gelişi) sırtımda taş taşır seni ele güne muhtaç etmem diyecek mi? HAYIR.
Soyun bakalım hatun iş başa düştü diyecek...
Umarım anlatabildim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…