- 21 Eylül 2017
- 2.803
- 6.970
- 158
- Konu Sahibi Strelitziia
Durmadan saygı duyalım diyen tipler bana komik geliyor, senden bağımsız bi durum. Ayrıca bu kişileri iki yüzlü buluyorum, çok defa samimiyetsizliklerine tanık oldum. Ben kendi adıma konuşursam saygı duymam, çünkü iğrençlik bence bu. Sokakta öpüşmekle aynı şey değil kesinlikle, mesela büyük ihtimalle sende sokakta sevişilmesini doğru bulmuyorsundur, sokağın ortasında böyle bi çifte denk gelsen saygı duyar mıydın onlara? Tam olarak aynı olmasada kendini internet aracılığıyla kamuya servis eden tipler böyle geliyor bana. Normal olduklarını düşünmüyorum.
Sokakta sevişenleri normal bulmam ama gidip de uyarmam. Başımı çeviririm. Kendimden çok çocuklarım için endişelenirim. Ama bu siteler zaten yetişkin sitesi ve Türkiyeden yasal yollarla girişi yasak. Bir yoruma yazdim size de yazayim.Yani düşünüyorum onlar videoları yükleyince ne olacak diye. Kimseye bir zarari yok. O siteye girenler zaten onu izlemek için giriyor, atan memnun izleyen memnun. Bizi alakadar etmiyor. Kimseyi taciz etmiyor. Kimseyi hedef almıyor. O zaman beni ilgilendirmez diye düşünüyorum. Ve size saygı duyuyorum diyorum. Ama yaptığınızı destekliyorum demiyorum. Yapılanı doğru bulmuyorum ama yine de kimsenin zararsız birine karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır