erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durmadan saygı duyalım diyen tipler bana komik geliyor, senden bağımsız bi durum. Ayrıca bu kişileri iki yüzlü buluyorum, çok defa samimiyetsizliklerine tanık oldum. Ben kendi adıma konuşursam saygı duymam, çünkü iğrençlik bence bu. Sokakta öpüşmekle aynı şey değil kesinlikle, mesela büyük ihtimalle sende sokakta sevişilmesini doğru bulmuyorsundur, sokağın ortasında böyle bi çifte denk gelsen saygı duyar mıydın onlara? Tam olarak aynı olmasada kendini internet aracılığıyla kamuya servis eden tipler böyle geliyor bana. Normal olduklarını düşünmüyorum.

Sokakta sevişenleri normal bulmam ama gidip de uyarmam. Başımı çeviririm. Kendimden çok çocuklarım için endişelenirim. Ama bu siteler zaten yetişkin sitesi ve Türkiyeden yasal yollarla girişi yasak. Bir yoruma yazdim size de yazayim.Yani düşünüyorum onlar videoları yükleyince ne olacak diye. Kimseye bir zarari yok. O siteye girenler zaten onu izlemek için giriyor, atan memnun izleyen memnun. Bizi alakadar etmiyor. Kimseyi taciz etmiyor. Kimseyi hedef almıyor. O zaman beni ilgilendirmez diye düşünüyorum. Ve size saygı duyuyorum diyorum. Ama yaptığınızı destekliyorum demiyorum. Yapılanı doğru bulmuyorum ama yine de kimsenin zararsız birine karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır

yani sizleri anlıyorum hakaretleriniz dışında, haklı şeyler söyküyorsunuz ama, para mevzusunu hiç yazmasaydım da mı böyle düşünecektiniz? çünkü herkes bunun üzerine yoğunlaştı ama ben erkek arkadaşımın böyle bir paraya ihtiyacı olmadığını biliyorum, söyleyiş tarzı da öyle değildi. sadece fantazi olarak düşündüğüne yemin edebilirim. sizden bu konyda akıl almak istemiştim.
Para değil fantazi için istedi böyle bir iğrençliği ne farkeder ki? Adam g.vat arkadaşım, ha sen hala ilişkinin gidişatını düşünüyorsun sana da birşey demeyeyim senin de ne olduğun ortada oluyor!

Bişey yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş ya...
Bu sapık heriften yada değil ilerde bir çocuğunuz olursa suratına nasıl bakacaksınız çok merak ediyorum!
Yada bu heriften ayrıldın ilerde kocanın elini utanmadan nasıl tutacaksın?
Ki bu utanç için o aklınızdaki şeyi yapmak dahi şart değil. Zamanında bu karakterdeki bir adam ile olmuş olmak dahi geleceğin için bir utanç sebebidir.
Adam resmen g*vat. Bir erkeğin düşebileceği en dip en iğrenç nokta bu sanırım, g*vatlık.
Yapmayın bunu kendinize. Bu tiplerle kendinizi kirletmeyin.
Halen ilişkimize zarar verir mi diye soruyorsunya pess doğrusu...
Sil herşeyi ve kendine temiz bir sayfa aç kardeşim daha fazla kıyma kendine..

Adam senin vucudunu pazarlamayi teklif ediyor.
Sen de acaba diyorsun.

Insan icine sinen, arkasinda durabilecegi bir sey yaparken yüzünü saklama geregi duymaz. Sana mantikli geliyorsa yüzünü saklamadan paylas derim ;)

Mecburdum para icin yaptim diyeni anlarim ama bu sapkin zihniyeti anlayamam.

Medeniyet diye diye iyice herşeyi seviyesizleştirmeye başladılar. Kişilik meselesidir diyeceğim de benim kişiliğime uymadığı için tepki vermem abes kaçmamalı. Sonuç olarak herkesin fikrini açıkça beyan edilmesi istenilen bir konu. Erkek arkadaşım heyecan arayacaksa bunu ağzının salyaları akarak izleyen şahsiyetlerle mi sağlayacak? Erkek arkadaşının heyecanı para, asıl heyecanı yaşayacak olan videoyu izleyenler yaşayacak :KK70:paraya ihtiyacı yok ama şu kadar kazanılıyor demesi de gözü doymadığının belgesidir. Para kazanmak kolay da Allah karaktere zeval vermesin:stop:

ya herkes bana yüklendi, bana niye hakaret ediyrsunuz? bana hakaret ettiğiniz için savunuyormuşum gibi gözüküyor. offff
Neden cunku muhatabimiz sensin😂birde fikir istiyorsun guyya. 1 tane bile hakaret yok benim sana soylediklerimde dislike yapip duruyosun. Benim icin onemsiz ama... birde erkek arkadasini savunman trajikomik

Amannn boswrrr kuzumm herkesin hayati kendine kendi dusen aglamaz
Bu hayatı yaşayan insanların çocukları neyin ilerde benim prensesimin karşısına çıkıp aynı kansız teklifi yapacaklar o yüzden midem kaldırmıyor.
Bugün buna tepki vermezsem yarın olacaklara çanak tutacakmışım gibi

Neden cunku muhatabimiz sensin😂birde fikir istiyorsun guyya. 1 tane bile hakaret yok benim sana soylediklerimde dislike yapip duruyosun. Benim icin onemsiz ama... birde erkek arkadasini savunman trajikomik
doğrudan değil ama genel olarak küçük düşürücü şetler yazıyorsunuz beni kastederek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X