Bir yıldır biri ile çıkıyordum çok mutluyduk ben öyle sanmışım
onu çok seviyordum fakat son zamanlarda sürekli çok mesajlaştığımızı sıkıldığını konuşacak birşeyler bulamadığını söyleyerek kalbimi kırıyordu soğukluğu hissettikçe kavgalar çıktı sonra ayrıldık ama bu kezde peşimden koştu ayrılamazsın falan dedi seni çok seviyorum dedi ayrıldığımızda eski bir dostu ile kız ile arkadas oldu numarasını verdı bnde o kız hakkında madem onunla konuşacaksın konuşun dedim ters bir laf ettim o da o değil sensin o dedi sonra tekrar özürler diledi affetmk etmemek arasında kalmıştım ki internet şifresini istedim verdi açtım bir baktım kıza samimi laflar etmiş kız mesaj fazla atmıyor diye neden atmıyorsun demiş üzgün ifadeler kullanmış ben bunu görünce tekrar defol git şimdi kıza dedim mesaj atmadım.Atmayınca tehtit etti yalvardı falan barışmayacaktım fakat kızla ne konuştugunu merak ettim kızın numarasını bulup neden sevgilime yazıyorsun dedim o da bana, senin sevgilin bana defalarca seni seviyorum seni beklicem dedi ben değil o mesaj atma diyene kadarda ona mesaj atıcam dedi karışamazsın dedi sevgilim sandığım kişide bana ondan özür dileyeceksin ters konuştuğun için demişti bnde ona seni seviyorum demişsin ne kadar pisliksin dedim bana ilk küfretti sonra tekrar seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye yalvarıyor bana yardım edin ben ne yapıcam uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim