Erkek arkadaşımın tutarsız davranışları

arsere

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
61
0
16
Burdur
Bir yıldır biri ile çıkıyordum çok mutluyduk ben öyle sanmışım :( onu çok seviyordum fakat son zamanlarda sürekli çok mesajlaştığımızı sıkıldığını konuşacak birşeyler bulamadığını söyleyerek kalbimi kırıyordu soğukluğu hissettikçe kavgalar çıktı sonra ayrıldık ama bu kezde peşimden koştu ayrılamazsın falan dedi seni çok seviyorum dedi ayrıldığımızda eski bir dostu ile kız ile arkadas oldu numarasını verdı bnde o kız hakkında madem onunla konuşacaksın konuşun dedim ters bir laf ettim o da o değil sensin o dedi sonra tekrar özürler diledi affetmk etmemek arasında kalmıştım ki internet şifresini istedim verdi açtım bir baktım kıza samimi laflar etmiş kız mesaj fazla atmıyor diye neden atmıyorsun demiş üzgün ifadeler kullanmış ben bunu görünce tekrar defol git şimdi kıza dedim mesaj atmadım.Atmayınca tehtit etti yalvardı falan barışmayacaktım fakat kızla ne konuştugunu merak ettim kızın numarasını bulup neden sevgilime yazıyorsun dedim o da bana, senin sevgilin bana defalarca seni seviyorum seni beklicem dedi ben değil o mesaj atma diyene kadarda ona mesaj atıcam dedi karışamazsın dedi sevgilim sandığım kişide bana ondan özür dileyeceksin ters konuştuğun için demişti bnde ona seni seviyorum demişsin ne kadar pisliksin dedim bana ilk küfretti sonra tekrar seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye yalvarıyor bana yardım edin ben ne yapıcam uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim:(

Erkek arkadaşın seni takıntı haline getirmiş heralde, ya da sen onu sevdiğin için seni elinde bulundurmak istiyor ne olur ne olmaz ayarladığımız kızlardan ayrılırsak açıkta kalmayalım diye düşünüyordur. Nasıl bir yüreği varmış maşallah 2 kişiyi birden seviyor. Hiç birlikte olunacak bir erkek değil bence en yakın sürede kurtul ondan bütün irtibatını kesmeye çalış telefon numaranı falan değiştir. Ayrıca tehdit ne demek ya zorba mı bu insan ne olursa olsun tehdit etmeye hakkı yok , polise gider şikayet ederim de korkut umarım en yakın zamanda bırakır peşini canım :/

Bir yıldır biri ile çıkıyordum çok mutluyduk ben öyle sanmışım :( onu çok seviyordum fakat son zamanlarda sürekli çok mesajlaştığımızı sıkıldığını konuşacak birşeyler bulamadığını söyleyerek kalbimi kırıyordu soğukluğu hissettikçe kavgalar çıktı sonra ayrıldık ama bu kezde peşimden koştu ayrılamazsın falan dedi seni çok seviyorum dedi ayrıldığımızda eski bir dostu ile kız ile arkadas oldu numarasını verdı bnde o kız hakkında madem onunla konuşacaksın konuşun dedim ters bir laf ettim o da o değil sensin o dedi sonra tekrar özürler diledi affetmk etmemek arasında kalmıştım ki internet şifresini istedim verdi açtım bir baktım kıza samimi laflar etmiş kız mesaj fazla atmıyor diye neden atmıyorsun demiş üzgün ifadeler kullanmış ben bunu görünce tekrar defol git şimdi kıza dedim mesaj atmadım.Atmayınca tehtit etti yalvardı falan barışmayacaktım fakat kızla ne konuştugunu merak ettim kızın numarasını bulup neden sevgilime yazıyorsun dedim o da bana, senin sevgilin bana defalarca seni seviyorum seni beklicem dedi ben değil o mesaj atma diyene kadarda ona mesaj atıcam dedi karışamazsın dedi sevgilim sandığım kişide bana ondan özür dileyeceksin ters konuştuğun için demişti bnde ona seni seviyorum demişsin ne kadar pisliksin dedim bana ilk küfretti sonra tekrar seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye yalvarıyor bana yardım edin ben ne yapıcam uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim:(

bu tarz erkekler tehlikelidir...
yalancı kelimesi bile bunların yanında masum kalır..

kızın söyledıklerı nefretını 2 kere daha körüklemedi mi??

barışırsan bile ılerıde bin pişman olursun..

karı kız düşkünü biri işte.anlaman ıçın daha nelerın olması gerekıyor?? aldatılmıssın bıle..

Son düzenleme:
Evanescence87haklısın aldatıldım sevince göz görmüyor işte :( sentinuss bu saatten sonra ona hiç güvenmiyorum artık ama o kızada bırakmak istemiyortum war10ck telefon hat onun üstüne arkadaşlarımlada konuşmuştum kızlar ile hattını çıkartıp birde benim en yakın arkadşlarıma sarkmasını istemiyorum gerçi onun yüzünden tüm arkadaşlarımdan bile vazgeçmiştim teşekkür ederim cevaplarınız için

Hattı kırıp at bir süre kullanmazsan kapanır kendi kendine, arkadaşlarına da sarkıyorsa onlar da ona göre tavır takınsınlar bundan uzak dursunlar ne biçim erkekler var böyle ya kafalarını başka şeylere yorsalar prof. olurlardı

kolay kolay kimseye ayrıl ya da boşan diye yorum yapmam fakat sizin durumunuza da mücadele edin diye bir yorum getiremeyeceğim...

hem size gelip seni seviyorum diyor, hem de gidip diğer kıza...

yani bunu bile bile ne yapacağım diye de hala düşünülmez ki :50:

yorumunuzda o kıza bırakmak istemiyorum demişsiniz.. Kendinizi bu kadar basitleştirmeyin...

sevgilinize asılan bir kız değil ki, rahatsız olup bırakmam sana ben diyesiniz.. resmen çocuk ikinize de yazıyor...
belki o kızın midesi kabul ediyordur ama sizin ki etmesin bana kalırsa....

seviyorum da demeyin Allah aşkına... şimdi devam etseniz ileride bu tür sorunlar yaşandığında iki katı üzüleceksiniz...
boştan yere böyle bir çocukla vakit geçirip iyice bağlanmayın derim ben...

çünkü bariz bir şekilde çocuk her çiçekten bal almaya bakıyor...

bence ayrılmakla iyi yapmıssın ya gercekten takıntılı bos ver gitsin

haklısınız bende dediklerinizi yaptım dün gece bana bir daha mesaj atmamasını onu istemediğimi seviyorum dediği kıza gitmesini söyledim.Sabah bir baktım mesajlara sürekli bana küfür etmiş işte sen şöylesin başka erkege git gibi kötü kötü laflar hiç mesaj atmadım öğlen bu kezde seni çok seviyorum annem üstüne yemin ederim sadece seni sevdim sana inat teklif ettim o kıza lütfen bırakma yazmış hayatımdan çıkmasını söyledim bu kezde ev telefonu hiç susmuyor sürekli çaldırıp kapatıyor tehtit ediyor aklı sıra babama söyleyecekmiş sizce psikolojisi bu kadar bozuk bir kişi dediğini yapar mı?

• hala erkek arkadaşım diyebiliyosunuz diğer kızdan özür dilemenizi bile istiyecek olan birine...
  • arkanı dön ve koşşşşşşş saplantıdan ve hırstan başka hiç bişey yok burda.:34:

Bikızın numarasını bulup neden sevgilime yazıyorsun dedim o da bana, senin sevgilin bana defalarca seni seviyorum seni beklicem dedi ben değil o mesaj atma diyene kadarda ona mesaj atıcam dedi karışamazsın dedi sevgilim sandığım kişide bana ondan özür dileyeceksin ters konuştuğun için demişti bnde ona seni seviyorum demişsin ne kadar pisliksin dedim bana ilk küfretti sonra tekrar seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum diye yalvarıyor bana yardım edin ben ne yapıcam uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim:(

İleride sizi aldattığı kadınların telefon numaraları ve adreslerini bulup onlara hesap sorduğunuzda "Kocan beni sevdiğini söyledi, seni boşayıp beni alacak" dediklerini, üstüne eşinizin de "Seni aldattığım kadından özür dile, kalbini kırmışsın minnoşumun" dediğini duymak istemiyorsanız ayrılacaksınız... :ssz:

hayatımdan çıkmasını söyledim bu kezde ev telefonu hiç susmuyor sürekli çaldırıp kapatıyor tehtit ediyor aklı sıra babama söyleyecekmiş sizce psikolojisi bu kadar bozuk bir kişi dediğini yapar mı?

Doğru olanı yapmışsınız... Evet, psikolojisi bozuk ve bunu bir yıldır fark etmemiş olmanız enteresan... "Böyle tavırları yoktu, bana çok iyi davranırdı" diyeceksiniz ama bu denli saati saatine uymayan biri bu dengesizliğini istese de saklayamaz siz görmezden gelmiş, kabul etmek istememişsinizdir...

Dediğini yapabilir evet ama diyelim babanıza söyledi, ne anlatabilir, çekineceğiniz bir şey var mı? Babanız en kötü ne tepki verebilir? Babanız her ne yaparsa yapsın eninde sonunda bağrına basar sizi, böyle tutarsız, sağlıksız, eline beline sahip çıkamayan adamlara boyun eğmekten iyidir, hakaretlere, küfürlere, ihanetlere katlanacağınıza babanıza sığının...
:kkk:

Farketmedim daha doğrusu dediğiniz gibi aşkda gözümü kör etmiş olabilir ama ne bileyim yüzük takmıştık ikimiz aramızda onu ben çıkardım ama o hiç çıkarmadı bensiz gittiği aile gezisinde de mezuniyetinde de fotoğraflarda yüzük hep parmağında ve tüm ailesi biliyor beni herkese evlenİcez diyordu sürekli aile yakınları akrabaları ile tanıştırıyordu hiç tahmin etmezdim böyle bir şey yapacağını.

Bir kaç saat önce ısrarla aradı ve beni çağırdı gelmicem dedim yalvardı sadece 5 dakika seni görüp hayatından çıkıcam dedi hayırda desem ısrar etti gittim bana öyle baktı konuşamıyordu resmen ağlıyordu çok kötüydü yinede başım dik hiç taviz vermedim yapmayacaktın dedim ben sana inat yaptım falan dedi elini uzattı kendine iyi bak dedi vedalaştık ama çok ağlamış ve konuşacak durumda bile değildi eve geldim tekrar mesaj attı seni hep beklicem umarım bana birgün inanırsın seni çok seviyorum ben sadece seninle evlenmek istiyorum hoşçakl dedi.

Back
X