- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
her erkek izliyor konusunu katılmıyorum daha 1 2 hafta önce sevgilimi bilgisayarını kontrol ettim tek bişey çıkmadı bu konuyla alakalı...
ama çok rahatsız olduysan bunu bildiğini belli etmeden konuyu açıp konuşabilirsin... ne kadar rahatsız olcagını dile getirebilirsin..
ctrl+shift+n yapınca chrome da gizli pencere açılıyor. Ordan izliyorlar

galiba sevgilim cinsel videolar izliyor. bilgisayarında geçmişine bakarken yakaladım 1 hafta önce. ona birşey belli etmiyorum ama içim içimi yiyor. belli edersem gururu kırılır diye düşünüyorum of. bu normal mi? her erkek izler mi? kime sorsam onlar duygusal boyuta inmiyorlar orada izliyorlarsa kapattıklarında bitiyor diyorlar. ama ben kaldıramıyorum çok üzülüyorum![]()
Yüzüne vurmak değil de oturmuş bir ilişkiyse cinsellik konuşabiliyorsanız bunun da konusunu açabilirsin. Adam illa ki masturbasyon yapıcak. İşte o an ihtiyaç duyup açıyordur. böyle şeylerden konu açıp sorabilirsin. Her erkek izler demiyim. Diyince kızıyolar en azından izlemesi anormal değil sapkınlık değil rahatsız olman gereken bir şey değil. Tabi izlediği şeyler önemli hayvan, gay, çocuk izliyorsa tehlikelidir.
Kapatınca tabi bitiyor canım sen de aşık mı olucaktı ordaki kadına. O anlık tatmin olmak için izliyor sadece. Bazı erkek izleyerek yapar bazısı izlemeden yapar.. Takılma böyle şeylere.