- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
ona aşık olduğun için olabilir:44:
merhabalar benim 2 senedir aşamadığım bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 senelik süreçte çok ayırıp birleştik fakat onunla ilgisi olmadığına eminim ben onun yanında hep bişeylerden çekiniyorum mesela yemek yiyemiyorum hatta bişeyler içmeye bile utanıyorumo rahat banada diyor aşkım kasma kendini benim gibi rahat ol yanında en rahat davranabileceğin kişi ben olmalıyım diyor ama elimde değil mesela yarın buluşacağız mutlaka bişeyler yiyip içmemiz gerek ama ben çok utanıyorum lütfen yardım edin nasıl aşabilirim bunu normalde diğer insanların yanında gayet rahatımdır bu bi tek onun yanında oluyor acil yardım
Öz güven problemimi yaşıyorsunuz :26:
yani aşık olan tek kız ben değilim ki nice aşık olan kişiler var sorunun bu olduğunu sanmıyorum
Bizde eşimle sevgiliyken ilk zamanlar bende çekinirdim hiçbirşey yiyip içmezdim yanında ama biz aynı iş yerinde çalışıyorduk ve günün en az 15 saati birlikteydik kısa zamanda alıştım.Gayette rahattım yanında.Şimdi sizede zamanla düzelir dicem ama 2 yıl olmuş:44:Ne sıklıkla görüşüyorsunuz.Belki sık sık görüşmüyorsanız ondan uzamıştır bu durum.
merhabalar benim 2 senedir aşamadığım bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 senelik süreçte çok ayırıp birleştik fakat onunla ilgisi olmadığına eminim ben onun yanında hep bişeylerden çekiniyorum mesela yemek yiyemiyorum hatta bişeyler içmeye bile utanıyorumo rahat banada diyor aşkım kasma kendini benim gibi rahat ol yanında en rahat davranabileceğin kişi ben olmalıyım diyor ama elimde değil mesela yarın buluşacağız mutlaka bişeyler yiyip içmemiz gerek ama ben çok utanıyorum lütfen yardım edin nasıl aşabilirim bunu normalde diğer insanların yanında gayet rahatımdır bu bi tek onun yanında oluyor acil yardım
canım dikkat ettiysen özellikle belirttim diğer tüm insanlar arasında hiçbir sorun yaşamıyorum sadece sevgilimleyken oluyor bu eğer herkes için aynı durum geçerli olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi
Farketmez yinede aynı sorumu yönelteceğim.
Bu sefer farklı sorayım.
Onun yanında yemek yerken veya bişeyler içerken rahat olamıyorum diyorsunuz.
Buradaki rahat olamama tam olarak yerken bir yerime bulaştırırım bir şey dökerim gibimi yoksa farklı birşeymi ?
yok hayır dökerim falan kaygısı değil bu yani çok farklı oluyorum onun karşısında
aşktan kaynaklanıyo ne güzel
çok ayrılıp birleştiğiniz için bu heyecan hep ortada kalmış.
bizde 5 yıldır birlikteyiz hiç ayrılma dönemlermiz olmadı 6 7 ayda anca attım bu sıkıntıyı üzerimden.arkadaşlarım bile zayıfladığım fark etti
bide benim sevdiceğim saolsun ilk yemeğimiz için balıkçıya götürdü beni düşünün halimi benmi balığı yedim balıkmı beni bilmiyorum
ama şimdi atlattım çok şükür çok çok rahatım şu an yanında.
sevgilin rahat ol diyomuş ne güzel onu dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?