erkek arkadaşımın yanında rahat olamıyorum :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar benim 2 senedir aşamadığım bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 senelik süreçte çok ayırıp birleştik fakat onunla ilgisi olmadığına eminim ben onun yanında hep bişeylerden çekiniyorum mesel ayemek yiyemiyorum hatta bişeyler içmeye bile utanıyorum o rahat banada diyor aşkım kasma kendini benim gibi rahat ol yanında en rahat davranabileceğim kişi ben olmalıyım diyor ama elimde değil mesela yarın buluşacağız mutlaka bişeyler yiyip içmemiz gerek ama ben çok utanıyorum lütfen yarım edin nasıl aşabilirim bunu normalde diğer insanların yanında gayet rahatımdır bu bi tek onun yanında oluyor acil yardım

Bizde eşimle sevgiliyken ilk zamanlar bende çekinirdim hiçbirşey yiyip içmezdim yanında ama biz aynı iş yerinde çalışıyorduk ve günün en az 15 saati birlikteydik kısa zamanda alıştım.Gayette rahattım yanında.Şimdi sizede zamanla düzelir dicem ama 2 yıl olmuş:44:Ne sıklıkla görüşüyorsunuz.Belki sık sık görüşmüyorsanız ondan uzamıştır bu durum.

canım ayrı şehirlerdeyiz malesef çok sık görüşemiyoruz hatta birlikte tatil yapmıştık yemek zamanı geldiğinde resmen zehir oluyodu herşey bana o kadar utanıyodum ki halbuki çokta yiyip içmeyi seven biriyimdir

canım bu bendede var sende olan kasma durumu ama bende şu şekildeydi bu kasma durumu ona alışana kadrdı yani sonra yok oldu kendiliğinden bende cok kasıyordum birşey yerken falan cok kasıyodum kendimi

canım dikkat ettiysen özellikle belirttim diğer tüm insanlar arasında hiçbir sorun yaşamıyorum sadece sevgilimleyken oluyor bu eğer herkes için aynı durum geçerli olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi

Farketmez yinede aynı sorumu yönelteceğim.
Bu sefer farklı sorayım.
Onun yanında yemek yerken veya bişeyler içerken rahat olamıyorum diyorsunuz.
Buradaki rahat olamama tam olarak yerken bir yerime bulaştırırım bir şey dökerim gibimi yoksa farklı birşeymi ?

Son düzenleme:
canım ben konu falan acamıyorum ya yanlış yazdığım için ceza almışım yorum limitimde dolmadığı için sana özel mesaj atamıyorum bana msn adresni atabilirmisn özelden senin yardımana ihtiyacım var bi konuda ama

2 yıl bu problemi aşmanız için çok uzun bi süre
Acaba bişey mi dedi siz yemek yerken falanda alındınız?

aşktan kaynaklanıyo ne güzel
çok ayrılıp birleştiğiniz için bu heyecan hep ortada kalmış.
bizde 5 yıldır birlikteyiz hiç ayrılma dönemlermiz olmadı 6 7 ayda anca attım bu sıkıntıyı üzerimden.arkadaşlarım bile zayıfladığım fark etti
bide benim sevdiceğim saolsun ilk yemeğimiz için balıkçıya götürdü beni düşünün halimi benmi balığı yedim balıkmı beni bilmiyorum
ama şimdi atlattım çok şükür çok çok rahatım şu an yanında.
sevgilin rahat ol diyomuş ne güzel onu dinle

yok hayır dökerim falan kaygısı değil bu yani çok farklı oluyorum onun karşısında

yok hayır dökerim falan kaygısı değil bu yani çok farklı oluyorum onun karşısında

O duyguyu ilk zamanlar bende yaşadım tam olarak tarif edemesem de.o yüzden anlıyorum seni.

Ama kendi kendine aşabilirsin gün gelecek o insanla bir yatacak kalkacak aynı sofraya oturacaksın böyle düşün.

Rahat bırakmaya çalış kendini.Mesela ben yemeği yemedğim zamanlar o bana yedirirdi bu daha zordu ama sonunda alıştım

acaba ona karşı mükemmel mi görünmek istiyorsun bilinçaltı?
bundan dolayı kendini kasıp geriyorsundur

ha ne dersin olabilir mi???

canım bence açlıktan karnın guruldadığında daha çok utanırsın. aşmaya çalışma aş. evlenince ne olucak açlıktan ölürsün

ay çok güldüm canım balık mı beni yedi ben mi balığı demişsin ya canım bizde birlikte burger kinge gitmiştik yol üzerinde bi tek o vardı mecbur normalde king chickeni bayıla bayıla yer yutarım ama o karşımda diye öyle bi yemem vardı ki utanıdğımdan 1 saatte bitirmiştim umzarım zamanla bende aşarım canım senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…