- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
aynen yaaa! onunla yemeğe çıkmadan önce evde karnımı doyururdum aç kalmayayım diye,kola bile içemezdim yanında
hep bana aşkım ye,iç derdi. bir gün ( 3-4 aylık sevgiliyiz) yazık para veriyor içeyim bari deyip kolayı yarısına kadar içtim zorlanarak..muhabbetin yarısında bana ne dese iyi "oooo içmicem içmicem dedin ama bakıyorum götürmüşsün kolayı "
ayyyyyyyyyyy bu kadar olur kız aynı benimki yaaaaamerhabalar sevgilim yarın yine geliyor yanıma ve bu defa bana dedi ki eğer yemeği yemezsen başından aşağı döküp çeker giderim bunuda yapmazsam en ş...rfsiz insanım dediiya ben ne yapacağım yardım edin elimde değil çekiniyorum yanındayken
ayyyyyyyyyyy bu kadar olur kız aynı benimki yaaaaabak sana tavsıye ben geçen gorustugumuzde azda olsa yıyıp ıcebıldım ben.. kendını rahatlat ay ben superım ya ne kadar guzelım bana aşık oda falan diye düşün inan sen rahat oldukca o sana daha cok asık olacaktır byle dıyorum da bende seninle aynı durumdayım kız
merhabalar sevgilim yarın yine geliyor yanıma ve bu defa bana dedi ki eğer yemeği yemezsen başından aşağı döküp çeker giderim bunuda yapmazsam en ş...rfsiz insanım dediiya ben ne yapacağım yardım edin elimde değil çekiniyorum yanındayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?