erkek arkadaşımın yanında rahat olamıyorum :(

Çok güldüm

biz gayet buluşuyoruz yiyoruz hatta doğum günümde pasta alıp eve gelmiştik ve pislük olalım deyip çatalla dalmıştık pastaya videoya çekmiştik çok komik ve güzeldi

Hayret valla biz de tam tersi çok rahatız :)
Hatta ilk buluşmada onu bi mağazaya götürüp anneme kettle almışlığımız var

bu konudan muzdarip amma çok kişi varmış kendimden utandım valla:)
ben gayet rahat yer içerim ilk günden beri, tabi o benden de rahat bunun da etkisi olabilir:)
canım sen de rahat ol bence aç aç geçmez ömür

Benim bir arkadaşım da senin gibi. 3 yıl olacak tanışalı ama hala ilk gün kü gibi heecanlı ve eli ayağına dolaşıyor, buz kesiyor elleri. Çünkü arkadaşım kaybetme korkusu yaşıyor 3 yıldır. Acaba böyle birşey olabilir mi?

Ayrı şehirlerdesiniz, bunun da etkisi olabilir ama yine de fazla sürmüş bu halin sanki.

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım da senin gibi. 3 yıl olacak tanışalı ama hala ilk gün ki gibi heecanlı ve eli ayağına dolaşıyor, buz kesiyor elleri. Çünkü arkadaşım kaybetme korkusu yaşıyor 3 yıldır. Acaba böyle birşey olabilir mi?

Ayrı şehirlerdesiniz, bunun da etkisi olabilir ama yine de fazla sürmüş bu halin sanki.

NOT: flood yaptım istemeyerek, lütfen silerseniz ikincisini görüntü kirliliği yaşanmaz

Son düzenleme:
Ben de ilk zamanlarda kısa bir süre öyleydim.
Sonrasında ne oldu ?
Normalde yiyesim yoksa bile onun yanında iştahım açılıp yiyorum.
O kadar şeyi yiyen ben miyim ben de şaşırıyorum.

Şimdi uzaklık falan derken beraber zaman geçirmek çok daha özel bir durum, her zaman olmuyor sonuçta.
Heyecandan da zorlanıyorsundur.
Sonradan düzelir o da ..

O durum bendede var bazı insanların yanında rahat olamıyorum bazılrının yanında ise çok rahat ama o senin sevgilin huzurlu hissetmeye alıştır kendini...rahat olmaya bak..

merhabalar sevgilim yarın yine geliyor yanıma ve bu defa bana dedi ki eğer yemeği yemezsen başından aşağı döküp çeker giderim bunuda yapmazsam en ş...rfsiz insanım dedii ya ben ne yapacağım yardım edin elimde değil çekiniyorum yanındayken

ayyyyyyyyyyy bu kadar olur kız aynı benimki yaaaaa bak sana tavsıye ben geçen gorustugumuzde azda olsa yıyıp ıcebıldım ben.. kendını rahatlat ay ben superım ya ne kadar guzelım bana aşık oda falan diye düşün inan sen rahat oldukca o sana daha cok asık olacaktır byle dıyorum da bende seninle aynı durumdayım kız

ay canım benim kader arkadaşım yarın mecbur zorlicam yani kendimi yoksa gider vallaha hiç acımaz
valla milletin kızına imreniyorum öyle rahat yiyip içiyolar ben niye böyleyim diyorum yani:97: aşarız inşallah zamanla ben inanıyorum:13:

konuyu görünce dayanamadım gülmeye başladım cünkü kendim geldi aklıma eşimle evlenmeden önce
yanında hicbirşey yiyemezdım ve yemeğede okadar düşkündümki ağzımda geveler ve yarım kalırdı
herşey, canım istemiyor falan derdim. ama en komiğide ne biliyormusun eğer sevdim birşeyse aklıma gece bir düşerdi ay yeseydim keşke
canım istedi ama yiyemedim diye uyuyamazdım eşimi düşünmezdim yemeği düşünmekten bu 8 sene flört döneminde böyle geçti
şimdi 7 yıllıkta evliyim,veee şimdi ikimizde çok yiyoruz yemeği çok seviyoruz ve utanmıyorum yemek sana çok yakışıyor diyor aşkım ye
ye diyor......

bende ilk ilişkimde 17 18 yaşlarında 2 yıl bi çocukla çıkmıştım yok yiyemiyorum arkadaş açlıktan karnım guruldar ağzım kokar yinede o yiyiodu ben bakıyodum
hatta 1 2 kere ağzın kokuyo demişti
sonra tecrübelendim yeni sevgililerimde yapmadım aynı hatayı gayet rahattım yanlarında
ilk ilişkinmi kaç yaşındasın canım

sen de bi insansın canım :) yemek yemek, bişeyler içmek, tuvalete gitmek vs. bunları her insan yapar ki.bence hiç kasmana rahatsız olmana gerek yok.bak benim de senelerdir süren bi birlikteliğim var.benim aşkım benim burnumu bile siler yani

Eğer bir özgüven problemin yoksa ki diğer insanlarla öyle bir sorunun yokmuş bu durum bana göre erkek arkadaşının senin ne kadar rahat hissettirdiğiyle alakalı, söylemesi değil, hissettirmesidir önemli olan. Belki onun bazı aradan önemsiz gibi görünen sözleri ve hareketleri sana böyle hissettirmiş olabilir her ne kadar rahat ol, kasma kendini dese de. :26:

Diğer bir taraftan bakarsak yemek yemek, tuvalete gitmek vs. bunların hepsi gayet doğal ihtiyaçlar ve erkek arkadaşın senin gibi sadece bir insan, hiç çekinmene gerek yok.

Canım ortaokul yıllarımı hatırladım seninle.
çubuk kraker bile yiyemezdim beğendiğim bir ufaklık vardı, onun karşısında.

şimdi dürüst olayım erkek arkadaşımın yanında her şeyi yerim, hem de afiyetle yerim.

sen sanıyor musun ki erkekler yanında yemek yiyen kızları itici buluyor?

hamburgerde diş izi bıraktığında kimse senden iğrenmez,

ya da dudaklarının kenarında mayonez kaldığında.

dediğim gibi ilk gençlik yılları.
zamanla aşarsın. bence bu mesajlarımızdan sonra aş.

yarın bir güzel, yemek istediğin şeyi bir güzel ye.

Ay inşallah böyle dedi diye daha da kasmazsın.
Ama bu sefer kaçışın yok vallahi hadi bakalım inşallah bu bir dönüm noktası olur haberdar et bizleri gelişmelerden.

yaşın kaç canım merak ettim ben.bende ilk sevgilimin yanında buluşmalarımızda pek rahat yiyip içemezdim kendimi hatırladım yazdıklarını okuyunca... tabii ben o zaman 16 yaşındaydım:)ama şimdi ohoooooo o kadar pisboğazlık yapıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…