- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
acaba ona karşı mükemmel mi görünmek istiyorsun bilinçaltı?
bundan dolayı kendini kasıp geriyorsundur
ha ne dersin olabilir mi???
ay çok güldüm canım balık mı beni yedi ben mi balığı demişsin yacanım bizde birlikte burger kinge gitmiştik yol üzerinde bi tek o vardı mecbur normalde king chickeni bayıla bayıla yer yutarım ama o karşımda diye öyle bi yemem vardı ki utanıdğımdan 1 saatte bitirmiştim umzarım zamanla bende aşarım canım senin gibi
merhabalar benim 2 senedir aşamadığım bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 senelik süreçte çok ayırıp birleştik fakat onunla ilgisi olmadığına eminim ben onun yanında hep bişeylerden çekiniyorum mesela yemek yiyemiyorum hatta bişeyler içmeye bile utanıyorumo rahat banada diyor aşkım kasma kendini benim gibi rahat ol yanında en rahat davranabileceğin kişi ben olmalıyım diyor ama elimde değil mesela yarın buluşacağız mutlaka bişeyler yiyip içmemiz gerek ama ben çok utanıyorum lütfen yardım edin nasıl aşabilirim bunu normalde diğer insanların yanında gayet rahatımdır bu bi tek onun yanında oluyor acil yardım
O duyguyu ilk zamanlar bende yaşadım tam olarak tarif edemesem de.o yüzden anlıyorum seni.
Ama kendi kendine aşabilirsin gün gelecek o insanla bir yatacak kalkacak aynı sofraya oturacaksın böyle düşün.
Rahat bırakmaya çalış kendini.Mesela ben yemeği yemedğim zamanlar o bana yedirirdi bu daha zordu ama sonunda alıştım
evet canım bu söylediklerinin tümünü düşünüyorum yani başlarda hiç yiyemiyordum ama bir kaç defa birlikte kaldık mecburen utana kasıla yedim ama zamanla aşarım dimi
öle bi aşıyosun ki 2 3 ay önce dürüm yedik ayıptır sölemesi
dürüm poşette ama sen o poşet delin nasıl delindiyse o yağlar benim ısırmamla kotumun üzerine
o manzaryı gözünün önüne getir kafamı kaldırdım sevdiceğim karşımda ağzımda dürüm şaşkınlıktan büyümüş gözler kotumda kocaman yağ lekesi
bu duruma geliyosun zamanla
süpermiş canım ne diyim darısı başıma düşün yani ben antep o adanalı dürümmüş acıymış bayılırız ikimizde ama ben bi aşabilsen şunu neler yeriz biz onunla
aynı benAşktan..
Sende Kendimi Gördüm..
1 Hafta Aç Kalayım..
1 Haftanın Sonunda Görüşelim Yine İştahım Kesilirdi..
Geçer, Ama Geçmesi Zaman Alır..
Evlendik Bir Süre Sonra Alıştım Ben
olur olur
benimde ilk taktiklerim doydum taktiğide sevdiceğime veriyodum yemeğimn 4te 3ünü
hesap ödeniyo benim mide hala konser veriyo bu durum inan daha kötü
Benim hiç öyle sorunlarım olmadı. Affedersin camış gibi yerim. Az yerim ama tadını çıkara çıkara. Zaten eşimle yemek zevklerimiz apayrı, ben ekşi acı severken, o acıdan nefret eder. Sorunumuz hiç olmadı yani. Ama sen de aşarsın eminim. Mükemmel olmakla ilgili düşüncen varsa, zaten mükemmelsin, öyle görünmeye çalışmana gerek yok.
aynı benyeme içme konusunda üstüme yoktur yani üniversitedeyken son kuruşumu bile yemeğe verdiğimi bilirim
ama onun yanında bi utanmaalar bi çekinmeler ki sormayın
inşalla bizimde sonumuz evlilik olurda o zaman aşması kolay olur sanırım
canım sende tıpkı benmişsin yanioysaki içim gider yani o yemeğe ama elimde mi ki utancımdan kalıyorum öyle
aynı benyeme içme konusunda üstüme yoktur yani üniversitedeyken son kuruşumu bile yemeğe verdiğimi bilirim
ama onun yanında bi utanmaalar bi çekinmeler ki sormayın
inşalla bizimde sonumuz evlilik olurda o zaman aşması kolay olur sanırım
valla canım hiiiiiç utanma o nasıl senin gözünün içine baka baka yiyosa sende öle yap ben dayanamaıştım valla
daha sonra iştahın açılıyo aynı porsiyonları yemeğe başlıyosun.bu sefer daha çok şaşırıyo.en son bana aşkım 1 dürüm yeticekmi bak 2.yi yaptıralım dedi gayet ciddi bi şekilde
o yüzden yavaş yavaş başla birden açılıp şaşırtma sevdiceğini
demekki benden gizli gizili götürüyo yemekleri demesin
ben normalde cok hizli yerim ama esimle ilk zamanlar beraber yeme yedigimiz zaman yemegimi okadar yavas yiyodum kiii bogazimdan bi turlu gitmiyoduuuve inanirmisiniz zayiflamistim bile dogru durust yemedigim icin (istahim cabuk kapaniyo)
ama daha sonra kendimi rahatlatmaya calistim evrenim yeee dedim icimden oyle oyle astim o sorunu...simdide onun tabagindaki yemeyi bile yiyorum
sizinki baya uzamis canim 2 sene:26: bizde ayriydik esimle ve hatta hic gorusmuyoduk sevgiliyken (farkli ulkelerdeydik) nisanliyken gorustuk ozaman ilk cekiniyodum yemiyodum ama ertesi sene beraber oldugumuzda bende kendi icimi rahatlatmaya calistim sonucta yemek yemek normal bisidir boyle dusun
haaa ama hala yemek yerken ellimde hep pecetem varher yemek agzima koydugumda agzimida siliyorum
bu açıdan hiç düşünmemiştim canım:44: evet olabilir eğer öyleyse bunu nasıl yenebilirim
bunu doğal takılarak aşabilirsin
mesela şunu iyi düşün ve kavra
hepimiz insanız
hepimizin insanlık hali aynı
sence karşısındaki mükemmel mi?
hepimiz yemek yiyoruz hepimiz uyuyoruz
hepimiz yediğimizi boşaltıyoruz
hepimiz tırnaklarımız uzayınca kesiyoruz
hepimiz hayatımızda bir kez de olsa düşmüşüzdür yada tökezlemişsizdir
hepimiz yerken mutlaka biyerlere dökmüşüzdür
bu haller bi sana has değil ki.
bunları yaptığında karşısında ki sana uzaydan gelmişsin gibi bakmaz gayet doğal karşılar yani
olduki yemeği yerken döktün
belki gülersiniz bile ortak
İNSANIN EN GÜZEL HALİ; EN DOĞAL HALİDİR, EN DOĞAL HALİYLE YAPTIĞI HATALARDIR
O KADAR SEVİMLİDİR O AN İNSAN
bunları bi düşün bakalım
emin ol erkek arkadaşında seni mükemmel görmek yerine, en doğal halinle görmeyi tercih ederdi inan
tatlım gece gece ne çok güldürdün beni yahep gül inşallah valla yarından itibaren başlıyorum kesinlikle dediğin gibi beyimiz çok rahat yalayıp yutuyo yani o rahatsa bende olacağım (şimdiden başlayayaım şartlanmaya:18: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?