erkek arkadaşımın yoldan geçen kıza yaptığı davranış neyi anlatıyor 🥲

AkrepYukselenKoc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
43
23
3
22
bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız ya aynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum

Yol yakınken ayrıl

Ayrıl diyeceğim ama bu adam şimdi daha bi kıymetli olur. Neyse.

An itibari ile hayırdır koçum?deme cesareti gelmeliydi...ne anlama geldigi artik sır cunku.

emin olamadım çünkü

Emin misiniz ya kıza öyle bir hareket yaptığından... Ne bilim ne anlama geliyor belki kız o an o trafikte değişik araba kullanmıştır da ne yapıyor bu falan gibi harekettir tahminlerle olacak bişey değil dümdük sorsaydınız ya

Bitanem böyle herseyi takıcaksan, ohoooo… o hareketi seni daha cok begendigini göstermek için yapmıstır kesin. O seni cok seviyo, sana cok aşık. Lütfen daha fazla kendini üzüp strese sokma hayatım.
-Dilara arıkanlı

yoldan geçen bi kızı da suçlamayın bi zahmet aklında bişey geçiyordur fiziksel tepki vermiştir dışarıdan fark etmiyodur. ben de bazen kendi kendime dalıp saçma hareketler yapar hatta sesli konuşurum fark etmeden

Kızma hareketiyle nasıl asılıyor çok ilginç yani aslında ne demek istiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…