- 5 Eylül 2021
- 43
- 23
- 3
- 22
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
Yol yakınken ayrılbu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Ayrıl diyeceğim ama bu adam şimdi daha bi kıymetli olur. Neyse.bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
An itibari ile hayırdır koçum?deme cesareti gelmeliydi...ne anlama geldigi artik sır cunku.biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu
emin olamadım çünküSiz ne gordugunuzden emin degilseniz ne diyeyim ki.
Arabanin icinden, sizin yaninizda bile kadinlara asılan adamlarla birlikte olmayiniz.
Ayrica ben olsam napiyorsun diye sorardim en azindan ne sacmalayacak bakardiniz. Niye bu kadar pasif duruyorsunuz?
E biz de olamadik simdiemin olamadım çünkü
yoldan geçen bi kızı da suçlamayın bi zahmetbu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Dudağını da ısırdı mısevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı
Kızma hareketiyle nasıl asılıyor çok ilginç yani aslında ne demek istiyor kiKlasik çapkın erkek figürleriDayımın erkek arkadaşı arabasınin içinden kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçen bir bayana işaret parmağı ile kızma işareti yaparak kendince asılmıştı üstelik nisanliydi al buradan yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?