erkek arkadaşımın yoldan geçen kıza yaptığı davranış neyi anlatıyor 🥲

Gerçekten bu kadar takip edebiliyomusunuz insanlari ya cok kıskanıyorum, ortada apaçık bi durum yoksa anlamam zaman aliyor benim

Siz bile emin değilken, bu hareket yapıldı mı, yapıldıysa kıza mı yapıldı, kıza yapıldıysa neden yapıldı bilemezken buradaki bizler nereden bilebiliriz ki!

Bir daha sizin yanınızda bir kadına böyle tuhaf bir hareket yapınca ona sorun. Neden, nasıl ve ne mana diye!

Sonra gelip bize yazarsanız o zaman ortada bir tavır, hareket, cevap, açıklama olur. Biz de bunları didikleyerek size açılım ve yorum yaparız

Son düzenleme:
Ayrılman gerekırken sen analız yapmaya calısıosun .Ne dıyelım kı

Yani bilemedik ki valla bacım
Hep mi boyledir
Kasi gozu ayri mi oynuyor
Kizlara bakisi nedir nasildir o kafa neden ve nasil sallanmis kac derece egilmis neden seni seni seni hareketi kullanilmis
Ama iyi yonunden bak
Sevgilin en azindan yalnizca kizlara bakiyor
Yani en azindan bu konuda eminsin ahshd

Kıza asılmış kızda bakmış siz olmasanız yürürmüş ordan sizin de sesinizi çıkaramayacağınızı biliyor surat asmanızı bile takmamış.
Ben olsam çok aşağılanmış hissederdim.

Offf buraya konu açana kadar sevgiline bı sorsaydin keşke. Şimdi adama sor ve bizim de merakmizi gider acilen. Neden kafa sallamis.

Kozmik salonlarda atomu parçalıyoruz sanki ya. Ya hu güzelim o an sorcaksın diyceksin ki hayırdır tanıdık mı. Açık açık sormak bu kadar kolayken bu çaba ne ya bu düşünce yoğunluğuyorulmuyozda
ah kadın olmak çok zor

Kiz cokmu acik giyinmisti? Bu kita kötü bakmak icin bir neden degil elbet ama kiro olup olmadigini anlamaya calisiyorum

Eski bir erkek arkadaşımla , yolda karşılamıştık, ikimiz de aarabadaydık, yanyana geçtik fakat o, o sırada kaldırımdan geçen bir kıza bakarken benim dibinden geçtiiğimi görmedi, kıza bakıyordu kafasını çevirmiş. Ben aradım hemen, görmedn beni yanından geçtim, kıza bakıyordun çünkü dedim, bağırmıştı bir de bana, sen ne diyorsun ya, benim bir ton işim var, işim başımdan aşkın ne kıza bakması fln :)))) Aklıma bu geldi birden, alakasız konuyla ama.

Dilara'nın sesiyle okudum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…