- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
yolda yürüyoruzEmin misiniz ya kıza öyle bir hareket yaptığından... Ne bilim ne anlama geliyorbelki kız o an o trafikte değişik araba kullanmıştır da ne yapıyor bu falan gibi harekettir tahminlerle olacak bişey değil dümdük sorsaydınız ya
Ayrılman gerekırken sen analız yapmaya calısıosun .Ne dıyelım kıbu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Offf buraya konu açana kadar sevgiline bı sorsaydin keşke. Şimdi adama sor ve bizim de merakmizi gider acilen. Neden kafa sallamis.bu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Kozmik salonlarda atomu parçalıyoruz sanki ya. Ya hu güzelim o an sorcaksın diyceksin ki hayırdır tanıdık mı. Açık açık sormak bu kadar kolayken bu çaba ne ya bu düşünce yoğunluğubu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
Kiz cokmu acik giyinmisti? Bu kita kötü bakmak icin bir neden degil elbet ama kiro olup olmadigini anlamaya calisiyorumbu sabah buluştuk kuaföre gidecektim ben onunda iş yeri kuaförün karşısında neyse o sokapa geçmek için bir cadde var şehrin en işlek caddesi biz yolun sağında caddenin sonuna gidiyoruz gelen kızda oradan geliyor oda caddenin sol tarafında yani görüş açısı olarak yakın değil sevgilim göz göre göre kıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı ne anlama geliyor bu çok takıldım kızı tanıdığını sanmıyorum açıkçası hani böyle küçük çocuklara kızınca seni seni yapar kafamızı sallarız yaaynı öyle sallamak bakmayın güldüğüme kafama takıldı biraz acaba beğendiğini falanmı dile getirmek istedi kızda buna baktı sonra bende ona bakmaya baslayınca indirdi gözlerini sevgilim hafiften kafasını bile çevirdi daha fazla görmek için zaten hemen suratımı astım hiç oralı olmadı umarım ben yanlış anlamışımdır bu arada yanlış anlaşılma olsun istemem asla kızı suçlamıyorum
O ankıza bakıp kafasını hafiften aşağı indirip sağa sola salladı
Yaaaaaaaaaa yaaaaaaNiye sormadin adama, taksici köpegi gibi nie sallaniyo kafa hayirdir diye?
emin olamadım çünkü
Sizin yanınızda bile başkasına bakan adamla birlikte olmayınız efendim
o köpekten benim arabada da vardı.üzdün beniiiiNiye sormadin adama, taksici köpegi gibi nie sallaniyo kafa hayirdir diye?
Dilara'nın sesiyle okudum resmenBitanem böyle herseyi takıcaksan, ohoooo… o hareketi seni daha cok begendigini göstermek için yapmıstır kesin. O seni cok seviyo, sana cok aşık. Lütfen daha fazla kendini üzüp strese sokma hayatım.
-Dilara arıkanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?