erkek arkadaşımın yolladığı fotoğraftaki garip yazı...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.100
940
198
35
kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden iyi kötü bi birlikte liğim var bugün görüşemediğimiz için bana gül ve askerlikfotoğraflarını yollamıştı.5 yıl önce askerlik yapmış o zamanlar tanışmıyoruz tabi 20 yaşında oluyor o dönem.ben bu akşam fotoğrafa dikkatli bakınca şunu farkettim.hani askerlerin giydiği postallar varya siyah tozlanmış.ve poz verirken bi ayağında karşı tarafından yazılmış şekilde sex yazıyor.tozlanmış postalın üzerinde böyle bi yazı var.kötü hissettim o yazıyı görünce onun sapık olduğunu.aslında geçmişi niyeterince bilmediğimi..ama bana karşı hiç öyle bişey hissettirmedi.bunu ona söyleyip yüz göz olmak istemiyorum.böyle bi konuda.yardım Edin kızlar nasıl davranmam gerekir :(

Postalının tozuna dalgasına sex yazdı diye sapık mı sizce sevgiliniz?
Geçmişini yeterince bilmediğini düşünmüşsünüz. Orada sex yazdığını görünce geçmişiyle ilgili ne olabileceğini düşündünüz?
Son olarakta nasıl davranmam gerekir demişsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok rahat olun.

Postalının tozuna dalgasına sex yazdı diye sapık mı sizce sevgiliniz?
Geçmişini yeterince bilmediğini düşünmüşsünüz. Orada sex yazdığını görünce geçmişiyle ilgili ne olabileceğini düşündünüz?
Son olarakta nasıl davranmam gerekir demişsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok rahat olun.

benimle tanışmadan önce faceten malum kız profillerine baktığını görnüştüm.konuşmuştur belkide bi.ok erkek böyke yapıyor..ama güvenimi zedeliyor bu durum.çünkü bana hiçbişey anlatmıyor geçmişiyle ilgiki.sürekli Seninle Yepyeni bi başlangıç diyor.kurcalama geçmişi diyor

benimle tanışmadan önce faceten malum kız profillerine baktığını görnüştüm.konuşmuştur belkide bi.ok erkek böyke yapıyor..ama güvenimi zedeliyor bu durum.çünkü bana hiçbişey anlatmıyor geçmişiyle ilgiki.sürekli Seninle Yepyeni bi başlangıç diyor.kurcalama geçmişi diyor

20 yaşında askerdeki bi erkekten bahsediyosun farkındaysan. ne anlatıcak sana askerdeyken böyle yapıyodum şöyle yapıyodum mu dicek ? biraz mantıklı düşün allah aşkına ya böyle konuları okudukça allah erkeklere sabır versin diyorum bazen

E doğru diyor. Sen sanıyor musun ki hiçbir erkek hiçbir kız profiline bakmamıştır, konuşmamıştır. Doğru diyor, geçmişi neden kurcalıyorsun? Şu an yapsa tamam kesinlikle haklısın ama geçmişi geçmişte bırak.

Postalın üstüne askerlik döneminde öyle bir şey yazmış olabilir ama sosyal medyada bunu neden paylaştı sevgiliniz bilemem ... :ssz:

benim ilk birlikteliğim belkide bu yüzden biraz hassasım korkuyorum biraz herkonuda güvenmek istiyorum.mesela ben benden önce kimseyle birlikte olmamış olmasını isterdim cinsel anlamda. Böyle bi soruyu ona soramam tabi ama çok şeymi bekliyorumki..böyle bi zamanda

5 yil once askerde oylesine yaptigi biseyden buraya nasil geldiniz ben gercekten sasirdim. Dalgasina yazmistir olur yani. Ayrica siz hic mi bakmadiniz birilerinin profiline ne kadar abartiyorsunuz her seyi.

sosyal ortamda değil bana gönderdiği fotoğrafta var bu yazı

benim ilk birlikteliğim belkide bu yüzden biraz hassasım korkuyorum biraz herkonuda güvenmek istiyorum.mesela ben benden önce kimseyle birlikte olmamış olmasını isterdim cinsel anlamda. Böyle bi soruyu ona soramam tabi ama çok şeymi bekliyorumki..böyle bi zamanda

evet canım çok şey bekliyosun. ayrıca bırak geçmişte ne yaptıysa yapsın önemli olan hevesini alıp sende durulması herşeyi kötü yönden düşünme. kaç yaşındasın bu arada merak ettim

Onu bunu bilmem de bu erkeklerin zihniyetlerine bitiyorum ya.
Benimde basimdan aldatlma gectigi icin mi bilmiorm ama o kisinin sapik oldugunu bildiğim icin yeni sevglisi de bilsin istiyorum cunku dışardan bildiğin sadik bir melek, kiza yazık..

aman neyse sonuc olarak umarim sennki ole deildir. Bide askerde normal okdar erkek falan belki arkdsi bile yazms olabilir o yaziyi bilinmez :ssz:

ben 24 o 25 yaşında.bugüne kadar hep gerçekten seveceğim insanı beklediğim için hiç bi teklifi kabul etmemiştim.Ama Şimdi ilk defa ona böyle hissediyorum.en yakın arkadaşımsa bana sürekli sen çok iyi birisin o seni haketmiyor diyor.kimbilir geçmişte neler yapmıştır vs..ama ben seviyorum bana karşı öyle bi tavrı olmadığı içinde onun yeni başlangıcına kendimi dahil ediyorum.

ben 24 o 25 yaşında.bugüne kadar hep gerçekten seveceğim insanı beklediğim için hiç bi teklifi kabul etmemiştim.Ama Şimdi ilk defa ona böyle hissediyorum.en yakın arkadaşımsa bana sürekli sen çok iyi birisin o seni haketmiyor diyor.kimbilir geçmişte neler yapmıştır vs..ama ben seviyorum bana karşı öyle bi tavrı olmadığı içinde onun yeni başlangıcına kendimi dahil ediyorum.

geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan şimdi yaptığı hareketler.

hyr canim bence cok sey istemiyorsun gayette gonlundekini istiyorsun sadece..
bence yolundan sasma kendin gibi birini istemen senin en dogal hakkin..
yapmis etmis gecmiste diyemem hasa ama hic birliktelik yasamayan erkek de kalmadi diyede genelleme yapamam
o yuzden amaannn bosver bunlari yapmamis erkek varmi artik diyemem sana...cunku var:34:

sadece korkuyorum bazen...ya bi gün o Bilmediğim geçmişindeki kurcalama dediği günlerine dönerse..sürekli bana güven bana inan diyor.neyse kızlar cevaplar için sağolun

oda bize denk gelmiyor sanırım hayatta.sanırım onu kabullenmek zorundayım.geçmişte ne yaptın Ne Ettin dyede soramıyor insan.bide sevgi kör ediyor bazı konularda insanı.ama şundan eminim ben bu tarz şeyler yapmış olsam beni istemezdi...hayat işte umarım yanılmam..

Sana bilmemkaç yıl önceki resmi yollamasının + üzerinde öyle bi yazının olması gerçekten saçma..
Bi mesaj vermiş ama, ben anlamadım..

Vah vah hergün birisi böyle bir konu açıyor. Sex sapıklık değildir.ne sex düşünmek ne resimlere bakmak nede ..... izlemek.inanmıyorum bu tür konulara.

Erkekler kendi aralarında yapar böyle saçma sapan şeyler, bir de oturup gülerler buna :37:
Hele askerdeyken dalga amaçlı başkası bile yazmış olabilir
Ya da sübliminal mesaj mı arıyorsunuz anlamadım :1:

Back
X