erkek arkadaşımın yolladığı fotoğraftaki garip yazı...

sizinle aynı düşünüyorum .tamam bana karşı bi tavrı olmadı bu konuda ama geçmişte kızlarla öyle muhabbetler yaptığına eminim. Askerlik fotosunu göndermesini ben istemedim.kendisi gönderdi.beş fotoğraf ve ikinide aynı şey yani biraz dikkatli bakınca belli yazı. tEpkimi ölçmeye çalışıyorsa bile ben çok üzülürüm bu duruma.zaten ayrı şehirlerdeyiz. Böyle bi konuda bilerek o fotolarını seçme ihtimalini düşünmek istemiyorum ama ya öyleyse.bide ben face i kapãtırmıştım.eskiler bitti artık dönüşü yok demişti bana ama ya eski alışkanlıklarına devam ediyorsa ve ben hiç bilmiyorsam..kızlar işte kafam karışık.:/

Yahu kendisine sorsana. Neden onca fotoğrafın arasında bu iki fotoğrafı gönderdin, üstünde de sex yazıyor dumur oldum burada de.

Yahu kendisine sorsana. Neden onca fotoğrafın arasında bu iki fotoğrafı gönderdin, üstünde de sex yazıyor dumur oldum burada de.

arkadaşım üslubuna dikkat et.'yahu' bende biliyorum sormasını ama onunla bu konuyu bu şekilde konuşmaya utanıyorum. yaptığı açıklama askerdeydim..arkadaş yazmış vs ne olursa olsun. şuan soramıyorum.ama diğer bildiklerimle birleşince bana karşı sürekli rolmü yapıyor acaba düşündüm.çünkü ben ona duyduğum sevgiden hatalarını,bazen kırdıktan sonra özür dilemelerini hep alttan alıyorum.

arkadaşım üslubuna dikkat et.'yahu' bende biliyorum sormasını ama onunla bu konuyu bu şekilde konuşmaya utanıyorum. yaptığı açıklama askerdeydim..arkadaş yazmış vs ne olursa olsun. şuan soramıyorum.ama diğer bildiklerimle birleşince bana karşı sürekli rolmü yapıyor acaba düşündüm.çünkü ben ona duyduğum sevgiden hatalarını,bazen kırdıktan sonra özür dilemelerini hep alttan alıyorum.

Üslubumda ne varmış pardon? Ben kimseye karşı kaba bir tabirde bulunmadım, bulunmam. Sana bir öneride bulundum. Anlamak istediğin gibi anlamışsın. Yahu kelimesinin sözlük anlamını ya da cümlede kullanılış amacını bilmiyorsun sanırım. Cümlenin üzerine dikkati çekmek için ek olarak kullanılır. Bazı zamanlarda da rica anlamını pekiştirmek için kullanılır. Diyeceğim bu kadar. İyi geceler.

Son düzenleme:
kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden iyi kötü bi birlikte liğim var bugün görüşemediğimiz için bana gül ve askerlikfotoğraflarını yollamıştı.5 yıl önce askerlik yapmış o zamanlar tanışmıyoruz tabi 20 yaşında oluyor o dönem.ben bu akşam fotoğrafa dikkatli bakınca şunu farkettim.hani askerlerin giydiği postallar varya siyah tozlanmış.ve poz verirken bi ayağında karşı tarafından yazılmış şekilde sex yazıyor.tozlanmış postalın üzerinde böyle bi yazı var.kötü hissettim o yazıyı görünce onun sapık olduğunu.aslında geçmişi niyeterince bilmediğimi..ama bana karşı hiç öyle bişey hissettirmedi.bunu ona söyleyip yüz göz olmak istemiyorum.böyle bi konuda.yardım Edin kızlar nasıl davranmam gerekir :(

Sevgilinizin size sübliminal mesajlar mı verdiğini düşünüyorsunuz?

evet bana bugün fotoğraflarla ilgili konuşamadık hiç dedi.bişey demedim.

sex i sordunuz hic dedi? siz de sustunuz... dogru mu anladım.

haklısınız, yeterince birbirinizi tanımıyorsunuzdur muhtemelen... fakat nedeni size gonderdigi fotograflardaki mesajdan ziyade iletsim kurmamayı tercih etmeniz...

ayrıca neden 5yıl onceden kalma bir askerlik fotografını yolluyor onu da anlamadım.

ve o 25siz 24 yaşındasınız... ama konusmadan sormadan "yüzgöz" olmamak adına gecen gunler... ilginc.

kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden iyi kötü bi birlikte liğim var bugün görüşemediğimiz için bana gül ve askerlikfotoğraflarını yollamıştı.5 yıl önce askerlik yapmış o zamanlar tanışmıyoruz tabi 20 yaşında oluyor o dönem.ben bu akşam fotoğrafa dikkatli bakınca şunu farkettim.hani askerlerin giydiği postallar varya siyah tozlanmış.ve poz verirken bi ayağında karşı tarafından yazılmış şekilde sex yazıyor.tozlanmış postalın üzerinde böyle bi yazı var.kötü hissettim o yazıyı görünce onun sapık olduğunu.aslında geçmişi niyeterince bilmediğimi..ama bana karşı hiç öyle bişey hissettirmedi.bunu ona söyleyip yüz göz olmak istemiyorum.böyle bi konuda.yardım Edin kızlar nasıl davranmam gerekir :(

Ayakkabilari temiz olan erkekler dusunmuyor mu oluyor o zaman. Hepsi dusunuyor kimi dile getiriyor, kimi getirmiyor, kimi yaziyor, kimi yazmiyor. Sapik oldugunu gosteren bir kanit degil bu. Sakin olun, takilmayin bu kadar.

Burada yaptığınız atarı sevgilinize yapsanız öğrenirsiniz.:32:

O zamanlar 20 yaşında ve askerde olan bir genç adamdan cinsellikle ilgili çok mantıklı şeyler beklemek başlıbasina mantıksız zaten. Yüzlerce erkeğin olduğu bir yerde yokluktan akıllarına vuruyordur muhtemelen. Gırgır samata olsun diye yapılmış olabilir. Ne kolay sapık yaftası yapıştırmışsınız sevgilinize.

Ne varmış ki yorum yapan arkadaşın üslubunda? "Yahu" bir çeşit hakaret sözcüğü de ben mi bilmiyorum?

Şakasına yazılmış olabilir o zaman arkadaş arasında...Ama bence o farkında değil unutmuştur yani.5 yıl önceki fotoğrafın tüm detaylarını bilmesini bekleyemezsiniz.Dikkatini çekse zaten yollamazdı bence...:26:

Belkide sevgiliniz gizli yerlere sex yazarak bunu bilinç altınıza yerleştirmeye çalışıyordur :26:

çok sağol bilgilendirmen için.ben yahu kelimesini kızınca kullanırım hep.e yazı dilinde yanlış anlayabiliyor insan..

Back
X