eski eşimle aramda 10 yaş vardı çocuk gibiydi sorumsuzdu o yüzden bu insanda hepsi bütün artık cinselliğe sıra gelince bu yaşta ben soğudum yaşadığım şeyler gerçekten kötüydü canım 2 yıl oldu eşimden ayrılalı cinsellik hiç aklıma bile gelmiyo soğudum anlıcan :)))
anlıyorum canım..güvenıyorsan dewam et oyleyse çunku su zamanda en onemlı sey hayatında guvenebılecegın bırı olması.
gençte duruyorsa aşılamayacak bır yas farkı değil aslında.ama adamı iyi tanı sonradan değişmesin
aklım tamamen karıştı şimdi evt mutluyum seviyorum ama sizlere bakınca ne bileyim offf offfff
anlatayım canım o zman hayattan bir çok darbe yedin gelen vurdu giden vurdu diyelim sahipsizlik nedir anlıyabiliyosan işte o zaman anlayabilirsin bu durumu ama inş. allah yaşatmaz yinede...birinin seni sahiplenmesi kadar güzel bişey yok....
20 yaş çok fazla bir yaş farkı. Bugün 45 yaşında bir adamın gözünde amiyane tabirle "çıtır" olduğunuz için el üstünde tutulup, güllere pamuklara sarılıyor olabilirsiniz ama bundan 20 yıl sonra 65 yaşında adamın gözünde 45 yaşında "çıtır" olmayacaksınız. İşte o zaman, karşınızdaki yeni arayışlara, daha genç bir kadın arayışına girebilir, ya da size önceden gösterdiği değerden çok farklı davranışlar sergileyebilir. Tabii ki böyle olmasını istemeyiz kimse için, gönül ister ki ömür boyu mutlu mesut ve aşık olun ama hayatın gerçekleri bunlar.
Bence kimseyi dinleme . Sen mutluysan eğer sorun yok. burada olumsuz yorum yapanların daha olgunluk çağına gelememiş basit düşünen hanfendilerin olduğunu düşünüyorum. Kimisi yazmış sen 35 e gelince o yatakta olacak diye. kimin hangi yaşta yatağa düşüceği belli olmaz. Hiç sıkıntı yapma kim ne derse desin takma kafana.
30lu yaşlarda sen kadınlığın doruklarında olacaksın ama onun pili bitecek.
bence buna kararı sen vermelisin. burda kimse senin erkek arkadaşını tanımıyor. seni çok seviyorsa, anlaşıyorsanız kimseye laf düşmez. elalemi kafana takma. yaşıtın biriyle flört etsen ileride tam anlaşacağının garantisi mi var? ne demek ileride sorun yaşarsın?müneccim misiniz nerden biliyorsunuz.
bunu bende çok düşündüm ama bugün var yarın yokuz yaşmı çok önemli duygularmı iyi günde kötü günde diye atmıyoruzmu o imzayı :)
sizin eşiniz kaç yaşında bilmiyorum amma, bazı insanlar her konuda kendini yetiştirmiştir.
Her yaşa hitap edebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?