Erkek arkadaşımla aramız kötü

Smynetlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
26
41
3
34
Merhabalar ben yeni üyeyim aslında uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sayfayı ama daha fazla dayanamayıp üye oldum :) şimdi benim şöyle bir sıkıntım var erkek arkadaşımla uzaktan bir ilişki yürütmeye çalışıyoruz önümüzdeki ay bulunduğum şehre gelecek ve arkadaşının düğününe de gidecekmiş o arada, bende birlikte gidermiyiz diye sorduğumda söz olmadan öyle bişey olmaz dedi ben anlam veremedim. Sonradan da erkek arkadaşlarla gidicez kimse zaten eşini bile getirmiyor filan dedi ama ben takıldık bir kere ne alaka söz olmadan götüremem seni demek diye? İlişkimize güvenin yeterli değil sanırım filan diye dünden beri kavga ediyoruz mantıklı bir açıklama da yok sadece bana saygı duy diyor o kadar. (Bu arada benden çok gelecekle ilgili planlar yapan hayaller kuran da kendisi) 5 Aydır birlikteyiz bu arada kızlar ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım kafam çok karışık ve şuna o benim üzerime gelmeye başladı herkesi mahvettin diyor aramız çok kötü

Çok saçma. Bu kadar uzatması da saçma. Ayrıca bana saygı duy derken?. Saygısız olan bir durum yokki. Tek davranıştan elbette yola çıkılmaz. Ama bunla evlenilmez. Arkadaşları ile gidiyorsa beraber arkadaş ortamında gitmenin nasıl bir mahsuru olabilir?. İcicekler herhalde bunla ilgili mı. Kendisi nereli belki hani ne bileyim. Göçmen falan genelde kendi erkek grubu ile gider içerler bir kısmı hepsi değilde. Kendi başına buyruk çoğunluğu. Yada doğulu falan da arkadaş ortamında göremiyorsun . Olay tam olarak nerede geciyorki . Gelemezsin diye net tavır var. Ya da ilişki çok mu yeni. Seni insanlara göstermek istemiyor. Bir tavır yapmana gerek yok . Zaten uzakta bir ilişki . Ne nane karıştırdığı belli değil. Tavirlarda biraz garip. Başka nasıl normalde bilmem ama. Evlilik ilerisi gelecek konuları yapması illa gelecek düşündüğünü göstermez canım. Bunu genelde bütün erkekler konuşur. Amaç devamlılığı sağlamak elde tutmak. O yüzden çok takılma öyle muhabbetlere.

Afyonlu. İçki muhabbetine pek girmez öyle. Takı takıp çıkacam diyor işte durmayacakmış filan. İlk söz olmadan olmaz götüremem dedi sonra ben tepki gösterince bian erkek arkadaşlarla gidecez zaten demeye başladı. Ben onun düşüncesine saygı duymuyormuşum sözlenmeden önce beni bi yere götüremezmiş.

benim eşimde aynı şekilde davranmıştı nedeni de zaten daha önceki ilişkileri duyulmuş ve bitmiş çevre tarafından yanlış anlaşılmaktan korkuyordu

benim eşimde aynı şekilde davranmıştı nedeni de zaten daha önceki ilişkileri duyulmuş ve bitmiş çevre tarafından yanlış anlaşılmaktan korkuyordu

Benden önce 1 ilişkisi olduğunu söylemişti. Aynı şeyi bende düşündüm eski kız arkadaşını mı götürdü acaba şimdi de benimle gitmek o yüzden istemiyor olabilir diye

Benden önce 1 ilişkisi olduğunu söylemişti. Aynı şeyi bende düşündüm eski kız arkadaşını mı götürdü acaba şimdi de benimle gitmek o yüzden istemiyor olabilir diye
yani goturduysede pişman olmuştur zaten bunda bozulacak bi şey yok çevresinde yanlış anlaşılmak istememesi iyi bi şey bence

yani goturduysede pişman olmuştur zaten bunda bozulacak bi şey yok çevresinde yanlış anlaşılmak istememesi iyi bi şey bence

Öyle tabii ama bana hiçbir açıklama yapmıyor ki sebep sunmuyor ne düşünerek böyle söylediğini anlayamıyorum ve kafamda bir sürü soru işareti oluyor huzursuz oluyorum

Genelde kız tarafı yapar bunu :) adı konmadan gidilmez muhabbeti. Belki de söz nişan yapalım bi an önce demeye getiriyordur :)

Aah şu uzaktan ilişkiler. Dostum şahsen ben çevremde bildiğim canlı canlı gördüğüm,her zaman görülebileceğim,istediğim an yanına gidebileceğim birisiyle ilişki yürütebilirim. Nasıl güveniyorsunuz anlayamıyorum. Gelecek planları kuran kendisi güvenen de sensin. Güvenme derim. Seni zehirleyen insandan da kaç.

Yanımda her gün görüştüğüm insan vardı yıllar önce.. o da burnumun dininde aldattı.. bilmiyorum ben ayrıldığımda bile o imzan hayatımdaymış gibi sadık oluyorum karşımdaki insanın da öyle olabileceğine inanmak istiyorum aslına bakarsan yakınımda aldatan birinden sonra aslında uzaktan bir ilişki benim için daha da zor haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…