Erkek arkadaşımla aşamadığım konu..

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi günler bayanlar
Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz.
Saygılı merhametli çok iyi bir insan.
Gel gelelim ki anlaşamadığımız aşamadığımız bir konu var.
Bu konu ise gece gezmeleri. Erkek arkadaşımın şehir dışından arkadaşları geldiği zaman onlarla geç bir vakitte buluşuyor ve 3e 4e kadar dışarıda kalıyor.Nereye gittiğini biliyorum ona güveniyorum da ama dışarıda bin türlü bela var.Ben uyuduğum zaman evinde olsun istiyorum. Huzurlu uyumak istiyorum fakat sevgilime bunu anlatamıyorum. İlişkinin başında sorardı evden çıkmadan önce hadi ortak bir zaman belirleyelim öyle gireyim eve için rahat etsin derdi ve mesela saat 2.30da evde ol diye konuşurduk ve evde olurdu o saatte.
Artık bunu yapmıyor.
Size baskıcı ve kıskanç biri olarak gelebilirim. Siz ilişkilerinizde özgürlükçü ve rahat yaşıyor olabilirsiniz Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır ve bizim ilişkimizin de bu şekilde.
Düşünün ki sevgilim 10dan sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyor. O saatte tek başıma yürüyüş yapamıyorum. Ben onun sebeplerine hak verirken o yapmıyor.
Peki diyorum artık sana karismayacağım ama sen de karışma birbirimize geniş alanlar yaratalım zaten güven problemimiz yok diyorum bu sefer de sen istiyorsan karışma ama ben karışırım diyor.
Kızlar ben ne yapayım beni anlaması için bi akıl verin lütfen.
Beni anlaması için ben de istemediği vakitlerde dışarıda bulunayım? O zaman hak verir mi
Açıkçası burnu biraz sürtsun istiyorum

İyi günler bayanlar
Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz.
Bu konu ise gece gezmeleri. Erkek arkadaşımın şehir dışından arkadaşları geldiği zaman onlarla geç bir vakitte buluşuyor ve 3e 4e kadar dışarıda kalıyor.Nereye gittigini biliyorum ona güveniyorum da .Ama Bende korkuyorum dışarıda bin türlü bela var.Ben uyuduğum zaman evinde olsun istiyorum. Huzurlu uyumak istiyorum fakat sevgilime bunu anlatamıyorum. İlişkinin başında sorardı evden çıkmadan önce hadi ortak bir zaman belirleyelim öyle gireyim eve için rahat etsin derdi ve mesela saat 2.30da evde ol diye konuşurduk ve evde olurdu o saatte.
Artık bunu yapmıyor.
Size baskıcı ve kıskanç biri olarak gelebilirim. Siz ilişkilerinizde özgürlükçü ve rahat yaşıyor olabilirsiniz Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır ve bizim ilişkimizin de bu şekilde.
Düşünün ki sevgilim 10dan sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyor. O saatte tek başıma yürüyüş yapamıyorum. Ben onun sebeplerine hak verirken o yapmıyor.
Peki diyorum artık sana karismayacağım ama sen de karışma birbirimize geniş alanlar yaratalım zaten güven problemimiz yok diyorum bu sefer de sen istiyorsan karışma ama ben karışırım diyor.
Beni anlaması için ben de istemediği vakitlerde dışarıda bulunayım? O zaman hak verir mi

Bence sevgilinizin annesi rolünü üstlenmeyin!naçizane tavsiye!
Peki onun benim babam rolünü üstlenmesini ne yapayım?
ben artık olsun dışarıda hani karışmıyorum diyorum ama o sen karışma istersen ben karışırım diyor.
Sinirlerimi bozuyor.Yaahu ben karışmıyorsam buna müsaade etmiyorsan bana da karışma diyorum.
Tamam bundan sonra çok farklı olacak istediğin gibi olacak diyor 10 dakika sonra tamam bunu sakin kafayla konuşalım diyor çünkü yapamayacağını biliyor
Ben adaletsiz oluşuna kızıyorum

Kısasa kısas yaparsan suçlu durumuna düşersin.
Açıkça söyle bu gece gezmeleri hoşuma gitmiyor şimdiye kadar ılımlı davrandım ama sabrım kalmadı de.
Bu alışkanlık olur ilerde evlenince yine erkek arkadaşlarıyla çıkar geç saatlere kadar, ee önceden izin veriyordun şimdi ne oldu der.

Peki onun benim babam rolünü üstlenmesini ne yapayım?
ben artık olsun dışarıda hani karışmıyorum diyorum ama o sen karışma istersen ben karışırım diyor.
Sinirlerimi bozuyor.Yaahu ben karışmıyorsam buna müsaade etmiyorsan bana da karışma diyorum.
Tamam bundan sonra çok farklı olacak istediğin gibi olacak diyor 10 dakika sonra tamam bunu sakin kafayla konuşalım diyor çünkü yapamayacağını biliyor
Ben adaletsiz oluşuna kızıyorum
Adalet ve Erkekler:KK70:Adamların yaradılışına hakaret ediyorsun:KK70:

Kısasa kısas yaparsan suçlu durumuna düşersin.
Açıkça söyle bu gece gezmeleri hoşuma gitmiyor şimdiye kadar ılımlı davrandım ama sabrım kalmadı de.
Bu alışkanlık olur ilerde evlenince yine erkek arkadaşlarıyla çıkar geç saatlere kadar, ee önceden izin veriyordun şimdi ne oldu der.
Başından beri aynıyım değişen o .Sadece bazen gece dışarı çıkıyorum ve geç geliyorum kalan herşey istediğin gibi değil mi diyor.
Evet öyle fakat bu bir lütuf değil ki.
ben dışarıda olma demiyorum ki ama 4e kadar durmanın anlamı ne?
Tamam diyorum güveniyorum artık yoruldum karismayacagim diyorum bu kez de sen karışma ben karışırım diyor ve ben saat 10dan sonra ben dışarı çıkıyorum tek basima desem tepki veriyor.

Kullanıcı adını her gördüğümde ne zaman böyle konu açtım diyorum :KK53:
Çifte standart var ilişkinizde ne demek sen karışamazsın ben karışırım yok öyle bi şey.
Sabahlara kadar gezmesi hoş değil, alışkanlık olur ilerde başın ağrır.
Gece buluşsunlar illa sabaha kadar gezmenin ne anlamı var haklısın bu konuda
Arkadaşlarının kız arkadaşları yok belki o yüzden rahatlar , ama sen rahatsız oluyorsan seni dinlemesi lazım

İyi günler bayanlar
Bu konu ise gece gezmeleri. Erkek arkadaşımın şehir dışından arkadaşları geldiği zaman onlarla geç bir vakitte buluşuyor ve 3e 4e kadar dışarıda kalıyor.Nereye gittiğini biliyorum ona güveniyorum da ama dışarıda bin türlü bela var.Ben uyuduğum zaman evinde olsun istiyorum. Huzurlu uyumak istiyorum fakat sevgilime bunu anlatamıyorum. İlişkinin başında sorardı evden çıkmadan önce hadi ortak bir zaman belirleyelim öyle gireyim eve için rahat etsin derdi ve mesela saat 2.30da evde ol diye konuşurduk ve evde olurdu o saatte.
Artık bunu yapmıyor.

İyi de buradaki sıkıntı onun gece gezmeleri degil ki...

Kendisi başına buyruk istediği saate kadar istediği yerde takılırken sizi kısıtlaması yani sizin yapmanızı istemediği şeyi kendisinin yapması.

Erkek arkadaşınız klasik erkektir yapar kafasında bir tip.

Bunu bugün kendini gece gezmesinde özgürleştirip sizi kısıtlayarak yapar yarın başka mevzuda.

En ilkel bakış açısı, sorununuz çok derin ve çetrefilli, olayı sadece onun gezmelerine formül arayarak sığlaştırmayın, ilişkinizi kadın erkek eşitliğini sorgulatmayacak modern ve makul düzeye getirmek için sağlam bir tavır koyun.

Kullanıcı adını her gördüğümde ne zaman böyle konu açtım diyorum :KK53:
Çifte standart var ilişkinizde ne demek sen karışamazsın ben karışırım yok bi şey.
Sabahlara kadar gezmesi hoş değil, alışkanlık olur ilerde başın ağrır.
Gece buluşsunlar illa sabaha kadar gezmenin ne anlamı var
Hah işte bu çifte standart.
İşte bundan nefret ediyorum.
O zaman bana karışma diyorum yok onu da beceremiyor. Ne orta yolu bulmaya çalışıyor ne de bana hak veriyor.
Ama artık benim de sabrım tükendi.
Ya eşit olalım karismayalım ya eşit olalım karışalım

Ya başına bişey gelse evde de gelir. Sık yapılan bişey değilse sıkıntı değil bence. Erkeklerle kadınların tehlikeye düşme oranı farklı o yüzden bizim o saatlerde dışarda olmamız biraz daha sıkıntılı olabiliyor. Benim milattan önce bi sevgilim vardı akşam dışarı çıkmama izin vermezdi,her ne akılsa bende onu dinlerdim ama madem tek çıkamıyorum sen çıkaracaksın derdim ve her istediğim yere giderdim :))

İyi de buradaki sıkıntı onun gece gezmeleri degil ki...

Kendisi başına buyruk istediği saate kadar istediği yerde takılırken sizi kısıtlaması yani sizin yapmanızı istemediği şeyi kendisinin yapması.

Erkek arkadaşınız klasik erkektir yapar kafasında bir tip.

Bunu bugün kendini gece gezmesinde özgürleştirip sizi kısıtlayarak yapar yarın başka mevzuda.

En ilkel bakış açısı, sorununuz çok derin ve çetrefilli, olayı sadece onun gezmelerine formül arayarak sığlaştırmayın, ilişkinizi kadın erkek eşitliğini sorgulatmayacak modern ve makul düzeye getirmek için sağlam bir tavır koyun.
Yok sorun onun gece çıkmasından daha büyük bir sorun bunun farkındayım zaten
Bana sen gece sabaha kadar dışarıda olamazsın dedi dün gece. Bende evet olmam çünkü bunu uygun bulmadığım için olmam dedim.Ben uygun bulmam diyor.Bende ben uygun bulmadığım için olmam dedim.
Yani benim fikrim yok, benim aklım yetmez kaçta dışarıda bulunabileceğime
Fakat şöyle bir durum var.Ben onun içine sinmeyecekse 11de tek başıma yürüyüş yapmam gider 9 da yaparım bu bana birşey kaybettirmez ki. Onun içine sinmedigi bir durumda benim içim rahat zaten birşey yapamam. Ben bunu yapabiliyorum ama iş ona gelince o benim içimi rahat ettirmeyecek şeyleri çok rahat yapabiliyor

Ya başına bişey gelse evde de gelir. Sık yapılan bişey değilse sıkıntı değil bence. Erkeklerle kadınların tehlikeye düşme oranı farklı o yüzden bizim o saatlerde dışarda olmamız biraz daha sıkıntılı olabiliyor. Benim milattan önce bi sevgilim vardı akşam dışarı çıkmama izin vermezdi,her ne akılsa bende onu dinlerdim ama madem tek çıkamıyorum sen çıkaracaksın derdim ve her istediğim yere giderdim :))
Ben bu tehlikeyi bildiğim için gece dışarıda olmuyorum fakat saat 10 dışarıda olmak için gayet uygun bir zamanken ben nereden olamıyorum da o sabaha kadar durmayı kendine hak görüyor.
Ben bu kısımda problem yaşıyorum

Yok sorun onun gece çıkmasından daha büyük bir sorun bunun farkındayım zaten
Bana sen gece sabaha kadar dışarıda olamazsın dedi dün gece. Bende evet olmam çünkü bunu uygun bulmadığım için olmam dedim.Ben uygun bulmam diyor.Bende ben uygun bulmadığım için olmam dedim.
Yani benim fikrim yok, benim aklım yetmez kaçta dışarıda bulunabileceğime
Fakat şöyle bir durum var.Ben onun içine sinmeyecekse 11de tek başıma yürüyüş yapmam gider 9 da yaparım bu bana birşey kaybettirmez ki. Onun içine sinmedigi bir durumda benim içim rahat zaten birşey yapamam. Ben bunu yapabiliyorum ama iş ona gelince o benim içimi rahat ettirmeyecek şeyleri çok rahat yapabiliyor

Çünkü önceki yorumumda yazdığım gibi erkek arkadaşınız erkeklerin istediğini yapabileceğine inanan ilkel bir bakış açısına sahip.

Siz kendinizi kısıtlamadan da karşı tarafı incitmeyecek orta yolu bulabilirsiniz çünkü ilişki sorumluluğu taşıyorsunuz ama o hem bir kız arkadaşı, bir birlikteliği olsun hem de kimseye karşı bir sorumluluk duygusu taşımadan yalnız bir erkek rahatlığında yaşayabilsin istiyor.

Erkek arkadaşınızdaki bu tek yönlü yaklaşım ve bekar hayatını özgürce yaşama isteği sizi zamanla daha çok üzecek, yol yakınken ona hayatında biri olduğunu, kafasına eseni yapmak istiyorsa yalnız kalması gerektiğini hele hele de sizi kısıtladığı konularda kendisi dilediğince at koşturacaksa Recep İvedik 5te başrol oynayabilecek kapasitede bir profil çizdiğini hatırlatın.

Ben bu tehlikeyi bildiğim için gece dışarıda olmuyorum fakat saat 10 dışarıda olmak için gayet uygun bir zamanken ben nereden olamıyorum da o sabaha kadar durmayı kendine hak görüyor.
Ben bu kısımda problem yaşıyorum
Hergün yürüyüş için saat 11 de yanına gelsin bi süre sonra bıkar gelmez bence :)

Back
X