Erkek arkadaşımla aşamadığım konu..

Genellemeyin insanları yahu. Bekarken gece dışarı da çıkıyorduk alkol de alıyorduk. Aynı şeyleri hala yapıyoruz, gayet güzel bir evliliğimiz de var. Herkes evlendikten sonra ev gezmesine çay içmeye gitmiyor. Karakterler farklı, ilişkiler farklı, ilgi alanları, eğlence anlayışları farklı. Genellemeyiiiin!!!!

Konu sahibi size gelince. Ne kısıtlayın ne sizi kısıtlamasına izin verin. Ama bunu misilleme olarak yapmayın. Oturun konuşun. Bir birey olduğunuzu, eve ne zaman girip ne zaman çıkacağınıza kendiniz karar verebildiğinizi, buna müdahale etmeye hakkı olmadığını, bu konuda taviz vermeyeceğinizi söyleyin. Kararlı olur, bu konuda dik durursanız ister istemez kabullenecektir bu tutumu.
Siz insanları genellemeyin yaa
Nekadar müaitsiniz bişeyleri yanlış anlayıp ona buna laf yetiştirmeye
Kullancaksan alkolude beraber kullanırsın ev oturmasına gidip de beraber çay içersin
Ciddi ilişkisi olan veya evli olan insan tek basına gece çıkamaz benim gözümde masum değildir

Kullancaksan alkolude beraber kullanırsın ev oturmasına gidip de beraber çay içersin
Ciddi ilişkisi olan veya evli olan insan tek basına gece çıkamaz benim gözümde masum değildir

Ben kimi genellemişim neyi yanlış anlamışım? Gayet doğru anlamışım belli ki. Herkesin yaşam tarzı farklıdır diyorum. Siz hala genelliyorsunuz. Evli de olsa insanlar ayrı ayrı bişeyler yapabilmeli. İster gece çıkar ister gündüz kahve içmeye gider. Kendi hayatınıza göre yorumluyorsunuz anlıyorum ama herkes sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyor.

Hayır hayır öyle değil.
Ben kendi arkadaş grubumla gece çıktım, hala çıkıyorum. Eşim de aynı şekilde. Göbeğimiz birlikte kesilmedi ki her yere birlikte gidelim. Bunu yapıyoruz diye her çıktığımızda farklı insanlara asılmıyoruz sonuçta. Ya da kolumuza birini takıp eve getirmiyoruz.
Ben eşim olmadan gitmem o da gitmez, mutlu olamayız o mekanda. Arkadas da kimmiş. Öyle yaşayabiliyor olsam evlenmezdim onsuz keyif alamıyorum diye evlendim.

ne terbiyesizsin ya insanları zan altında bırakıyosun namus sizin gibilerin agzında sakız ellam

Ben eşim olmadan gitmem o da gitmez, mutlu olamayız o mekanda. Arkadas da kimmiş. Öyle yaşayabiliyor olsam evlenmezdim onsuz keyif alamıyorum diye evlendim.

Ben de her dakika yanımda olan adamla evlenmezdim mesela. Özel alanım, arkadaşlıklarım önemli. Gece eve geldiğimde surat asan adam değil iyi eğlendin mi diyen adamla mutlu olurum. O yüzden diyorum ya hayatlar farklı, kişilikler farklı genelleme iyi bişey değil.

ne terbiyesizsin ya insanları zan altında bırakıyosun namus sizin gibilerin agzında sakız ellam
Zikrin neyse fikrin odur
Namus ne alaka
Terbiyesizliğin alasını sen yapmıssın masum değildir diyince aklına namussuzluk geldiyse düşüncenin kirliliği..

Siz insanları zan altında bırakmışsınız ya hani bu yorumunuzla...
Kişi kendinden bilir işi denir sizin bu lafınıza.

evlenince boyle gec gelir de evliligin sorumlulugunu almazsa olmaz.bana gore bekar bi adamin gece 2 3 gibi disarda olmasi bile garip normal gelmiyor bana.esim gece 12 de vardiyasi bitiyor 1 oldumu ararim hemen nerdesin ki oda 12 ceyrekte evdedir.herkes sorumlulugunu bilsin.

Zikrin neyse fikrin odur
Namus ne alaka
Terbiyesizliğin alasını sen yapmıssın masum değildir diyince aklına namussuzluk geldiyse düşüncenin kirliliği..
masum değildir ne o zaman açıklasana neyi kastettin? hem konuş hem de insanları aptal yerine koy kaçak göçek oynama bari az biraz yürekli ol da boyunu posunu görelim çaycı

İyi günler bayanlar
Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz.
Saygılı merhametli çok iyi bir insan.
Gel gelelim ki anlaşamadığımız aşamadığımız bir konu var.
Bu konu ise gece gezmeleri. Erkek arkadaşımın şehir dışından arkadaşları geldiği zaman onlarla geç bir vakitte buluşuyor ve 3e 4e kadar dışarıda kalıyor.Nereye gittiğini biliyorum ona güveniyorum da ama dışarıda bin türlü bela var.Ben uyuduğum zaman evinde olsun istiyorum. Huzurlu uyumak istiyorum fakat sevgilime bunu anlatamıyorum. İlişkinin başında sorardı evden çıkmadan önce hadi ortak bir zaman belirleyelim öyle gireyim eve için rahat etsin derdi ve mesela saat 2.30da evde ol diye konuşurduk ve evde olurdu o saatte.
Artık bunu yapmıyor.
Size baskıcı ve kıskanç biri olarak gelebilirim. Siz ilişkilerinizde özgürlükçü ve rahat yaşıyor olabilirsiniz Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır ve bizim ilişkimizin de bu şekilde.
Düşünün ki sevgilim 10dan sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyor. O saatte tek başıma yürüyüş yapamıyorum. Ben onun sebeplerine hak verirken o yapmıyor.
Peki diyorum artık sana karismayacağım ama sen de karışma birbirimize geniş alanlar yaratalım zaten güven problemimiz yok diyorum bu sefer de sen istiyorsan karışma ama ben karışırım diyor.
Kızlar ben ne yapayım beni anlaması için bi akıl verin lütfen.
Beni anlaması için ben de istemediği vakitlerde dışarıda bulunayım? O zaman hak verir mi
Açıkçası burnu biraz sürtsun istiyorum

Önce annesi olmaktan vazgeç , zamanla sırtında kambur olur. Sevgilisi olmayı dene derim.

Siz insanları zan altında bırakmışsınız ya hani bu yorumunuzla...
Kişi kendinden bilir işi denir sizin bu lafınıza.
Gece çıkmasında eşini değilde arkadaşlarını seçen insan masum değildir
Ben burda asla namusu kaldı ki bir kadının namusunu asla katmadım
Arkadaslarını eşinin üstüne koymuştur dedim
Nasıl kirli düşünceleriniz var sizin sephora sizin dediğiniz gibi anlasaydı tepkisi böylemi olurdu

Genellemeyin insanları yahu. Bekarken gece dışarı da çıkıyorduk alkol de alıyorduk. Aynı şeyleri hala yapıyoruz, gayet güzel bir evliliğimiz de var. Herkes evlendikten sonra ev gezmesine çay içmeye gitmiyor. Karakterler farklı, ilişkiler farklı, ilgi alanları, eğlence anlayışları farklı. Genellemeyiiiin!!!!

Konu sahibi size gelince. Ne kısıtlayın ne sizi kısıtlamasına izin verin. Ama bunu misilleme olarak yapmayın. Oturun konuşun. Bir birey olduğunuzu, eve ne zaman girip ne zaman çıkacağınıza kendiniz karar verebildiğinizi, buna müdahale etmeye hakkı olmadığını, bu konuda taviz vermeyeceğinizi söyleyin. Kararlı olur, bu konuda dik durursanız ister istemez kabullenecektir bu tutumu.
Noktasına, virgülüne, ünlemine, baş harfine vs sonsuzluk kadar katılıyorum bu yorumun.
Biliyor musunuz sırf şu saçma sapan "göbek bağı" algısı yüzünden bizim üniversite mezuniyet sınıf yemeğimiz yapılmaktan vazgeçildi. Zaten 60-65 kişilik sınıf, bir kısmı yemeğe dışarıdan, bizim tanımadığımız etmediğimiz sevgililerini de getirmek istedi. E geri kalan kısım da kabul etmedi, bu bizim sınıfımızın yemeği, 4 yıldır birlikte okuduğumuz insanlarla biz bize olalım dediler. Sevgililer sınıftan değil. Sevgili getirmek isteyen kısım "sevgilimiz yoksa o yemekte ne işim var" dedi. Ve yemek iptal oldu üstelik mekanı, tarihi bile belliyken. Günümüz ilişkileri öyle saçma sapan ki... 4 yıl boyunca benimle okumuş, 2 aydır tanıdığı adamı sevgili diye mezuniyet yemeğime getirecek; kimse de kimsenin sevgilisini tanımaz etmez çoğunlukla. Yaşlar da 22-23. Onların yüzünden iptal oldu güzelim yemek.

Bir adam bana, eve şu saatte gel, bunu giyme şunu giy, şuraya gitme buraya git falan dese kendimi çok aşağılanmış hissederim herhalde.

Gece çıkmasında eşini değilde arkadaşlarını seçen insan masum değildir
Ben burda asla namusu kaldı ki bir kadının namusunu asla katmadım
Arkadaslarını eşinin üstüne koymuştur dedim
Nasıl kirli düşünceleriniz var sizin sephora sizin dediğiniz gibi anlasaydı tepkisi böylemi olurdu
Çevir kazı yanmasın.
O zaman arkadaşlarını eşinin üstüne koymuştur ya da arkadaşlarını tercih etmiştir deseydiniz. Masum değildir ne demek? Kirli düşüncesi olan sizsiniz. Masum değildir dediğinize göre vardır bi bildiğiniz. Her yere çekilebilecek bir laf ederseniz her yere çekilebilecek bir cevap alırsınız.

Benim düşünceme uygun değil falan demek yerine masum değildir demiş ve bir sürü insanı zan altında bırakmışsınız. Masum değildir demeye devam etmişsiniz üstelik. Kişi kendinden bilirmiş işi, bu kadar.

Noktasına, virgülüne, ünlemine, baş harfine vs sonsuzluk kadar katılıyorum bu yorumun.
Biliyor musunuz sırf şu saçma sapan "göbek bağı" algısı yüzünden bizim üniversite mezuniyet sınıf yemeğimiz yapılmaktan vazgeçildi. Zaten 60-65 kişilik sınıf, bir kısmı yemeğe dışarıdan, bizim tanımadığımız etmediğimiz sevgililerini de getirmek istedi. E geri kalan kısım da kabul etmedi, bu bizim sınıfımızın yemeği, 4 yıldır birlikte okuduğumuz insanlarla biz bize olalım dediler. Sevgililer sınıftan değil. Sevgili getirmek isteyen kısım "sevgilimiz yoksa o yemekte ne işim var" dedi. Ve yemek iptal oldu üstelik mekanı, tarihi bile belliyken. Günümüz ilişkileri öyle saçma sapan ki... 4 yıl boyunca benimle okumuş, 2 aydır tanıdığı adamı sevgili diye mezuniyet yemeğime getirecek; kimse de kimsenin sevgilisini tanımaz etmez çoğunlukla. Yaşlar da 22-23. Onların yüzünden iptal oldu güzelim yemek.

Bir adam bana, eve şu saatte gel, bunu giyme şunu giy, şuraya gitme buraya git falan dese kendimi çok aşağılanmış hissederim herhalde.

Günümüz ilişkileri genelde bu şekilde yürüyor. Çok pişman olacaklar ilerde mezuniyet yemeği yüzünden.

Ben ilk evlendiğimizde annemin de baskısıyla eşime sordum şort giymeyeyim mi artık diye. Sakın bana bir daha böyle saçma sapan şeylerle gelme, ne istiyorsan giyin, nereye istiyorsan git, ben seni böyle tanıdım böyle sevdim, sahibin değilim ki karışayım dedi. Hah dedim doğru adamla evlenmişim çok şükür.

o yemege sevgililer gelmiyversin cok mu lazimmis 4 sene ayni siniftami okumuslar

Çevir kazı yanmasın.
O zaman arkadaşlarını eşinin üstüne koymuştur ya da arkadaşlarını tercih etmiştir deseydiniz. Masum değildir ne demek? Kirli düşüncesi olan sizsiniz. Masum değildir dediğinize göre vardır bi bildiğiniz. Her yere çekilebilecek bir laf ederseniz her yere çekilebilecek bir cevap alırsınız.

Benim düşünceme uygun değil falan demek yerine masum değildir demiş ve bir sürü insanı zan altında bırakmışsınız. Masum değildir demeye devam etmişsiniz üstelik. Kişi kendinden bilirmiş işi, bu kadar.
Neden çeviriyim kazı hanginizi yolda görsem tanırım yada burdan bana maaş ödemiyorlar neden iyi görünmeye çalışayım birinize?
Ama ah almaktan korkarım sephorayla hallettik zaten sende ortamı germeye çalışıp dur
Baya yaran varmış bu arada mesaj yağmuruna tutmuşsun :)

Çok gezenin ayağına b.k bulaşır...! Gece o saatlere kadar gezn bir erkege güvenmek başka bisey o adamın yapacaklarını hissetmek bambaşka, hiçbir zaman o tarz bir erkege guvenmedim çünkü hiç yaniltmazlar ;)

Çok gezenin ayağına b.k bulaşır...! Gece o saatlere kadar gezn bir erkege güvenmek başka bisey o adamın yapacaklarını hissetmek bambaşka, hiçbir zaman o tarz bir erkege guvenmedim çünkü hiç yaniltmazlar :KK66:
Ben benim erkek arkadaşımın beni yaniltmayacagini biliyorum.
Güven sorunu yaşamıyorum ama uyguladığı çifte standart ve eşitsizlik benim için büyük problem ve hemen çözülmesi gerek diye düşünüyorum

Ben benim erkek arkadaşımın beni yaniltmayacagini biliyorum.
Güven sorunu yaşamıyorum ama uyguladığı çifte standart ve eşitsizlik benim için büyük problem ve hemen çözülmesi gerek diye düşünüyorum
Ben hiç zannetmiyorum düzeleceğini çok zor yanı.Şimdi bir de yaz geliyor belki de eve girmesi daha da zor olacak.. Bu cifte standart böyle devam eder yada oturaklı şekilde konuşursun bi süre devam eder sonra yine aynı şekilde sen otur ben gezicem mantığına düşerr.Bu konuda sana saygısı yok diye dusunuyorum ben

Ya bu kızın gece dışarı çıkan erkek arkadaştan çok kendisini kısıtlayan erkek arkadaş sorunu var. Buna yogunlassak? Bir de o kisitlayacaksa ben de kisitlarim diyor. Konu sahibi karşılığını verebiliyor da olsan seni kisitlayan biriyle devam etme bence, sonra çok uzulursun.

Back
X