Erkek arkadaşımla aşamadığım konu..

Neden çeviriyim kazı hanginizi yolda görsem tanırım yada burdan bana maaş ödemiyorlar neden iyi görünmeye çalışayım birinize?
Ama ah almaktan korkarım sephorayla hallettik zaten sende ortamı germeye çalışıp dur
Baya yaran varmış bu arada mesaj yağmuruna tutmuşsun :)
KİB

Nerede olduğunu ve kimlerle olduğunu biliyorum bu açıdan güven problemimiz yok. Ben sadece gerek bulmuyorum.
Gittiği yer bar, club tarzı yerler değil.
Siz gereksiz görüyorsunuz o gerekli görüyor

Bşr de 2.3o da gelmesi ile 4.00 te gelmesi daha doğrusu sizin olmadığınız kendi evine gitmesi arasındaki fark ne

Sonuçta sizinle yaşamıyor erken ya da geç geldi diyelim ya da bu saatlerin ikisî de çok geç zaten sanki benim sınırıma uymalı diyorsunuz gibi

Ayrıca geç kavramı da değişir yapılan ile mekana vs göre

Bundan 10-15 yıl önce 20 li yaşlarda genç kız iken Ankara da eve 11 de gelirdim şimdi bursa da 10 olunca geç diyorum

Nereye gittiğini yazmamışsınız ama bana göre gece 10 da yürüyüşe gidilmez ama gece 2 de bara gidilir sizinki daha farklı bir yerde imiş

Eşitlik salt saat vs ile olmaz eşit olaylarda eşitlik aranmalıdır ki ikinizin de çok müdahil olmamanız lazım birbirinize

Adam hayatında sen yokmuşsun gibi davranıyo farkındamısın sözünün bi değeri yok ki bildiğini okuyo benim için ayrılma sebebidir net
Mesele o hareketi yapması değil seni umursamaması bence.

Sevgiliyken telefonda dahi olsa bi iyigecelerr öpücüğü almak vermek tatlı tatlı konuşarak uykulara dalmak günün kritiğini yapmak her insanın isteyeceği şeyler tabi konu sahibinin sevgilisi o saatlerde dışarda olduğu için bunlardan da mahrumlar basit bi örnekti belki ama bekliyoruz işte
Net koyarsan tavrını değiştirebilirsin

Evli olmadığı halde birbirlerine bunları yapan insanları çok komik buluyorum.
Ne anlıyosunuz yani insanları değiştirmeye çalışmayın
Ya olduğu gibi sevin ya da kendinize uygun başka birini bulun bence

ilişkide çifte standart olmasına karşıyım.Ya o da beni dinlicek yada ben de onu dinlemem.Eğer sen beni dinliceksin ama ben seni dinlemem diyen bi erkek varsa karşımda tekmeleyerek hayatımdan çıkarırım.Ama şimdi siz dik gidemem bu konuda tehdit edemem gerekiyosa kestirip atmak mı hayır yapamam gibi şeyler söylicekseniz zaten boşuna değiştirmeye uğraşmayın.Yok sayıldığınızda kılıcınızı çekmeyi bilirseniz kazanırsınız.Aksi halde isteğinizdeki kararlılığı ve olmaması durumunda kendinize olan saygınızı korumicağınız anlaşılırsa eminimki tek derdiniz bu olmaktan çıkıcak ve daha bu tarz bi çok konuda da erkek arkadaşınız çifte standart uygulamasına gidicek.

Evli olmayan insanların birbirine bu kadar karışmasını yanlış buluyorum. Diğer bir arkadaşın söylediği gibi zaten sizin evinize dönmeyecek. Kendi evine gidecek.

Öte yandan bu insan bekarken böyleyse evlenince de gece çıkmak ister. Haftada 3 değil de 1 gece çıkarsa fedakarlık yaptım der. Geleceğinizi planlarken bu insanı böyle kabul ederek planlamalısınız. Aksi takdirde büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Ayrıca eklemek isterim ki bu adamın gece çıkıp size 'izin' vermemesi de kadın-erkek eşitliğine inanmadığını gösterir. Ömür boyu ikinci sınıf görüleceksiniz bilginiz olsun.

İyi günler bayanlar
Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz.
Saygılı merhametli çok iyi bir insan.
Gel gelelim ki anlaşamadığımız aşamadığımız bir konu var.
Bu konu ise gece gezmeleri. Erkek arkadaşımın şehir dışından arkadaşları geldiği zaman onlarla geç bir vakitte buluşuyor ve 3e 4e kadar dışarıda kalıyor.Nereye gittiğini biliyorum ona güveniyorum da ama dışarıda bin türlü bela var.Ben uyuduğum zaman evinde olsun istiyorum. Huzurlu uyumak istiyorum fakat sevgilime bunu anlatamıyorum. İlişkinin başında sorardı evden çıkmadan önce hadi ortak bir zaman belirleyelim öyle gireyim eve için rahat etsin derdi ve mesela saat 2.30da evde ol diye konuşurduk ve evde olurdu o saatte.
Artık bunu yapmıyor.
Size baskıcı ve kıskanç biri olarak gelebilirim. Siz ilişkilerinizde özgürlükçü ve rahat yaşıyor olabilirsiniz Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır ve bizim ilişkimizin de bu şekilde.
Düşünün ki sevgilim 10dan sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyor. O saatte tek başıma yürüyüş yapamıyorum. Ben onun sebeplerine hak verirken o yapmıyor.
Peki diyorum artık sana karismayacağım ama sen de karışma birbirimize geniş alanlar yaratalım zaten güven problemimiz yok diyorum bu sefer de sen istiyorsan karışma ama ben karışırım diyor.
Kızlar ben ne yapayım beni anlaması için bi akıl verin lütfen.
Beni anlaması için ben de istemediği vakitlerde dışarıda bulunayım? O zaman hak verir mi
Açıkçası burnu biraz sürtsun istiyorum
sen istersen karışma ben karışırım lafına taktım ben.
benim için de o gece dönüş saati mesela 3 civarına kadar normaldir, çünkü geç uyurum, o saatten sonra telaşlanabiliyorum ben de..
ama elbet de herkes için bu saatler farklı olabilir. evham derecesine göre değişir, fazla evham iyi mi, değil elbette kendine zarar, ama ben de evhamlıyım, bu yüzden koca adam canım ne olacak diyemiyorum her zaman...
ve evet, her ilişkinin dinamiği farklıdır o konuda sana yüzde yüz katılıyorum.
ama bu nasıl bir ilişki dinamiği, sen karışma ben karışırım olmuyor.. sen desen ki ben zaten evcimenim, ona da tamam ama öyle de değil, o istiyor diye fedakarlık yapıyorsun...
madem öyle, karışsa da yapacaksın o zaman sen de karıştırmayacaksın :stop: canın 10 da yürüyüş istiyorsa yürüyeceksin.
en nefret ettiğim şey bu çifte standart :KK51:

Yok sorun onun gece çıkmasından daha büyük bir sorun bunun farkındayım zaten
Bana sen gece sabaha kadar dışarıda olamazsın dedi dün gece. Bende evet olmam çünkü bunu uygun bulmadığım için olmam dedim.Ben uygun bulmam diyor.Bende ben uygun bulmadığım için olmam dedim.
Yani benim fikrim yok, benim aklım yetmez kaçta dışarıda bulunabileceğime
Fakat şöyle bir durum var.Ben onun içine sinmeyecekse 11de tek başıma yürüyüş yapmam gider 9 da yaparım bu bana birşey kaybettirmez ki. Onun içine sinmedigi bir durumda benim içim rahat zaten birşey yapamam. Ben bunu yapabiliyorum ama iş ona gelince o benim içimi rahat ettirmeyecek şeyleri çok rahat yapabiliyor

Bir de mesela biz nişanlımla ilk yıllarımızda (tabi sevgiliyiz o zaman) bir dönem ayrı şehirlerdeydik, kız arkadaşlarımla gayet sabahlara kadar, ya da en azından 2ye 3e kadar gezerdim, hem de barlarda, bilen bilir, ankaranın sakarya ve rock bar dönemleri... tabi o da bilirdi, merak etse de gıkı çıkmazdı. ben de onu merakta bırakmaz arada arardım.. tabi o da gezerdi, yaşlarımız küçüktü daha..
ama mesela artık ben de gece tek gezemiyorum çünkü çok yakın arkadaşlarım yok şuan bulunduğum şehirde, muhabbetler de bayıyor, bu yüzden nişanlımla çıkıyorum grup olarak çıktığımda da sıkılmamak için, ama onun yakın arkadaşları vardır, o arada gece çıkar.. bazen aylarca çıkmaz, bazen şehir dışından geleni gideni olur sıklaşır..
Tamam belki gece kadın her yerde gece rahat gezemez ama benim yaşadığım şehirde ve semtte 12ye kadar çok rahat edebilirsin kız kıza da.. yazın bu en az 2lere kadar da sarkar... ben izmirdeyim.. eski arkadaşlarım burada olsa eskisi kadar olmasa da belki arada onlarla da çıkardım gece, belki nişanlım garipserdi, dayanamaz almaya gelirdi ya da siz oturun biraz ben sonra geleyim derdi, bilemiyorum. ama en önemlisi bence şu, bu zaman içinde varılan bir nokta..
senin bulunduğun yer genel anlamda güvenlik sorunları olmayan bir yerse sen de çıkabilirsin elbet, çıkmam diyorsan kendin öyle istediğindendir. ve bunu anlayamıyorsa bir erkek, daha 8 ayda bu noktaya gelindiyse... işte bunu tehlikeli buluyorum.
Bence asıl önemli nokta bu tarz mevzuların ilişkiyle ilerlemesi... Ben ilişkimin ilk üç dört yılında adeta fink atıyordum :KK76::KK50: ama 28-29dan sonra ben de duruldum, yorucu gelir öyle gezsem. Bir süre sonra ikimiz bir birimize fazla fazla yeter olduk. Ama benim dediğim bu süreç gayet doğal işledi. Ve bu meseleler zaten artarak devam eder. daha ilişkinin yılı geçmemişken bu tavır ileride daha da artacak gibi geliyor bana. benim öngörüm bu ne yazık ki :KK51:
Yine de sen gece çıkmaları olmasa ikiniz birbirinizi karşılıklı dinleseniz mutlu olacak gibisin ilişkinde, bu yüzden de sen sana karışmayan değil de, senin gibi daha evcimen biriyle olsan daha mutlu olabilirsin sanki... :110:

Son düzenleme:
Back
X