Yok sorun onun gece çıkmasından daha büyük bir sorun bunun farkındayım zaten
Bana sen gece sabaha kadar dışarıda olamazsın dedi dün gece. Bende evet olmam çünkü bunu uygun bulmadığım için olmam dedim.Ben uygun bulmam diyor.Bende ben uygun bulmadığım için olmam dedim.
Yani benim fikrim yok, benim aklım yetmez kaçta dışarıda bulunabileceğime
Fakat şöyle bir durum var.Ben onun içine sinmeyecekse 11de tek başıma yürüyüş yapmam gider 9 da yaparım bu bana birşey kaybettirmez ki. Onun içine sinmedigi bir durumda benim içim rahat zaten birşey yapamam. Ben bunu yapabiliyorum ama iş ona gelince o benim içimi rahat ettirmeyecek şeyleri çok rahat yapabiliyor
Bir de mesela biz nişanlımla ilk yıllarımızda (tabi sevgiliyiz o zaman) bir dönem ayrı şehirlerdeydik, kız arkadaşlarımla gayet sabahlara kadar, ya da en azından 2ye 3e kadar gezerdim, hem de barlarda, bilen bilir, ankaranın sakarya ve rock bar dönemleri... tabi o da bilirdi, merak etse de gıkı çıkmazdı. ben de onu merakta bırakmaz arada arardım.. tabi o da gezerdi, yaşlarımız küçüktü daha..
ama mesela artık ben de gece tek gezemiyorum çünkü çok yakın arkadaşlarım yok şuan bulunduğum şehirde, muhabbetler de bayıyor, bu yüzden nişanlımla çıkıyorum grup olarak çıktığımda da sıkılmamak için, ama onun yakın arkadaşları vardır, o arada gece çıkar.. bazen aylarca çıkmaz, bazen şehir dışından geleni gideni olur sıklaşır..
Tamam belki gece kadın her yerde gece rahat gezemez ama benim yaşadığım şehirde ve semtte 12ye kadar çok rahat edebilirsin kız kıza da.. yazın bu en az 2lere kadar da sarkar... ben izmirdeyim.. eski arkadaşlarım burada olsa eskisi kadar olmasa da belki arada onlarla da çıkardım gece, belki nişanlım garipserdi, dayanamaz almaya gelirdi ya da siz oturun biraz ben sonra geleyim derdi, bilemiyorum. ama en önemlisi bence şu, bu zaman içinde varılan bir nokta..
senin bulunduğun yer genel anlamda güvenlik sorunları olmayan bir yerse sen de çıkabilirsin elbet, çıkmam diyorsan kendin öyle istediğindendir. ve bunu anlayamıyorsa bir erkek, daha 8 ayda bu noktaya gelindiyse... işte bunu tehlikeli buluyorum.
Bence asıl önemli nokta bu tarz mevzuların ilişkiyle ilerlemesi... Ben ilişkimin ilk üç dört yılında adeta fink atıyordum

ama 28-29dan sonra ben de duruldum, yorucu gelir öyle gezsem. Bir süre sonra ikimiz bir birimize fazla fazla yeter olduk. Ama benim dediğim bu süreç gayet doğal işledi. Ve bu meseleler zaten artarak devam eder. daha ilişkinin yılı geçmemişken bu tavır ileride daha da artacak gibi geliyor bana. benim öngörüm bu ne yazık ki

Yine de sen gece çıkmaları olmasa ikiniz birbirinizi karşılıklı dinleseniz mutlu olacak gibisin ilişkinde, bu yüzden de sen sana karışmayan değil de, senin gibi daha evcimen biriyle olsan daha mutlu olabilirsin sanki...