- 28 Mart 2020
- 43
- 21
- 38
- 29
- Konu Sahibi Impressionsharee
Arkadaşlar merhaba. Geçen de buna benzer bir başlık açmıştım şimdi yeni bir sorunum daha var. Erkek arkadaşımla eve çıkmak istiyoruz öncelikle bu konuya karşı olanlar olabilir ancak bana göre olağan bir durum o yüzden hiç o konu hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse konumuza gelelim. Ben yalnız yaşıyorum erkek arkadaşım iş insanı sürekli yurtdışında olduğu için sürekli eşyalı farklı evler tutup kısa süreli kalıyor bir yere bağlanmayı sevmiyormuş ancak bana seninle eve çıkalım teklifinde bulundu ancak onun maddi durumu inanılmaz iyi benim kötü. Ben asla ondan maddi destek almıyorum bu konuda çok hassasım o yüzden ona kirayı bölüşebileceğimiz bir eve çıkalım dedim ama öylr evler zaten çok kötü ve onun da yaşam tarzına konforuna çok uzak. Villalarda rezidanslarda yaşayan biri o da beni ikna etmeye çalışıyor kirayı düşünme diye ama asla yapamam bana bakıyor gibi olur hiç hoş değil. Ancak beraber eve çıkmak istiyoruz ama bu sebeplerden ortak noktada buluşamıyoruz. En son iyi bari kirası düşük olacak ev alayım beraber kalırız az kira ödersin dedi sırf ödemek istiyorsan ama bu da saçma hiç mantıklı bir çözüm değil ben kirayı bile istemezken ev ne alaka komik . Yani ona göre hayat çok kolay ve benim için de kolay olmasını istiyor anlıyorum ama benim için kabul edilmesi çok çok gurur kırıcı şeyler ne yapmamız lazım bilmiyorum. Bazen fazla gurur mu yapıyorum acaba diyorum ama her şeyden önce gayet güzel bir ilişkimiz olsa da belli olmaz yarın öbür gün ayrılması da var dünya hali hiç belli olmaz herkes ölene kadar beraber olmuyor her ihtimali düşünmem lazım o zaman yeniden ev kurmam gerekecek ve ondan böyle bir yardım aldığım için mutsuz olacağım. Beniö durumumda olan biri var mı kendinizi "sana harcadıklarıyla batmayacak abartma" diye nasıl ikna ediyorsunuz