Erkek arkadaşımla aynı eve çıkacağız ancak ortak noktada buluşamıyoruz

Impressionsharee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
43
21
38
29
Arkadaşlar merhaba. Geçen de buna benzer bir başlık açmıştım şimdi yeni bir sorunum daha var. Erkek arkadaşımla eve çıkmak istiyoruz öncelikle bu konuya karşı olanlar olabilir ancak bana göre olağan bir durum o yüzden hiç o konu hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse konumuza gelelim. Ben yalnız yaşıyorum erkek arkadaşım iş insanı sürekli yurtdışında olduğu için sürekli eşyalı farklı evler tutup kısa süreli kalıyor bir yere bağlanmayı sevmiyormuş ancak bana seninle eve çıkalım teklifinde bulundu ancak onun maddi durumu inanılmaz iyi benim kötü. Ben asla ondan maddi destek almıyorum bu konuda çok hassasım o yüzden ona kirayı bölüşebileceğimiz bir eve çıkalım dedim ama öylr evler zaten çok kötü ve onun da yaşam tarzına konforuna çok uzak. Villalarda rezidanslarda yaşayan biri o da beni ikna etmeye çalışıyor kirayı düşünme diye ama asla yapamam bana bakıyor gibi olur hiç hoş değil. Ancak beraber eve çıkmak istiyoruz ama bu sebeplerden ortak noktada buluşamıyoruz. En son iyi bari kirası düşük olacak ev alayım beraber kalırız az kira ödersin dedi sırf ödemek istiyorsan ama bu da saçma hiç mantıklı bir çözüm değil ben kirayı bile istemezken ev ne alaka komik . Yani ona göre hayat çok kolay ve benim için de kolay olmasını istiyor anlıyorum ama benim için kabul edilmesi çok çok gurur kırıcı şeyler ne yapmamız lazım bilmiyorum. Bazen fazla gurur mu yapıyorum acaba diyorum ama her şeyden önce gayet güzel bir ilişkimiz olsa da belli olmaz yarın öbür gün ayrılması da var dünya hali hiç belli olmaz herkes ölene kadar beraber olmuyor her ihtimali düşünmem lazım o zaman yeniden ev kurmam gerekecek ve ondan böyle bir yardım aldığım için mutsuz olacağım. Beniö durumumda olan biri var mı kendinizi "sana harcadıklarıyla batmayacak abartma" diye nasıl ikna ediyorsunuz

Ev işini ona bırakıp diğer giderlere katkı sağlasanız ? Mutfak masrafı fatura vs. siz üstlenirsiniz.
Adamın geliri iyiyse tabiki standartlarını korumak isteyecektir.
Gerçekten seviyorsanız, kendinizi onun yanında her koşulda iyi hissedersiniz zaten.

sizin durumunuz yok diye adam da hayat standardını düşürmek zorunda değil. Bence en güzeli o kirayı ödesin siz de mutfak giderlerini fatura vs ödersiniz. Bence bu kadar kafanıza takmayın önemli olan bir şeyleri paylaşmak. Kimin durumu iyiyse o biraz daha fazla yüklenir hepsi bu

katılıyorum arkadaşlara kiraya yardımcı olamayacksan faturaları ve mutfak masraflarını üstlenirsin. gerçi bende senin gibiym rahatsız olurdum kesin

Eğer batmayacaksa onun istediği gibi bir ev tutun. Sizin kiraya ortak olmanızı beklemiyor anladığım kadarıyla ama sizi de anlıyorum, siz illa ki kiraya yarı yarıya ortak olmak zorunda değilsiniz, bir miktarına ortak olursunuz ya da bütçeniz el verdiğince kira olmaz da elektrik, su faturası vb ödersiniz, yemek alışverişi yaparsınız yine bir takım masraflara ortak olursunuz. Ancak dünyanın bin bir türlü hali var, ileride olur da ayrılacak olursanız sizin yeniden düzen kurmanız gerekir, bunu da düşünün.

Adamın durumu varsa neden standartlarını düşürsün. Siz çok kompleks yapıyorsunuz. Benimde çok zengin arkadaşlarım vardı erkek. Sevgililerinde maddiyata bakmıyorlar. Güzelliğe bakıyorlar.
Bir tanesi eski Türkiye güzeliyle sevgiliydi. Aralarında 20 yaş vardı. Çubuklu’da villası vardı. O evde beraber yaşıyorlardı. Üniversite parasına kadar arkadaşım ödedi. Yurtdışlarına götürürdü. Pahalı ayakkabı, çanta alırdı. En son Kıza araba aldı. Sonra ayrıldılar. Arkadaşım çok çapkındır. Aldığı araba kızda kaldı. Kız sonra başkasıyla evlendi.
başka bir arkadaşım da fotomodel-manken bir kızla sevgiliydi. O da diğer arkadaşım kadar olmada da kıza karşı çok bonkördü.
zengin erkekler beraber oldukları kadınları şımartmayı seviyor.
siz gurur diye böyle tavizler vermesini beklerseniz adam kaçar.

Back
X