erkek arkadaşımla ayrıldık acil yardım aramamak için zor duruyorum :(

alevhayat

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
31
0
6
Karabük
arkadaşlar 1 aydır görüşüyoduk iş yerlerimiz yakın hergün birbirimizi görüyoduk.yaşadığımız yer küçük bir yer olduğu için biyerlerde oturup sohbet edemedik devamlı faceden ve telefonla görüşüyoduk sabahlara kadar telefonla konuşuyoduk o da bende evliliği düşünerek konuşmaya başladık birbirimizi tanıma aşamasındaydık ben aşık olmuştum onunda beni sevdiğini sanıyodum.tayin istiyceğini gidiceğini söledi bana gelirmisin dedi gelirim dedim.ben kpss ye hazırlanıyorum aşk yüzünden ders çalışamaz oldum arada bana şakayla karışık sınavdan sonra görüşelim diyodu.görüşemediğimiz içinde rüyalarda buluşuruz diyodu :( ben görüşelim dedim ama o tanıdık olduğumuz için yaşadığımız yerde dedikodu olur diye görüşmek istemedi. sabahlara kadar konuşuyoduk samimi sohbetler oldu. ben iice bağlandım bi kaç gün sonra bağlanma bana fazla dedi bu bende baskı yapıyo dedi yüzyüze görüşmeden evllik için karar veremeyiz dedi haklıydıda.sonra bir gece telefonda facede ilişkisi var olarak yazamasın dedi inatlaşıyoduk ben yazmamı istediği için gaz verdiğini sandım sonra ertesi gün yazdım ilşkisi var. bütün gün aramadı akşam yazdım görüşcek bişey yok dedi bu yüzden benden ayrıldığını söledi. aradı konuştuk ben ısrar ettim görüşmeye devam edelim diye ağladım pişman olduğumu söledim ama o görüşcek bişey olmadığını söledi ii geceler dedi ve kapattı. ertesi gün tekrar telefonla konuştuk beni dinledi sadece ben tekrar görüşmek istediğimi söledim görüşelim dedim ama sen ararsın açmam dedi yazarsın yazmam dedi ve facesini dondurdu sildi sandım 1 gün sonra açtı facesini hiç yazmadım o da yazmadı silmedi de bende silmedim 3 gündür görüşmüyoruz yazmamak için kendimi zor tutuyorum evliliği düşündüğünü sölüyen oydu ciddi olarak ikimizde ailelerimizden gelecek planlarımızdan bahsediyoduk kızlar yardım edin ne yapmalıyım

bu yüzden ayrılınırmı seven insan kimseden çekinmez gerekirse herkezi karşısına alır arama bence o arasın zaten aramazsa sevmiyodur

1 ayda neden sabahlara kadar konuşarak samimi sohbetler ediyorsunuz bu 1. yanlış
kendisi size bana bağlanma demiş zaten siz neden hemen bağlanıyorsunuz bu 2.yanlış
size yapmayın dediği bir şeyi yapmışsınız yani inatlaşmışsınız bu 3.yanlış dolayısıyla aradığı bahaneyi bulmuş ve ayrılmış
görüştüğünüz kişi görmeden evlilik kararı alamam demiş ama ne hikmetse siz hemen evliliği düşünüyordu diyorsunuz

yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar kolay kaptırmayın, evlilik için bu kadar acele etmeyin

ve yazmayın lütfen yazmayın kendinizi bu kadar düşürmeyin
bunu okuyan her bekar arkadaşımız kaale alsın lütfen erkeklerin bu kadar peşinden koş-ma-yınnnn

bu yüzden ayrılınırmı seven insan kimseden çekinmez gerekirse herkezi karşısına alır arama bence o arasın zaten aramazsa sevmiyodur

bu yüzden ayrıldığını sanmıyorum zaten bu sebep oldu dedim başka bişey mi hayır dedi ama bigün öncesinde tayin istyeceğini söledi benim yaşadğım yerden ayrılamayacağımı düşünüyodu

1 ayda neden sabahlara kadar konuşarak samimi sohbetler ediyorsunuz bu 1. yanlış
kendisi size bana bağlanma demiş zaten siz neden hemen bağlanıyorsunuz bu 2.yanlış
size yapmayın dediği bir şeyi yapmışsınız yani inatlaşmışsınız bu 3.yanlış dolayısıyla aradığı bahaneyi bulmuş ve ayrılmış
görüştüğünüz kişi görmeden evlilik kararı alamam demiş ama ne hikmetse siz hemen evliliği düşünüyordu diyorsunuz

yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar kolay kaptırmayın, evlilik için bu kadar acele etmeyin

ve yazmayın lütfen yazmayın kendinizi bu kadar düşürmeyin
bunu okuyan her bekar arkadaşımız kaale alsın lütfen erkeklerin bu kadar peşinden koş-ma-yınnnn

hergün birbirimizi görüyoduk işyerlerimiz karşılıklı konuşmaya başlamadan öncesinde de görüyoduk birbirimizi o yapma derken sanki yazda bakalım nolcak dedi kaç kişi beğencek bakalım dedi ben sanki yazmamı istiyo sandım. evet evlilği düşündüğünü söledi ama hemen evlencek değildik ikimizde mantıklı olarak birbirimizi tanıdıktan snra ailelerimize sölycektik.o ten uyumundan bahsetti ama ben hiç cevap vermedim

ten uyumundan bahsetti ama ben cevap vermemiştim benimle görüşemiyceğini anladı sanırım o yüzden de ayrılmış olabilir.ama daha önce kız arkadaşından ayrılmasının nedeni kız arkadaşının kabul edemeyeceği şeyleri olduğunu için demişti acaba beni mi denemek için söledi bilemiyorum dediğim gibi yaşadığımız yer itibariyle bu konular zaten imkansız ben zaten böle bişeyi asla kabul etmem

aşık oldum onunda beni sevdiğini sanıyodum

aşık olmak hem güzel hemde can yakar böyle ama biliyomusun bazen aşık olduğun birini bir gün geliyo nefret ediyosun baksana sen ona bütün ömrünü vermeye hazırsın ama o sana bir dakikasını bile vermiyo hakkında hayırlısı madem inatcısı aramamak içinde inat et bakalım

kesinlikle aramamalisin karsindaki sahista biseyleri bahane etmise benziyor evlilik dusunupte bi anda ayrilmak bu iliski vasat. kendini uzmene yipratmana degicegini sanmiyorum arkadasim hem ne olduda 1ayda kor kutuk asik oldunuz..

kesinlikle aramamalisin karsindaki sahista biseyleri bahane etmise benziyor evlilik dusunupte bi anda ayrilmak bu iliski vasat. kendini uzmene yipratmana degicegini sanmiyorum arkadasim hem ne olduda 1ayda kor kutuk asik oldunuz..

teşekkür ederim cevaplarınız için dediğim gibi görüşmeye başlamadan önce aylardır birbirimizi hergün görüyoduk bakışıyoduk karşılıklı iş yerlerimiz o da bende memuruz haklısınız hemen bağlanmamam gerekirdi belkide hayatımda boşluk olduğunu için hemen kapıldım

aşık olmak hem güzel hemde can yakar böyle ama biliyomusun bazen aşık olduğun birini bir gün geliyo nefret ediyosun baksana sen ona bütün ömrünü vermeye hazırsın ama o sana bir dakikasını bile vermiyo hakkında hayırlısı madem inatcısı aramamak içinde inat et bakalım

o benden daha inatcı cevap verdiğinizi için teşekkür ederim

biz yorum yapıyoruz bağlanma diye canım kızma bize. bağlanmamam gerekirdi diye yazmışın evet bağlanmamamız gerekir ama aşk bu işte beklenmedik bir anda kapını çalıveriyo
evet aşk işte uzun zamandır hayatımda biri yoktu kendimi kariyerim için hep çabaladım sınavlar iş güç hep ikinci plandaydı evlilik arkadaş bir çok kişi evlilik teklif etti ama ben kabul etmedim sanırım büyük konuştum

ailemide az çok tanıyodu yani yanlış anlamayında çevremdeki herkes benim evlenilcek tam bir yuva kurcak bir bayan olduğumu düşünüyo Allah a şükür de öleyim isteyenim çok o da bunu biliyodu hayırlısı artık....

Back
X