arkadaşlar 1 aydır görüşüyoduk iş yerlerimiz yakın hergün birbirimizi görüyoduk.yaşadığımız yer küçük bir yer olduğu için biyerlerde oturup sohbet edemedik devamlı faceden ve telefonla görüşüyoduk sabahlara kadar telefonla konuşuyoduk o da bende evliliği düşünerek konuşmaya başladık birbirimizi tanıma aşamasındaydık ben aşık olmuştum onunda beni sevdiğini sanıyodum.tayin istiyceğini gidiceğini söledi bana gelirmisin dedi gelirim dedim.ben kpss ye hazırlanıyorum aşk yüzünden ders çalışamaz oldum arada bana şakayla karışık sınavdan sonra görüşelim diyodu.görüşemediğimiz içinde rüyalarda buluşuruz diyodu
ben görüşelim dedim ama o tanıdık olduğumuz için yaşadığımız yerde dedikodu olur diye görüşmek istemedi. sabahlara kadar konuşuyoduk samimi sohbetler oldu. ben iice bağlandım bi kaç gün sonra bağlanma bana fazla dedi bu bende baskı yapıyo dedi yüzyüze görüşmeden evllik için karar veremeyiz dedi haklıydıda.sonra bir gece telefonda facede ilişkisi var olarak yazamasın dedi inatlaşıyoduk ben yazmamı istediği için gaz verdiğini sandım sonra ertesi gün yazdım ilşkisi var. bütün gün aramadı akşam yazdım görüşcek bişey yok dedi bu yüzden benden ayrıldığını söledi. aradı konuştuk ben ısrar ettim görüşmeye devam edelim diye ağladım pişman olduğumu söledim ama o görüşcek bişey olmadığını söledi ii geceler dedi ve kapattı. ertesi gün tekrar telefonla konuştuk beni dinledi sadece ben tekrar görüşmek istediğimi söledim görüşelim dedim ama sen ararsın açmam dedi yazarsın yazmam dedi ve facesini dondurdu sildi sandım 1 gün sonra açtı facesini hiç yazmadım o da yazmadı silmedi de bende silmedim 3 gündür görüşmüyoruz yazmamak için kendimi zor tutuyorum evliliği düşündüğünü sölüyen oydu ciddi olarak ikimizde ailelerimizden gelecek planlarımızdan bahsediyoduk kızlar yardım edin ne yapmalıyım