Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Bence toplu mesaj olarak düşünmüş olabilir ablası . Yani benim de bana atılan toplu mesajlara cevap bile vermediğim olur bazen. "Kandilin mübarek olsun .... abla " yazsaydın mesela daha sıcak bir cevap alabilirdin

O kardesi sen neyisin diş kapinin dıs mandali.. bence sende hemen oyle yuz goz olma guller bilmem neler bence hic gerek yok duz sade bir mesaj yeterliydi.. Çünkü ileride bunlari yaptim wah kafam demezsin..birde adamin ustune neden bu kadar gidiyorsun ki kendi degerini duşuruyorsun yapma.. erkek arkadaşını biz tanımuyoruz ama bu kadarcik şeye ayrilmaz heralde..

sanal ortamdan yollanan güllü müllü ,kopyala yapıştır kandil mesajları nedense hiç samimi gelmiyor.gerçekten samimi kendi sözlerinizle mesaj yazsaydınız oda size samimi cevap yazardı,bir de bunun için erkek arkadaşınızın üzerine niye gidiyorsunuz,çocukca davranmışsınız,bunun için ayrılınmaz belki ama ,önceden de bu ve benzer konularda üzerine gitmişliğiniz varsa tuz biber ekmiş olabilir,yakında belli olur ayrılıp ayrılmadığınız.

Allah Allah ben de genelde öyle güllü dallı mesajlara tek cümlelik cevaplar yazarım.sen ince düşünüyorsun diye herkes senin gibi mi düşünmeli? Ya da incelik sadece güllü dallı mesajlarla mı oluyor..

Evet haklısınız galiba:)

Yok normalde yapmam da oda biliyo bu ara finaller var gerginlik vardı ama aramızda değil yani bende stres vardı biraz

Sevgiline sorsana ayrildin iz mi diye??? Burdakiler adamın beynini mi okuyor ara konuş yahu
Ben yazdıklarınızı okuduktan sonra hatalı olduğumu anladım. Mesaj sitesine girip bakıyo görüyorum son giriş saatinden belli ama yazmiyo.gurur yapiyo.ben de ortami yumusatmak icin.sadece Özür dilerim iyi geceler yazdim

Yok aldırmak da işte atar yaptı bana kızdı Resmimi indirdi ama şimdi içi içini yiyo belli.

Gerçekten ileride görümceler böyle mi oluyo

Tanimiyorsunuz ama yorumlarınız çok isabetli....Hepinize teşekkür ederim

Bunun için niye ayrılsın yahu fotoğrafı jaldirmisss nolcsk sonrasında konusmadinizmiki niye kaldirdin yiğidim fotoğrafımi demedinmi,:)

Canim birak gülü falan ne gerek allah askina iyi kandiller bitti gitti adama cikismanda sacma olmus..Bana ilgi gostersin ailen der gibi..Bence mesafeli ve agir ol..Ilerde evlenirsen zatem suyu cikacak bosun demiyoruz görümce görmim ömrümce diye kuma gibi bazisi..

Bunun için niye ayrılsın yahu fotoğrafı jaldirmisss nolcsk sonrasında konusmadinizmiki niye kaldirdin yiğidim fotoğrafımi demedinmi,:)
Sok oldum bu kadar kolay mı silmek dedim....Bu yaptığını hiç unutmicam. ...hiç. ..hiç. ..hiç. ...yazdım. ....niye sorim ki belli ki kizmis kaldirmis

YA ben öyle manyak görümce istemem saplantiliysa evlenmemki bir de onunla mi mücadele etcem

Sanirim kendi ailemle çok simartildim ben ve o ilgiyi bekliyorum.ama farkındayım yanlis

İyi de sonuçta ablan yüzünden tartışmaniz yüzünden kaldırmış olamaz. Yinede sorsaydin. Amaggaliba senin sorunun anlayıp dinlemeden davranman. Baksana fotoğraf gitti diye ayrıldık triblerine gitmissin be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…