- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
O kardesi sen neyisin diş kapinin dıs mandali.. bence sende hemen oyle yuz goz olma guller bilmem neler bence hic gerek yok duz sade bir mesaj yeterliydi.. Çünkü ileride bunlari yaptim wah kafam demezsin..birde adamin ustune neden bu kadar gidiyorsun ki kendi degerini duşuruyorsun yapma.. erkek arkadaşını biz tanımuyoruz ama bu kadarcik şeye ayrilmaz heralde..Merhaba dostlar
Kandil de erkek arkadaşımın ablasına telefondan kırmızı güller içinde bir kart yolladım.hazır kutlama tebrik kartı. Belki kayıtlı degilimdir diye sonra bir mesaj daha yazdım altına da yüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum...Çünkü ben çok romantik ve ince düşünürüm. Neyse adımı yazmadan önce cevap gelmemişti sonra da aynen şu mesaj geldi."teşekkür ederim. Kandilin mübarek sizinde."
Aaaa dedim kendi kendime bu nasıl mesaj böyle herhalde işi vardı aceleyle yazdı. ..
Erkek arkadaşıma gösterdim. Bir şey demedi. Ama ben kıllandım bi kere...
Ertesi sabah oldu..erkek arkadaşıma sordum sen ablanın kandilin kutladın mi diye sen ne yazdın o ne yazdı dedim.bi şekilde atlattı. Akşam oldu....yine sordum gerildi iyice....niye soruyor sun bu kadar dedi....evet kutladım dedi.ne yazdın dedim.abla ellerinden öperim kandilin mübarek olsun diye yazdım dedi.o ne yazdı dedim.ablacigim bende senin gözlerinden öperim yazmış peki niye bana öyle soğuk bir mesaj yazdı. ...bunu erkek arkadaşıma sordum çok kızdı ben nerden bileyim dedi.bana niye hesap soruyorsun dedi.olay büyüdü .hani mesajlaşma sitesi varya reklam olmasn diye yazmıyorum orada benim resmin vardı kendi telefon numarasına koymuştu. Aylardır duruyordu.bu akşam kaldırdı.2 yıldır evlenmeyi bekliyoruz...çok gergin zamanlar yaşadık. Her şeyi atlattik. Hiç aşılmayan şeyleri aştık. ..şimdi bu konu yüzünden ayrılır miyiz....ben bu adamı çok seviyorum.... ...
Evet haklısınız galiba:)E demiş ya işte ,ortada söz yok,nişan yok,evlilik yok bence seviyeli bir insanmış..
Ne deseydi sağğğğollllll gülüm seninde kutlu olsun balım ,ablasının tontişi falan mı ?
Yapmayın lütfen ..
Ben sadece sizinde diye cevap veririm bazen ..
Belki soğuk ama en azından yapmacık değil
Yok normalde yapmam da oda biliyo bu ara finaller var gerginlik vardı ama aramızda değil yani bende stres vardı birazsanal ortamdan yollanan güllü müllü ,kopyala yapıştır kandil mesajları nedense hiç samimi gelmiyor.gerçekten samimi kendi sözlerinizle mesaj yazsaydınız oda size samimi cevap yazardı,bir de bunun için erkek arkadaşınızın üzerine niye gidiyorsunuz,çocukca davranmışsınız,bunun için ayrılınmaz belki ama ,önceden de bu ve benzer konularda üzerine gitmişliğiniz varsa tuz biber ekmiş olabilir,yakında belli olur ayrılıp ayrılmadığınız.
Ben yazdıklarınızı okuduktan sonra hatalı olduğumu anladım. Mesaj sitesine girip bakıyo görüyorum son giriş saatinden belli ama yazmiyo.gurur yapiyo.ben de ortami yumusatmak icin.sadece Özür dilerim iyi geceler yazdimSevgiline sorsana ayrildin iz mi diye??? Burdakiler adamın beynini mi okuyor ara konuş yahu
Yok aldırmak da işte atar yaptı bana kızdı Resmimi indirdi ama şimdi içi içini yiyo belli.O kardesi sen neyisin diş kapinin dıs mandali.. bence sende hemen oyle yuz goz olma guller bilmem neler bence hic gerek yok duz sade bir mesaj yeterliydi.. Çünkü ileride bunlari yaptim wah kafam demezsin..birde adamin ustune neden bu kadar gidiyorsun ki kendi degerini duşuruyorsun yapma.. erkek arkadaşını biz tanımuyoruz ama bu kadarcik şeye ayrilmaz heralde..
Gerçekten ileride görümceler böyle mi oluyoO kardesi sen neyisin diş kapinin dıs mandali.. bence sende hemen oyle yuz goz olma guller bilmem neler bence hic gerek yok duz sade bir mesaj yeterliydi.. Çünkü ileride bunlari yaptim wah kafam demezsin..birde adamin ustune neden bu kadar gidiyorsun ki kendi degerini duşuruyorsun yapma.. erkek arkadaşını biz tanımuyoruz ama bu kadarcik şeye ayrilmaz heralde..
Tanimiyorsunuz ama yorumlarınız çok isabetli....Hepinize teşekkür ederimO kardesi sen neyisin diş kapinin dıs mandali.. bence sende hemen oyle yuz goz olma guller bilmem neler bence hic gerek yok duz sade bir mesaj yeterliydi.. Çünkü ileride bunlari yaptim wah kafam demezsin..birde adamin ustune neden bu kadar gidiyorsun ki kendi degerini duşuruyorsun yapma.. erkek arkadaşını biz tanımuyoruz ama bu kadarcik şeye ayrilmaz heralde..
Sok oldum bu kadar kolay mı silmek dedim....Bu yaptığını hiç unutmicam. ...hiç. ..hiç. ..hiç. ...yazdım. ....niye sorim ki belli ki kizmis kaldirmisBunun için niye ayrılsın yahu fotoğrafı jaldirmisss nolcsk sonrasında konusmadinizmiki niye kaldirdin yiğidim fotoğrafımi demedinmi,:)
YA ben öyle manyak görümce istemem saplantiliysa evlenmemki bir de onunla mi mücadele etcemCanim birak gülü falan ne gerek allah askina iyi kandiller bitti gitti adama cikismanda sacma olmus..Bana ilgi gostersin ailen der gibi..Bence mesafeli ve agir ol..Ilerde evlenirsen zatem suyu cikacak bosun demiyoruz görümce görmim ömrümce diye kuma gibi bazisi..
Sanirim kendi ailemle çok simartildim ben ve o ilgiyi bekliyorum.ama farkındayım yanlisCanim birak gülü falan ne gerek allah askina iyi kandiller bitti gitti adama cikismanda sacma olmus..Bana ilgi gostersin ailen der gibi..Bence mesafeli ve agir ol..Ilerde evlenirsen zatem suyu cikacak bosun demiyoruz görümce görmim ömrümce diye kuma gibi bazisi..
Valla öyle olduİyi de sonuçta ablan yüzünden tartışmaniz yüzünden kaldırmış olamaz. Yinede sorsaydin. Amaggaliba senin sorunun anlayıp dinlemeden davranman. Baksana fotoğraf gitti diye ayrıldık triblerine gitmissin be canım.
Valla erkek arkadaşımla aynen böyle dedi .ben nerden bilim dedi :)Ablasının yaptığını çocuk ne bilsin? Kardesiyle olduğu gibi seninle olmayacak sonucta
Valla erkek arkadaşımla aynen böyle dedi .ben nerden bilim dedi :)Ablasının yaptığını çocuk ne bilsin? Kardesiyle olduğu gibi seninle olmayacak sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?