Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

ee herhalde kardeşi ile olduğu kadar sizinle samimi olmayacaktır.Endişeniz ne anlamadım kadın kibarca teşekkür etmiş sizinde kandilinizi kutlamış ,siz bundan çok mesafeli beni istemiyor mesajınımı çıkardınız..

Profilinin altında canım nişanlım yazıyordu bir saat önce onu da silmis

Dün tartıştık 24 saat olmadı dahacanım nişanlım yazısını niye kaldırdım dedim cevap yazmayı halaaaaaa

Tamam dediginiz gibi yapcam.şimdi gördüm çevrimiçi. O da benı gördü ama yazmadan cikti

ortada büyütülecek bir şey yok

kızma ama sana bişey anlatcam,bir erkek aile dostumuz bır kızla evlenmek üzere iken ayrıldı,nede dedim,kıza her gün mesaj atarmış,günaydın aşkım bılmem ne,e son düşçiye gdiyor,dişçi dişini çekerken kıza gunaydın yazıyor,sadece tek gunaydın,kız buna saydırıyor,canım cıcım yok bılmem ne,bunun tepesi atıyor,sonuç o çocuk başka biri ile evli,çok saçmalamışsın,birde benım en yakın arkadaşlarım bıle bana hazır mesaj yollasa asla cevap yazmam,bayramda fılan en gıcık olduğum şeydır,adımla kuru bır kutlama bana daha samımı gelir,üzerıne gitme,bişey yazma,sabırla bekle,bitecekse bıtecek zaten,ama çok tehlıke var bu işte

nefret ederim toplu mesajlardan
o güllü dallı gönderilerden
kandilin mübarek olsun dua ile.. bu kadar.

ayrıca niye bu kadar ilgi bekliyosun,
hayır görümceden göremediğin ilgi yüzünden neden nişanlının başına ekşiyosun. gerilmiştir haliyle.

fazla sevgi sağlıklı düşünmeye mani oluyo çoğu zaman.
karşıdakini boğabiliyo insan.
seninki de o hesap.

Bu mesajın balyoz gibi geldi bana....ama hak ettim ben...çok iyi oldu bana.....bir daha mı tovbeler tovbesi....

Hepinize minnettarim. Artık ağlamadan bekliyorum sabırla..... size sonucu mutlaka yazcam...kucak dolusu sevgiler......

Bi kere erkek arkadaşın cok erken tanışıp kaynaşmışsınız. Hadi tanıştınız bi zahmet arayın.Ben cok yakın gördüğüm aile büyüklerini mutlaka ararım.Teknoloji kurbanı olmayın.

Kandil akşamı belki ibadet ederken rastgelmiştir.Belki başka bi işi vardır.Müsait olmamıştır.Şimdiden görümce aday adayınızın her hareketinin altında bi mesaj aramak için erken değil mi? Bir iyilik te yaptıysanız denize atın.Gerisini sorgulamayın.En azından cevap vermişler.

Tanışalım aşkım la 2 yıl 7 ay ...gün oldu ama dediğiniz gibi ben konuşmuyorum kayinvalide ve gorumce ile telefonda henuz.henüz erken diye sadece mesaj attım di onu da yuzume gozume bulastirdim.ya çok güzel akıl veriyorsunuz.çok sagolun.zaten isteme olunca mesaj falan atmam direk ararım.

Erkek arkadasınızın ailesiyle demek istemiştim ama eksik yazmışım.Burada her yoruma acık olmanız gerektiğini düsünüyorum.. Fazla yüzgöz olmanız size zarar verir diye dusundugumden soyluyorum.Siz bilirsiniz kendi hayatınız.

Olur mu hiç öyle şey hepinizin fikri benim için çok önemli. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…