- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
bütün yorumları okumadım.konuşmadınızmı hiç o günden sonraProfilinin altında canım nişanlım yazıyordu bir saat önce onu da silmis
üzerine gitme sakinleşsin biraz.o arar seniDün tartıştık 24 saat olmadı dahacanım nişanlım yazısını niye kaldırdım dedim cevap yazmayı halaaaaaa
Merhaba dostlar
Kandil de erkek arkadaşımın ablasına telefondan kırmızı güller içinde bir kart yolladım.hazır kutlama tebrik kartı. Belki kayıtlı degilimdir diye sonra bir mesaj daha yazdım altına da yüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum...Çünkü ben çok romantik ve ince düşünürüm. Neyse adımı yazmadan önce cevap gelmemişti sonra da aynen şu mesaj geldi."teşekkür ederim. Kandilin mübarek sizinde."
Aaaa dedim kendi kendime bu nasıl mesaj böyle herhalde işi vardı aceleyle yazdı. ..
Erkek arkadaşıma gösterdim. Bir şey demedi. Ama ben kıllandım bi kere...
Ertesi sabah oldu..erkek arkadaşıma sordum sen ablanın kandilin kutladın mi diye sen ne yazdın o ne yazdı dedim.bi şekilde atlattı. Akşam oldu....yine sordum gerildi iyice....niye soruyor sun bu kadar dedi....evet kutladım dedi.ne yazdın dedim.abla ellerinden öperim kandilin mübarek olsun diye yazdım dedi.o ne yazdı dedim.ablacigim bende senin gözlerinden öperim yazmış peki niye bana öyle soğuk bir mesaj yazdı. ...bunu erkek arkadaşıma sordum çok kızdı ben nerden bileyim dedi.bana niye hesap soruyorsun dedi.olay büyüdü .hani mesajlaşma sitesi varya reklam olmasn diye yazmıyorum orada benim resmin vardı kendi telefon numarasına koymuştu. Aylardır duruyordu.bu akşam kaldırdı.2 yıldır evlenmeyi bekliyoruz...çok gergin zamanlar yaşadık. Her şeyi atlattik. Hiç aşılmayan şeyleri aştık. ..şimdi bu konu yüzünden ayrılır miyiz....ben bu adamı çok seviyorum.... ...
Yok dimiortada büyütülecek bir şey yok
Bu mesajın balyoz gibi geldi bana....ama hak ettim ben...çok iyi oldu bana.....bir daha mı tovbeler tovbesi....kızma ama sana bişey anlatcam,bir erkek aile dostumuz bır kızla evlenmek üzere iken ayrıldı,nede dedim,kıza her gün mesaj atarmış,günaydın aşkım bılmem ne,e son düşçiye gdiyor,dişçi dişini çekerken kıza gunaydın yazıyor,sadece tek gunaydın,kız buna saydırıyor,canım cıcım yok bılmem ne,bunun tepesi atıyor,sonuç o çocuk başka biri ile evli,çok saçmalamışsın,birde benım en yakın arkadaşlarım bıle bana hazır mesaj yollasa asla cevap yazmam,bayramda fılan en gıcık olduğum şeydır,adımla kuru bır kutlama bana daha samımı gelir,üzerıne gitme,bişey yazma,sabırla bekle,bitecekse bıtecek zaten,ama çok tehlıke var bu işte
Evet valla doğru. ...fazla sevgi sağlıklı düşünmeye mani oluyo çoğu zaman.
karşıdakini boğabiliyo insan.
seninki de o hesap.
Tanışalım aşkım la 2 yıl 7 ay ...gün oldu ama dediğiniz gibi ben konuşmuyorum kayinvalide ve gorumce ile telefonda henuz.henüz erken diye sadece mesaj attım di onu da yuzume gozume bulastirdim.ya çok güzel akıl veriyorsunuz.çok sagolun.zaten isteme olunca mesaj falan atmam direk ararım.Bi kere erkek arkadaşın cok erken tanışıp kaynaşmışsınız. Hadi tanıştınız bi zahmet arayın.Ben cok yakın gördüğüm aile büyüklerini mutlaka ararım.Teknoloji kurbanı olmayın.
Kandil akşamı belki ibadet ederken rastgelmiştir.Belki başka bi işi vardır.Müsait olmamıştır.Şimdiden görümce aday adayınızın her hareketinin altında bi mesaj aramak için erken değil mi? Bir iyilik te yaptıysanız denize atın.Gerisini sorgulamayın.En azından cevap vermişler.
Tanışalım aşkım la 2 yıl 7 ay ...gün oldu ama dediğiniz gibi ben konuşmuyorum kayinvalide ve gorumce ile telefonda henuz.henüz erken diye sadece mesaj attım di onu da yuzume gozume bulastirdim.ya çok güzel akıl veriyorsunuz.çok sagolun.zaten isteme olunca mesaj falan atmam direk ararım.
Olur mu hiç öyle şey hepinizin fikri benim için çok önemli. ...Erkek arkadasınızın ailesiyle demek istemiştim ama eksik yazmışım.Burada her yoruma acık olmanız gerektiğini düsünüyorum.. Fazla yüzgöz olmanız size zarar verir diye dusundugumden soyluyorum.Siz bilirsiniz kendi hayatınız.
Öyle olmuş herhalde farkında olmadanyüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum..Bu mesaj biraz fazla alaturka değilmi,resmen yaranmaya çalışmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?